Post by goio » Sat Jun 13, 2015 8:33 am

Salutare Apricol

Nu sunt cel mai in masura sa iti dau sfaturi dar aceasi problema am avuto si eu , am rezolvat prin reinstalarea limbi romane si am refacut setarile de moneda si regiune cu mai multa atentie. Problema cu textele daca o sa cauti putin mai mult in meniul de la Administrator vei gasi unele Butoane/Texte/Menuri la care trebui sa le schimbi tu din En in Ro pentru a avea o traducere cat mai corecta.



Acum vin eu cu o intrebare pentru cei mai priceputi :
Am reusit de curand sa introduc un produs(Prod1) cu poze cu furnizor cu pret cu de toate , problema apare cand copiez produsu(Prod2)l si doresc sa editez continutul ... chiar daca dau save nu salveaza schimbarile de text si nici nu afiseaza meniul de Specificatii asa cum este la produsul de unde l-am clopiat .Ce omit sau oare de ce nu pot sa salvez editarea de text ? cum trebuie sa procedez ?

Astept cu drag parerea sfatul vostru

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Tue Nov 17, 2015 7:47 pm

Multumesc pentru ajutor si sprijin , am reusit sa rezolv problema avand mare atentie la Fontul de Text sa fie asemanator peste tot locul.


Acum vin cu o alta intrebare / rugaminte :
Ultimile doua comenzi facute prin intermediul pagini web au creat aceasi problema pe care as dori sa o remediez cu ajutorul vostru.
Concret:
Am 5 produse pe stoc , clientul adauga in cos 7 produse pe urma a neglijat faptul ca apare " *** " la finalizare comanda , astfel el a stat linistit ca a comandat 7 iar eu a trebuit sa explic cum sistemul l-a lasat sa faca si ca nu a fost suficient de atent atunci cand a vazut cele 3 stelute unde scria produsul nu mai este disponibil in cantitatea ceruta (ceva de genul daca nu ma insel).

Va rog sa ma ajutati pentru a nu intampina aceasi problema si la urmatoarele comenzi , doresc ca persoana care adauga mai multe produse decat sunt in stoc sa nu poata finaliza comanda sau sa fie avertizat de sistem fara a putea incheia plasarea comenzi.

Astept din partea voastra sau celor care au mai intampinat astfel de probleme sprijin .
Va multumesc

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Thu Nov 19, 2015 5:42 pm

Se pare ca nici dumneavoastra nu ati fost suficient de atent la setarile de sistem. In tabul optiuni aveti posibilitatea de a opri finalizarea comenzilor fara stoc.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by goio » Fri Dec 04, 2015 5:58 am

Din nou vreau sa multumesc lui @florinsith pentru ajutor.

Pentru cei care nuau stiut sau vor intampina aceasi problma ca si mine doresc sa atasez o poza pentru a vedea si intelege mai bine

Image

Am crezut ca este optiune/bifa pe care trebuie sa o gasesc in Catalog/Option sau Cataog/Products insa m-am inselat si de aceea am apelat la cunostintele tale.

Se pare ca trebuia sa fiu mai atent deoarece aceasta optiune se regaseste in versiune de Operncart 2.0.1.1 la System/Settings/Edith/tabul Option pe urma trebuie cautat Stock si pus bifa la Stock Checkout pe No.

O seara placuta tuturor

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Thu Mar 24, 2016 5:31 am

Buna seara tuturot

Revin cu o noua intrebare de incepator. Spun asta deoarece se poate ca pentru unele persoane sa fie usor de realizat insa pentru mine deoarece sunt incepator este mai dificil.

Va rog sa ma ajutati cu sugestii sau diferitepareri cum pot sa schimb slideshow-ul de pe prima pagina cu unul mai interesant sau mai placut .

Momentan cel care detin este destul de banal si foarte greu sa modific ceva.De curand am vazut unul destul de interesant si placut fapt pentru care va rog sa ma ajutati/indrumati unde pot gasi asa ceva si cum procedez pentru a instala acest modul

Slideshow-ul care-mi plqce este ;
Image
Care este regasit pe pagina http://supervintage.it/

Va rog sa ma ajutati sa reusesc a schimba cu un astfel de banner care este mai placut la tipul de caratere , la casuta pentru link sau chiar dutoanele de derulare sunt minimalistice.


Multumesc din nou anticipat celui/celor care ma pot ajuta cu sfaturi sisolutii

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Sun Mar 27, 2016 7:00 pm

Va rog frumos , ma poate ajuta cineva ?
Poate cineva sa ma indrume spre module sau alte link-uriunde gasesc informatii suplimentare depre cum sa schim bannerul

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Mon Mar 28, 2016 7:42 pm

Romana instalata nu corespunde cu versiunea ta, asigura-te ca instalezi ce trebuie.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by goio » Wed Apr 06, 2016 1:30 am

salut @florinsith , din pacate nu inteleg ce doresti sa-mi spui.
Te rog sa-mi explici la ce te referi !

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Wed Apr 06, 2016 2:59 pm

Nici eu nu inteleg, cred ca incercam sa postez in alta parte.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by goio » Fri Apr 08, 2016 1:21 pm

florinsith poti sa ma ajuti sa-mi modific banner-ul de la pagina mea www.mag-store.ro cu unul usor customabil ?
As dori sa pot adauga / aranja textul asemanator cu poza atasata anterior de mine.
Sper sa ma indrumi unde gasesc mai multe informatii.

Multumesc anticipat

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Thu Apr 21, 2016 6:10 am

Buna tuturor.
Revin cu cateva Update pentru lucrurile pe care nu le stiu eu face corect si doresc sprijin sau indrumare pentru a gasi informatiile necesare

-doresc un modul free sau sugestii cum pot proceda pentru a reusi sa customizez bannerul asemanator cu poza prezentata mai sus sau sa pot administra/edita bannerul mai usor/interactiv (mentionez ca folosesc opencart 2.0.1.1 si o tema de la themeglobal)?
-nu reusesc sa gasesc sau mai bine zis nu stiu cum pot sa realizez asemanator celor de pe http://www.swisstime.ro/ pe prima pagina sa detin si ru mai multe rubrici (Produse Noi , Ceasuri Sport , Ceasuri Dama) insa sa pot folosi concret din magazinul meu anumite categori (Becuri Led, Banda Led, Oferte Speciale) si cum le asez in ordinea preferintelor ?
-nu stiu cum procedez sa realizez asemanator celor de la http://www.swisstime.ro/ in partea de jos a bannerului acele 6 casute (Transport Gratuit ... Cumperi in siguranta) pe care sa le pot edita cu poza si textul dorit de catre mine.Va rog sa ma indrumati.
-exista posibilitatea ca la optiunile produsului atunci cand folosesc Catalog/Option/Selecteaza Culoarea Pentru Lampa USB/Type :Image sa nu fie aliniate optiunile in coloana ci doresc in linie (pentru a nu folosi atat de mult spatiu)?va rog sa-mi spuneti unde gasesc setarea

Image
Aceste 4 aspecte cred ca vor aduce un plus pagini mele dar si celor care se vor inspira mai tarziu cu aceste informatii.
O seara placuta.

(@ florinsith , @opencartromania va rog sa ma ajutati cand aveti putin timp sa-mi explicati )

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by ionetd » Sat May 21, 2016 7:16 pm

as dori sa modific niste informatii din pagina unui produs..si as dori sa stiu si eu care este acel fisier . multumesc

New member

Posts

Joined
Thu Sep 25, 2014 2:53 am

Post by atufa » Mon May 23, 2016 4:00 pm

ionetd wrote:as dori sa modific niste informatii din pagina unui produs..si as dori sa stiu si eu care este acel fisier . multumesc
Depinde, acolo sunt mai multe fisiere, cel mai bine te lamuresti aici:
http://docs.opencart.com/developer/module/

Image Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 2:31 pm


Post by goio » Sun Jul 31, 2016 6:59 am

Buna Seara

Revin de aceasta data cu o problema

Nu reusesc sa la loghez in Admin , obtin eroarea : "404
Not Found

The resource requested could not be found on this server!"

http://prntscr.com/bzmorh


Cred ca am sters fiserul Admin fara sa-mi dau seama ntr-un moment in care nu am fost atent .
Am sperat ca daca copiez fisierul Admin dint-o arhiva de la Opencart 2.0.1.1 voi rezolva insa nu , am copiat si restul de fisere cu exceptie instal in separanta ca se va remedia fisierele sterse sau pierdute (fara face override la fisierele existente)

Nu resesc sa ma loghez in admin , pagina web functioneaza www.mag-store.ro , sunt sigur ca sa mai discutat pe acest forum astel de probleme insa nu reusesc sa gasesc informatia utila .

Va rog sa ma redirectionati sau sa ma ajutati pentru a nu pierde tot.

Mentionez ca in urma cu 2 zile am reusit sa fac prin intermediul panoului de administrare un backup pentru pagina. Daca sterg totul , reinstalez opencat si folosesc din admin sistem backup si uploud la acest fisier voi avea textele,pozele,optiunile din nou ? (presupun ca modulele nu sunt arhivate sau salvate in acest fisier .sql)

Va rog sa ma ajutati , daca este folositor pot sa ofer toate datele necesare pentru a va pute loga unul dintre voi care se pricepe mai bine (va rog sa-mi scrieti in mesaj privat).


Sper sa ma ajutati !

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Sun Jul 31, 2016 3:52 pm

Va lipseste fisierul admin/config.php, trebuie sa-l creati si sa-l populati.
Un exemplu mai jos:

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', '--url-baza--/admin/');
define('HTTP_CATALOG', '--url-baza--/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', '--url-baza--/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', '--url-baza--/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '--cale-cont-hosting--/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '--cale-cont-hosting--/system/');
define('DIR_LANGUAGE', '--cale-cont-hosting--/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '--cale-cont-hosting--/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '--cale-cont-hosting--/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '--cale-cont-hosting--/image/');
define('DIR_CACHE', '--cale-cont-hosting--/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '--cale-cont-hosting--/system/download/');
define('DIR_UPLOAD', '--cale-cont-hosting--/system/upload/');
define('DIR_LOGS', '--cale-cont-hosting--/system/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '--cale-cont-hosting--/system/modification/');
define('DIR_CATALOG', '--cale-cont-hosting--/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysqli');
define('DB_HOSTNAME', 'localhost');
define('DB_USERNAME', '--User-Db--');
define('DB_PASSWORD', '--Parola-Db--');
define('DB_DATABASE', '--Nume-Db--');
define('DB_PREFIX', '--Prefix-tabele-Db--');

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by promoperso » Sat Sep 17, 2016 4:20 am

Buna ziua,

Detin un site de pixuri personalizate cat si alte materiale promotionale si nu reusim sa schimbam pagina de home cu o subcategorie.

http://promoperso.ro/

Mai exact inloc sa apara pagina de homa sa fie "cumva " un redirect automat cate o subcategorie.

Site-ul este creat de noi fara specialisti inclusiv seo.

Problema asta ma macina si nu gasesc pe nicaieri o rezolvare.

Multumesc!

Newbie

Posts

Joined
Sat Sep 17, 2016 4:10 am

Post by goio » Wed Oct 26, 2016 4:22 am

Buna Ziua tuturor

Revin din nou cu un lucru pe care inca nu stiu cul sa-l fac dupa ce am incercat diferite modalitati timp de cel putin 1 ora , astfel ca ma dau batut si apelez la cunostintele voastre.

Pentru pagina mea http://www.mag-store.ro/index.php?route ... on/contact in rubrica Contact doresc sa adaug un modul care prezinta locatia http://journal.digital-atelier.com/4/in ... on/contact
Image
In care doresc sa prezint locatia mea : Baia Mare Strada Hortensie Nr5
Daca copiez datele din sursa : <p><iframe frameborder="0" height="200" src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1 ... 0359491114" style="border:0" width="894px"></iframe></p>
si le folosesc acelasi pentru pagin mea rezulta aceasi locatie si pe pagina mea
Image

Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce trebuie sa scriu la codul sursa pentru a vea locatia Baia Mare Strada Hortensie Nr5


Multumesc anticipat celui care-mi explica sau ma indruma unde sa pot sa citesc cum se face.
O seara placuta

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Wed Oct 26, 2016 4:43 am

Buna Seara

Revin cu un raspuns :
https://www.embed-map.com , aici se poate gasi/genera acel HTML Code care am incercat sa-l introduc si eu.

Va multumesc din nou pentru ajutorul acordat.
Sper ca aceste informatii sa fie utile si altor utilizatori care au intampinat aceasi problema ca si mine.

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Sat Oct 29, 2016 6:08 pm

Buna Ziua
Doresc sa inbunatatesc in permanenta pagina web pe care o detin si interfata ei cu Clientii si sa usurez procesul de finalizare a comenzilor si pregatirea lor de catre tine.

Pentru acest lucru doresc sa ma ajutati si sa-mi explicati 2 modificari cum trebuie sa procedez pentru a avea rezultatul dorit.
Presupun ca raspunsul unora va fi sa folosesc un Modul platit care poate sa ma ajute insa cred ca nu in totalitate.

Va rog sa-mi spuneti unde gasesc in Opencat optiunea sau ce trebuie sa fac pentru a modifica.
Mentionez ca pagina este http://www.mag-store.ro , folosesc Opencart "Tradus de SO și ST Versiunea 2.1.0.2" si tema Journal 4 (http://journal.digital-atelier.com/4/)
1) Modificarea 1
Atunci cand cineva creaza un cont (pentru ca ulterior sa plaseze o comanda) este rugat sa completeze un formular care va ajuta la procesarea comenzi de catre mine.
Doresc in acea etapa sa aranjez/modific text pentru rubrica "Adresa" unde clientul trebuie sa introduca unele date.
Am atasat o poza unde am ilustrat ordinea pe care o doresc sa fie atunci cand completeaza aceste campuri dar si schimbarea de text si eliminarea unui camp de completare.
Va rog sa-mi spuneti / indrumati cum procedez

Image

2) Modificarea 2
Atunci cand doresc sa vizualizez comanda prefer sa fie vizibile cele 5 repere despre care am povestit mai sus (care doresc sa le asez si schimb text) la rubrica "Detalii Comanda" . Astfel voi avea completat mai corect de catre opencart iar eu ulterior pot cu usurinta sa copiez/printez si trimit sau lipesc pe pachetul aceste date pentru destinatar.
Am atasat si o poza pentru a vedea mai usor despre ce doresc

Image


Va rog sa ma ajutati si cu elucidarea acestei probleme

Exista FREE posibilitatea ca atunci cand printez "Nota De Livrare" sa contina template cu formularul de la Post Romana cu plata ramburs iar eu sa trebuiasca doar sa printez ?
Poate pentru Modificarea 2 exista modul care completeaza Nota De Livrare cu aceste date.

Va rog sa ma ajutati sa-mi usurez munca pentru a fi mai eficient in procesarea comenzilor.
Daca unora le este mai usor va rog sa-mi scrieti pe privat sau e-mail office@mag-store.ro


Multumesc din nou anticipat pentru ajutor

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Mon Oct 31, 2016 7:02 am

Buna Seara
In cautarea de a inbunatati diferite parti ale pagini am produs o eroare/greseala pe care din nou ma depaseste total.
Mai precis nu mai merge nici sa intru in admin nici pagina web nu mai functioneaza toate de la un clik in sectiunea :

In admin am mers la Extension - Feeds - unde din lista de feeds am instalat OpenBuy Pro am schimbat statusul la Enable iar cand am mers la Ebay pentru a vadea ce este am atins butonul "+" mement in care am primit eroarea urmatoare atat in locul panoului de admin dar si in loc de http://www.mag-store.ro

Image
http://i63.tinypic.com/jic4m1.jpg

Va rog sa ma ajutati in elucidarea acestui mister / eroare sau ce o fi pentru ca nu mai pot face nimic
???

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests