Post by utzy » Wed Oct 19, 2016 7:50 pm

Va salut.
Am instalat ultima versiune, 2.3.0.2.
Am adaugat teme si cind intru in Setarile magazinului nu pot alege nici o tema, imi arata doar tema Default. Magazinul este absolut gol, nu am instalat nici o extensie, nici produse, nimic...
Stiti care ar fi cauza?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Mon Oct 24, 2016 3:51 pm

Mergeti in admin la extensii > teme > tema implicita, editati-o si la setare 'folderul temei' selectati una din temele instalate.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Sun Nov 27, 2016 7:49 am

Ok, Multumesc.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Mon Jan 23, 2017 6:38 am

Mai am o mica problema si va rog, daca se poate, sa ma ajutati.
Am creat Lista de Producatori dar nu reusesc sa creez filtrul sa apara in fiecare Categorie.
Multumesc.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Mon Jan 23, 2017 11:38 pm

Implicit nu exista acest filtru. Gasiti extensii pentru asta pe site, probabil si gratuite.
Sau va referiti cumva la modulul Filtre?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Wed Jan 25, 2017 4:51 am

Modulul Filtre poate face asta ? e activat din cite vad.
Trebuie facut un filtru cu legatura la lsita de Producatori ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Thu Jan 26, 2017 4:00 am

Puteti face si cu modulul de filtre, dar trebuie sa creeati filtre cu producatorii si sa le atribuiti.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Thu Jan 26, 2017 3:47 pm

Am inteles.
Multumesc Florinsith !!!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Thu Feb 09, 2017 6:32 pm

Am instalat limba Romana si am setat-o implicit. Am dezactivat Engleza dar, uneori, tot apare cind bag produs nou sau editez ceva (in Admin ma refer) si trebuie sa completez macar 3 litere si cimpurile cu steluta, in editor. Stiti cumva de ce ??

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Sun Sep 17, 2017 11:58 am

La upgradarea de la 1.5.6.4 la 2.3.0.2 am dezinstalat Limba Romana. Se pare ca am pierdut descrierile in Romana la toate produsele. Ce as putea face sa le recuperez ?
Multumesc.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Fri Sep 22, 2017 8:49 pm

Puneti inapoi baza de opencart 1.5x dupa care rulati din nou scriptul de upgrade. Dupa aceea aveti grija sa nu mai stergeti romana, ci doar sa urcati noile fisiere, apoi editati limba romana si actualizatii setarile.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Sat Sep 23, 2017 2:20 am

Mi-am dat seama dupa aceea. Intre timp asa am facut si am rezolvat.
Multumesc Florinsith !!! O0

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Wed Oct 04, 2017 10:09 pm

Salutari.
Nu stiu de ce nu-mi mai merg bannerele, indiferent in ce aspect le pun sau in ce mod sa lucreze, slideshow sau carusel, la fel fac, afiseaza imaginile in jos, una dupa alta, coloana statica, parca as fi inserat in pagina imaginile.
Am inlocuit tema default, ca am zis ca e ceva rescris pe-acolo de la vreun vqmod, am incarcat si un back-up mai vechi, dar la fel face.
Aveti idee ce trebuie sa inlocuiesc ? Fisier sau altceva ??
Multumesc.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by florinsith » Thu Oct 05, 2017 1:54 pm

Cel mai probabil pluginul js utilizat pentru slider nu exista, sau este intr-un alt loc decat cel specificat in addScript din modul. In chrome developer tools inspecteaza pagina in care este adugat modulul si vezi in consola ce erori ai.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by utzy » Thu Oct 05, 2017 2:13 pm

Am rezolvat din Admin, am golit Log din Extension>Modification. Se pare ca modificasem ceva si am reimprospatat pentru a reconstrui cache-ul, dupa care bannerele nu mai mergeau.
Multumesc Florinsith.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Sat Oct 14, 2017 3:39 am

Salutare.
Lucrez pe o tema creata de mine, Temamea, dintr-o copie a temei Default si vreau sa schimb fundalul pozei in produs, acum e alb si as vrea sa-l fac alta culoare sau transparent (pozele la produsele mele sunt PNG cu fundalul transparent)
Si mai am o belea, cind dau click pe poza apare cu fundal gri, nu alb.
Am tot modificat prin Steelshet dar nu le dau de cap....Va rog poate ma ghidati cam ce ar trebui sa modific.
Multumesc.

Image Image

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Mon Oct 16, 2017 4:00 pm

Pentru popup image am gasit si modificat pe ruta de mai jos:

opencart>catalog>view>javascript>jquery>magnific>magnific-popup.css

line - 263 si modificati culoarea care vreti sa apara in fundal.

La fundalul pozei din produs (spatiul alb) chiar nu reusesc sa-i dau de cap...... :( :( :(
Vreo idee, ceva ??

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests