Post by stefanp » Tue Mar 28, 2017 4:37 pm

Salut,

Am instalat modului FanCourier conform indicatiilor din pachetul downloadat de la ei de pe site iar atunci cand incerc sa finalizez comanda, pe pagina de checkout la "metoda de livrare", in dreptul optiunii pentru fan courier imi apare mesajul:
Comanda nu a fost procesata de catre FAN Courier.
Va rugam sa corectati datele de livrare conform mesajului de mai jos:

Va rugam sa completati localitatea si adresa de livrare. Va rugam apasati AICI pentru a descarca lista completa de judete si localitati din reteaua FAN Courier.
Initial am crezut ca dispare mesajul dupa ce selectez orasul dar nu a fost asa.

Aveti ceva idei pentru rezolvarea acestei situatii?


ms

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2017 5:42 pm

Post by florinsith » Tue Mar 28, 2017 7:04 pm

Ati verificat daca localitatea selectata se afla in lista lor?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by asistentu » Wed Mar 29, 2017 3:11 pm

Dispare dupa ce ti-ai facut cont.

New member

Posts

Joined
Thu Jan 30, 2014 12:58 am


Post by florinsith » Mon Apr 03, 2017 3:59 pm

Tot poti vedea ce localitate e.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by MarianI » Wed Apr 05, 2017 8:15 pm

asistentu wrote:
Wed Mar 29, 2017 3:11 pm
Dispare dupa ce ti-ai facut cont.
Nu dispare nimic. Ma lovesc de aceasi situatie. Daca setezi magazinul sa nu poata comanda fara cont, daca faci contul in procesul de comanda situatia ramane inentica. Butonul "finalizeaza comanda" nu functioneaza fara reimprospatarea paginii. Fan Courierul tace malc, nu mai raspunde la mailuri si noi pierdem bani! Nici un client nu tasteaza un ctrl+f5!

New member

Posts

Joined
Thu Mar 21, 2013 8:08 am

Post by asistentu » Wed Apr 05, 2017 9:22 pm

Pune link catre magazin sa vedem ce si cum.

New member

Posts

Joined
Thu Jan 30, 2014 12:58 am


Post by medvi » Thu Apr 06, 2017 10:46 am

Nu stiu de ce va pierdeti in detalii, modulul are nevoie de refresh, instalati un modul de finalizare comanda care face refresh. Sau apelati la cineva care stie cum se face implementarea corect. Cam asa se face: ... Am nevoie, contra cost, de cineva sa-mi poata implementa corect modulul pentru FanCurier ... Foarte important sa nu folositi decat formula "contra cost", in nici un caz "raman dator" sau "dau o bere". Astfel nu mai pierdeti nici bani nici timp. :laugh:

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2015 12:29 am
Location - Bucuresti
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests