Post by catalinm75 » Mon Feb 13, 2017 4:51 am

Salut!


Vreau un status nou la stocuri, de pilda :"Pe baza de precomanda!".

Stiu sa il fac in Sistem -> Localizare -> Statusul Stocului.

Pana aici e ok. Dar cand vreau sa adaug acest status la produs....lucrurile....nu mai functioneaza, nu apare ca optiune!

Ce trebuie sa mai fac? Mentionez ca folosesc OPC 1.5

Multumesc anticipat!

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Tue Feb 14, 2017 5:21 pm

Daca apare la localizare > statusuri stoc trebuie sa apara si in formularul de produs. Sa nu cumva sa fi creat un status de comanda in loc de status de stoc.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Tue Feb 14, 2017 8:16 pm

Salut!


Poate nu am transmis eu informatia corect, motiv pentru care imi cer scuze!

Se vede, ca optiune, la editarea produsului, dar, dupa ce apas butonul "Salvare"....pe site se vede in continuare "In stoc" Asemeni, e valabil pentru oricare alt tip de status al stocurilor. Si daca salvez "Out of stock" pe site apare tot ..."In stoc".

Ai publicat tu mai demult ce setare trebuie facuta, dar nu mai gasesc topicul respectiv....

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Wed Feb 15, 2017 4:42 pm

O sa apara, dar atunci can produsul nu mai are stoc. Se cheama 'out of stock status'.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Thu Feb 16, 2017 1:47 pm

As vrea sa revenim la problema de baza a acestui topic:

Am creat statusul "Pe baza de precomanda", in salvez in fomularul produsului, dar pe site nu se afiseaza!

De ce?

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by opencartromania » Thu Feb 16, 2017 2:33 pm

Salutare!

Cauze!

1. thema configurata gresit sau modificata
2. thema cu, caching destul de mare
3. ignoranta in a citi putina documentatie ptr, versiune de oc. 2x, legata de modificari si curatare cache.

Success!

User avatar

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm


Post by florinsith » Thu Feb 16, 2017 3:09 pm

Ai vrea sa revii la topic? Pai eu despre ce vorbeam? Ai citit macar?

Il mai scriu inca o data pt ca ala a fost in graba:

Statusul selectat de dumneavoastra in admin, pe pagina de editare a produsului, va fi afisat in pagina de catalog a produsului doar cand acesta ramane fara stoc. De aceea respectiva setare din admin se numeste 'Out of stock status'.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by catalinm75 » Sat Feb 18, 2017 6:09 pm

Nu!

Cu scuzele de rigoare, dar problema de fond era ca am creat un status de stocuri si , chiar daca il aleg din formularul produsul si apas "Salveaza", acest status nu se vede pe site!

Dadeam doar un exemplu ca ,orice status as alege, pe site se vede doar "In Stoc".

Sper ca m-am facut inteles si imi cer scuze daca am deranjat!

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 2:14 am

Post by florinsith » Sat Feb 18, 2017 7:10 pm

Eu am inteles, si v-am spus ca este normal sa afiseze doar in stoc atat timp cat produsul are cantitate. Cand nu mai are cantitate o sa afiseze acel status. Sunt extensii care va pot ajuta precu: in stock status sau stock status pro.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by asistentu » Sun Feb 19, 2017 5:03 am

Asa cum a zis si florin, orice e ai alege ca status stoc, apare doar atunci cand cantitatea e 0.
Ca d-aia ii zice "Statusul produselor neexistente in stoc".

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 30, 2014 12:58 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests