Post by Marakesz » Sat Jul 13, 2013 6:31 pm

Witam!
Mam problem z wyświetalniem sklepu pod IE oczywiście. W pozostalych przeglądarkach wszystko działa ok.
Strona główna wygląda tak:
http://www.zielonasciezka.pl/index.php? ... ommon/home
Co ciekawe, niektóre strony działają poprawnie jak np:
http://www.zielonasciezka.pl/index.php? ... ation/news
tak właśnie powinno wszystko wyglądać.
Jakieś pomysły? Pomoże ktoś?
Opencart 1.5.4.1
vqmod
Template - default.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 12, 2013 9:38 pm

Post by Marakesz » Sun Jul 14, 2013 5:13 pm

Podsyłam jeszcze zrzuty ekranu:

Strona główna:

Image

Polityka prywatności (ta działa OK):

Image

Lista produktów:

Image

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 12, 2013 9:38 pm

Post by rayan012 » Wed Jan 08, 2014 6:40 pm

pod którą wersją IE się rozjeżdża?

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 08, 2014 6:33 pm

Post by Marakesz » Wed Jan 08, 2014 9:26 pm

Już się nie rozjeżdża. Przeinstalowałem do wersji 1.5.5.1.
Dzięki za reakcję.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 12, 2013 9:38 pm

Post by rayan012 » Mon Jan 13, 2014 3:16 pm

Marakesz wrote:Już się nie rozjeżdża. Przeinstalowałem do wersji 1.5.5.1.
Dzięki za reakcję.
haha xD sorki, jestem nowy na forum, nie spojrzałem na datę postu :)

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 08, 2014 6:33 pm

Post by Moder_20 » Mon Oct 06, 2014 9:17 pm

Po prostu poleciłbym zmienić przeglądarke :)

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 06, 2014 9:15 pm

Post by PatBateman » Wed Mar 18, 2015 4:09 am

Też mnie to dziwi. Po co używać IE skoro jest tyle innych, lepszych i darmowych przeglądarek w sieci. Osobiście używam np Opery.

my website http://www.ogloszenia.informacje.co.uk/belfast


Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 18, 2015 4:08 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests