afisare doar in romana
8 posts
• Page 1 of 1
afisare doar in romana
- am instalat template-ul Sellegance . Vreau sa apara doar in romana sa nu mai aiba dropdownul ala de unde poti sa alegi engleza sau romana
- cum fac sa dispara din pagina de detaliu de produs : checkbox-urile si alte optiuni de care nu am nevoie , le-as da delete din pagina de optiuni , e corect asa ?
- cum fac sa adaug taburi in pagina de detaliu produs alaturi de Descriere , Opinii , specificatii , etc ??
- cum fac sa dispara din pagina de detaliu de produs : checkbox-urile si alte optiuni de care nu am nevoie , le-as da delete din pagina de optiuni , e corect asa ?
- cum fac sa adaug taburi in pagina de detaliu produs alaturi de Descriere , Opinii , specificatii , etc ??
- lemmy_k
Re: afisare doar in romana
1. In admin, dezinstaleaza limba engleza si nu vei mai avea nici dropdownul, nici nu va mai trebuii sa inserezi datele produsului si in engleza.(sa nu stergi engleza prin ftp, doar o dezinstalezi in admin , si inainte sa faci acest lucru, in admin > sistem > setari > in tabul localizare, asigurate ca romana este selectata si pentru admin si pentru catalog).
2.Da este corect.
3.Daca ar fii un tab cu aceeasi informatie pentru toate produsele, l-ai putea introduce usor in template/product/product.tpl (din interiorul temei tale) urmand aceeasi structura ca celelalte taburi. Iar daca va fii un tab cu informatie specifica fiecarui produs in parte, iti va trebuii o extensie.
2.Da este corect.
3.Daca ar fii un tab cu aceeasi informatie pentru toate produsele, l-ai putea introduce usor in template/product/product.tpl (din interiorul temei tale) urmand aceeasi structura ca celelalte taburi. Iar daca va fii un tab cu informatie specifica fiecarui produs in parte, iti va trebuii o extensie.
-

florinsith - Posts: 2694
- cum actualizez automat produsele in valuta dupa cursul valutar BNR la dolari si euro si cum afisez pretul cu TVA inclus (de fapt vroiam sa zic ca nu mai vreau sa se afiseze Fără TVA: 100,00 Lei sub cel cu tot cu TVA )
- primele doua le-am rezolvat , a treia mai o studiez un pic fiindca e posibil sa am nevoie la anumite produse de tab -uri custom , mi-ar fi de ajutor daca mi-ai zice o extensie , am cautat ceva dar nu prea am gasit ) E necesar ca extensia sa fie compatibila cu tema mea ?
ms
- primele doua le-am rezolvat , a treia mai o studiez un pic fiindca e posibil sa am nevoie la anumite produse de tab -uri custom , mi-ar fi de ajutor daca mi-ai zice o extensie , am cautat ceva dar nu prea am gasit ) E necesar ca extensia sa fie compatibila cu tema mea ?
ms
- lemmy_k
http://www.opencart.com/index.php?route ... order=DESC
Pentru ca sa nu mai afiseze si pretul fara tva in temata/stylesheet/stylesheet.css , adauga la sfarsitul fisierului codul:
-s-ar putea sa fii nevoit sa modifici extensia ca sa mearga in tema ta (nu poti folosii atributele pentru ce iti trebuie tie?)
Pentru ca sa nu mai afiseze si pretul fara tva in temata/stylesheet/stylesheet.css , adauga la sfarsitul fisierului codul:
- Code: Select all
.product-info .price-tax, .product-list .price-tax {
display; none;
}
-s-ar putea sa fii nevoit sa modifici extensia ca sa mearga in tema ta (nu poti folosii atributele pentru ce iti trebuie tie?)
-

asta nu merge am adaugat-o si nu se schimba nimic
display; none;
}
exista posibilitatea sa documentez caracteristicile la filtre astfel incat sa fie presetate si doar sa le aleg ....sa nu mai stau sa le scriu manual la mii de produse ? am cautat o extensie dar nu am gasit
display; none;
}
exista posibilitatea sa documentez caracteristicile la filtre astfel incat sa fie presetate si doar sa le aleg ....sa nu mai stau sa le scriu manual la mii de produse ? am cautat o extensie dar nu am gasit
- lemmy_k
lemmy_k wrote:asta nu merge am adaugat-o si nu se schimba nimic
display; none;
}
Probabil are alta clasa pretul fara taxe in tema ta.Cauta in catalog/view/theme/temata/template/poduct/category.tpl si manufacturer_info.tpl si search.tpl si special.tpl codul:
- Code: Select all
<?php if ($product['tax']) { ?>
<br />
<span class="price-tax"><?php echo $text_tax; ?> <?php echo $product['tax']; ?></span>
<?php } ?>
probabil va avea o clasa diferita, si sterge-l.
Nu stiu la ce te referi prin filtre.
-

la atribute sa nu mai completez manual pentru fiecare caracteristica in parte si sa fie prestabilite ca sa le pot doar bifa sau alege dintr-un drop down atunci cand se documenteaza un produs ,
- lemmy_k
am gasit extensia de care aveam nevoie pentru atribute , este foarte misto
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4384
inca nu am reusit sa fac sa dispara textul ala cu Pret fara TVA ...help
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=4384
inca nu am reusit sa fac sa dispara textul ala cu Pret fara TVA ...help
- lemmy_k
8 posts
• Page 1 of 1