Post by goio » Mon Oct 31, 2016 8:14 am

La o cautare mai profunda am gasit :
viewtopic.php?f=181&t=153069

si

https://github.com/opencart/opencart/bl ... y/ebay.php

Image

Aici spune clar ca este problema cu "logging class" sa merg in "system/library/openbay/ebay.php" si sa "comment out line 27" astfel aceasta extensie nu va mai porni.
Dar nu stiu ce vrea sa zica cu "comment out line 27" ???

Un sfat de la cei priceputi ar fi de folos sa nu sterg altceva si sa fac alte lucruri nedorite
(conform intuitiei mele trebuie sa sterg ceea ce arata el acolo , dar mai bine intreb inainte sa fac o prostie)


Mersi anticipat celui care raspunde si ma ajuta

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Mon Oct 31, 2016 1:49 pm

Schimbi linia:

Code: Select all

$this->setLogger();
in

Code: Select all

//$this->setLogger();

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by goio » Mon Oct 31, 2016 3:09 pm

@florinsith multumesc pentru informatie.

Daca privesc mai atent cele doua linkuri acum se observa ceea ce trebuie sa fie in plus , ai dreptate trebuie doar sa inlocuiesc acea linie .Experienta si cunostintele tale dau roade de fiecare data .
Informatie foarte utila si foarte prompt astfel am rezolvat si eliminat panica mea :choke:

Daca se poate te poti uita putin mai sus unde am prezentat 2 modificari pe care doresc sa le aduc pagini mele .Modificarea 1 cred ca trebuie sa modific ceva asemanator insa nu stiu unde gasesc informatia utila , pentru Modificarea 2 presupu ca este nevoie de un modul.

Va doresc o zi de Luni relaxanta

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Wed Nov 02, 2016 3:45 pm

1. Editezi catalog/view/theme/journal/template/account/register si in sectiunea:

Code: Select all

<fieldset id="address">
muti blocurile din interior in ordinea pe care o doresti, un bloc complet este div-ul cu clasa form-group, exemplu:

Code: Select all

<div class="form-group">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Pentru a elimina un camp din formular fara sa fi nevoit sa modifici mai multe fisiere, poti doar sa-l ascunzi (atat timp cat campul nu este unul obligatoriu), pentru company transformi blocul de mai sus:

Code: Select all

<div class="form-group" style="display: none !important;">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Ca sa shimbi text, editezi catalog/language/romana/account/register.php si schimbi doar textu dintre ghilimele din dreapta egalului.
Aceste modificari va trebuii sa le faci si in formularele de adresa din checkout: .../journal2/template/journal2/checkout/address_form.tpl pentru one page checkout sau .../journal2/template/checkout/guest.tpl, guest_shipping.tpl, register.tpl, payment_address.tpl si shipping_address.tpl

2. Sunt deja acolo, ordinea o puteti modifica din addres format, parca in setarile tarii se regasesc.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by goio » Sun Apr 23, 2017 7:03 pm

florinsith wrote:
Wed Nov 02, 2016 3:45 pm
1. Editezi catalog/view/theme/journal/template/account/register si in sectiunea:

Code: Select all

<fieldset id="address">
muti blocurile din interior in ordinea pe care o doresti, un bloc complet este div-ul cu clasa form-group, exemplu:

Code: Select all

<div class="form-group">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Pentru a elimina un camp din formular fara sa fi nevoit sa modifici mai multe fisiere, poti doar sa-l ascunzi (atat timp cat campul nu este unul obligatoriu), pentru company transformi blocul de mai sus:

Code: Select all

<div class="form-group" style="display: none !important;">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Ca sa shimbi text, editezi catalog/language/romana/account/register.php si schimbi doar textu dintre ghilimele din dreapta egalului.
Aceste modificari va trebuii sa le faci si in formularele de adresa din checkout: .../journal2/template/journal2/checkout/address_form.tpl pentru one page checkout sau .../journal2/template/checkout/guest.tpl, guest_shipping.tpl, register.tpl, payment_address.tpl si shipping_address.tpl

2. Sunt deja acolo, ordinea o puteti modifica din addres format, parca in setarile tarii se regasesc.
Salut florinsith si tuturor care urmaresc si "invata" deodata cu mine.
As dori sa te intreb ce trebuie sa fac pentru a putea testa/inplementa ceea ce-mi explici mai sus ?
Totusi pentru nu deteriora din nou saitul am decis sa instale Xampp Local si sa incerc/testez local inainte sa fac ceva insa aici am intampinat o problema :
Am reusit sa instalex Xampp , am reusit sa instalez opencart nou (versiunea pe care o am si la sait) , am reusit sa folosesc baza de date care o am si la saitul original insa cand am facut paste peste opencart-ul nou pentru a pune in localhost fisierele de la tema pe care o am e domeniu totul a decurs conor celor din tutorialul video https://www.youtube.com/watch?v=ZvevygUiOIY si https://www.youtube.com/watch?annotatio ... A9sa4Joduo insa in momentul cand doresc sa intru in admin (local host , dupa ce am uplodat tema de pe domeniu peste tema curata de opencat) obtin o eroare catre "index.php on line 21" iar acolo este "require_once(VQMod::modCheck(DIR_SYSTEM . 'startup.php'));"

Poze
http://prntscr.com/ezswvr
http://prntscr.com/ezsxba

Am atasat si fisierul Index care cred ca trebuie sa modific ceva la el pentru a putea rula localhost.
Ma poti indruma pentru a putea folosi/testa local tote lucrurile marunte pe care doresc sa le invat despre opencat si abea pe urma sa fac modificari si unde este in hosting saitul.

Multumesc anticipat celor care au bunavointa sa raspunda sau sa ma sprijine pentru a realiza acest lucru

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by goio » Mon Apr 24, 2017 5:21 am

florinsith wrote:
Wed Nov 02, 2016 3:45 pm
1. Editezi catalog/view/theme/journal/template/account/register si in sectiunea:

Code: Select all

<fieldset id="address">
muti blocurile din interior in ordinea pe care o doresti, un bloc complet este div-ul cu clasa form-group, exemplu:

Code: Select all

<div class="form-group">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Pentru a elimina un camp din formular fara sa fi nevoit sa modifici mai multe fisiere, poti doar sa-l ascunzi (atat timp cat campul nu este unul obligatoriu), pentru company transformi blocul de mai sus:

Code: Select all

<div class="form-group" style="display: none !important;">
            <label class="col-sm-2 control-label" for="input-company"><?php echo $entry_company; ?></label>
            <div class="col-sm-10">
              <input type="text" name="company" value="<?php echo $company; ?>" placeholder="<?php echo $entry_company; ?>" id="input-company" class="form-control" />
            </div>
          </div>
Ca sa shimbi text, editezi catalog/language/romana/account/register.php si schimbi doar textu dintre ghilimele din dreapta egalului.
Aceste modificari va trebuii sa le faci si in formularele de adresa din checkout: .../journal2/template/journal2/checkout/address_form.tpl pentru one page checkout sau .../journal2/template/checkout/guest.tpl, guest_shipping.tpl, register.tpl, payment_address.tpl si shipping_address.tpl

2. Sunt deja acolo, ordinea o puteti modifica din addres format, parca in setarile tarii se regasesc.
Buna Florinsith
Revin cu update .
Dupa cel putin 2 ore de incercari am instalat o tema default pe care am facut teste si pe urma am inplementat si la saitul gazduit.
Vreau sa iti multumesc pentru informatii si ajutor.

Problema 1 : Am reusit sa editez/aranjez cu succes , dupa cum ai explicat ,casutele pentru utilizatorii care creaza un cont nou
http://prntscr.com/ezzc7l
La sfarsit de explicatie ai spus ca trebuie sa fac acelas lucru si pentru "guest.tpl, guest_shipping.tpl, register.tpl, payment_address.tpl si shipping_address.tpl" insa sa fiu sincer nu regatesc , sau cel putin nu stiu unde sa ma uit corect, in acele fisiere Div-urile pe care le am pe sait (adica in acele fisiere gasesc mai multe div-uri pentru mai multe casute fata de ceea ce am eu). Oare ma uit unde nu trebuie ?
http://prntscr.com/ezzi1m

Poate ca ar fi mai usor doar sa schimb testul si sa lad Div-urile cum sunt asezate acuma.Textele pentru casutele din checkout unde pot sa le editez ? exista ceva asemanator ca si la Registest Acount ?
http://prntscr.com/ezzjvc

Problema 2 : Ceea ce doresc este sa apara evidentiat in fata datelor cu care respectivele persoane au plasat comanda sa fie si nume, prenume ...etc
http://prntscr.com/ezzoki

Pentru a putea printa aceasta foaie si sa o lipesc pe pachet sau atunci cand accesez Mota De Livrare sa apara aceste date : Nume ,Prenume ,.... in dreptul datelor astfel sa fie mult mai usor si repede de printat
http://prntscr.com/ezzpse

Poti te rog sa-mi spui d eunde schimb Testul pentru Adresa de Livrare si pentru Adresa de Facturare sa fie asemanator cu ceea ce am postat mai sus , astfel voi putea printa fie de aici fie din Mota de livrare datele complet asezate/formulate.


Multumesc anticipat de ajutor
(pentru a intelege mai usor am atasat si fisierele de la Problema 1 care sugerezi sa le verific/modific)

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 6:25 am


Post by florinsith » Tue Apr 25, 2017 9:11 pm

Pachetul de limba romana instalat nu este compatibil cu versiunea dvs de opencart. Asigurati-va ca instalati versiunea de limba romana corespunzatoare versiunii dvs de opencart.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests