Post by utzy » Wed Oct 19, 2016 7:50 pm

Va salut.
Am instalat ultima versiune, 2.3.0.2.
Am adaugat teme si cind intru in Setarile magazinului nu pot alege nici o tema, imi arata doar tema Default. Magazinul este absolut gol, nu am instalat nici o extensie, nici produse, nimic...
Stiti care ar fi cauza?

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Mon Oct 24, 2016 3:51 pm

Mergeti in admin la extensii > teme > tema implicita, editati-o si la setare 'folderul temei' selectati una din temele instalate.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Sun Nov 27, 2016 7:49 am

Ok, Multumesc.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Mon Jan 23, 2017 6:38 am

Mai am o mica problema si va rog, daca se poate, sa ma ajutati.
Am creat Lista de Producatori dar nu reusesc sa creez filtrul sa apara in fiecare Categorie.
Multumesc.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Mon Jan 23, 2017 11:38 pm

Implicit nu exista acest filtru. Gasiti extensii pentru asta pe site, probabil si gratuite.
Sau va referiti cumva la modulul Filtre?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Wed Jan 25, 2017 4:51 am

Modulul Filtre poate face asta ? e activat din cite vad.
Trebuie facut un filtru cu legatura la lsita de Producatori ?

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Thu Jan 26, 2017 4:00 am

Puteti face si cu modulul de filtre, dar trebuie sa creeati filtre cu producatorii si sa le atribuiti.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Thu Jan 26, 2017 3:47 pm

Am inteles.
Multumesc Florinsith !!!

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Thu Feb 09, 2017 6:32 pm

Am instalat limba Romana si am setat-o implicit. Am dezactivat Engleza dar, uneori, tot apare cind bag produs nou sau editez ceva (in Admin ma refer) si trebuie sa completez macar 3 litere si cimpurile cu steluta, in editor. Stiti cumva de ce ??

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests