Post by cristian1991 » Mon Nov 09, 2015 4:35 am

1.jpg

1.jpg (258.68 KiB) Viewed 1958 times

salut!
Folosesc o plarforma opencart 2.1 cu tema initiala.
cand doresc sa procesez o comanda imi apare urmatorul mesaj " Atenție: Nu ai permisiunile necesare pentru a accesa API-ul! " acest mesaj il afiseaza in momentul in care doresc sa ii schimb statusul din asteptare in completa sau orice.. si nustiu de ce.?

ma poate ajuta cineva?
+ ca atunci cand deschid rubrica de comenzi imi apare in partea de sus error ip

Attachments

3.jpg

3.jpg (328.48 KiB) Viewed 1958 times

2.jpg

2.jpg (326.39 KiB) Viewed 1958 times


Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2015 4:27 am

Post by florinsith » Tue Nov 10, 2015 3:08 am

Mergi in admin la system > users > API, editeaza utilizatorul si in tabul IP Addreses adauga-ti ip-ul.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by cristian1991 » Tue Nov 10, 2015 4:49 am

florinsith wrote:Mergi in admin la system > users > API, editeaza utilizatorul si in tabul IP Addreses adauga-ti ip-ul.

dar nu am ip fix!

unde editez numele de utilizator .?
in loc de default ./?

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2015 4:27 am

Post by medvi » Tue Nov 10, 2015 6:01 pm

Aveti un PM de la mine.

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2015 12:29 am
Location - Bucuresti

Post by florinsith » Wed Nov 11, 2015 5:03 pm

Nu ai de ce sa editezi numele de utilizator, doar adauga ip-ul.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by cristian1991 » Wed Nov 11, 2015 11:43 pm

florinsith wrote:Nu ai de ce sa editezi numele de utilizator, doar adauga ip-ul.

am adaugat ip si tot degeaba

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2015 4:27 am

Post by opencartromania » Thu Nov 12, 2015 4:21 am

Salutare!

Incercati un update/instalare noua cu o versiune superioara sau daca puteti va recomand:

1.5.6.4 - care merge impecabil.

Succes!

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 9:26 pm


Post by florinsith » Thu Nov 12, 2015 11:12 pm

Inainte de recomandare am testat-o si functioneaza.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by alex8505 » Thu Dec 10, 2015 2:34 am

Va salut,
Aceeasi problema o am si eu, insa pe versiunea 2.0.1.1 - unde nu exista acel tab cu IP-uri in sectiunea API.
Se poate rezolva cumva?

Tin sa mentionaez ca pana la instalarea certificatului SSL (acum 2 zile) nu am intampinat aceasta problema.

Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 03, 2011 10:12 am

Post by florinsith » Tue Dec 15, 2015 4:04 pm

Exact aceeasi eroare cu permisiuni primesti?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by alex8505 » Wed Dec 16, 2015 8:49 pm

Da, textul este simplu si sec: "Nu ai permisiunile necesare pentru a accesa API-ul!"

Eroare apare cam la tot ce insemana modificare comenzi, inclusiv status sau postare comanda noua.

Mentionez ca , de exemplu schimbare status, functioneaza de pe aplicatie externa interconectata cu API, dar direct de pe site, cont de Admin cu toate drepturile posibile nu vrea.

Erorile au inceput dupa instalare certificat SSL (RapidSSL).
Am facut modificari de genul https la config.php.

Nu-mi dau seama care este problema.

ps - versiune 2.0.1.1

Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 03, 2011 10:12 am

Post by utzy » Fri Sep 15, 2017 1:35 pm

Va salut.
Revigorez un pic acest topic.....
Am facut up-grade de la 1.5.6.4 la 2.3.0.2, am instalat Limba Romana pentru aceasta versiune (varianta free a lui Florinsith).
Aceeasi problema cind vreau sa procesez o comanda - Atentie: Nu ai permisiunile necesare pentru a accesa API-ul !
Restrictie primesc si atunci cind vreau sa Aprob un cont nou. Am toate permisiunile bifate la User in Admin.
Chestia e ca dupa ce incerc sa procesez comanda ma delogeaza si imi apare in browser o pagina intreaga de erori !! Cind incerc sa ma autentific in Admin imi apare eroarea cu Json si iar pagina intreaga cu erorile. Acum aplic un truc.....sterg cache la browser, incerc sa ma autentific cu alt user si parola, imi arata ca e user gresit si reincerc cu userul real dupa care ma lasa sa intru in Admin :laugh: :laugh: :laugh:
Am Dezactivat Json, tot degeaba...

Pina la urma cum ati rezolvat problema ? Daca incerc up-grade la ultima versiune 3.x o sa persiste ?
Mentionez ca am IP dinamic, totusi pe 1.5.6.4 nu am avut probleme.

Image Image Image

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am

Post by utzy » Sat Sep 16, 2017 2:11 am

Am rezolvat impreuna cu operatorii de la Romarg.....super echipa ! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Sper sa nu mai am si alte probleme. :laugh: :laugh:

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 25, 2011 5:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests