Post by JNeuhoff » Mon Mar 11, 2013 9:06 pm

Daniel wrote:no because for the filter to work it only requires the customer table.
I guess it will work as long as each customer group exists for all languages, especially for the language_id used in the getCustomers query.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Multilingual SEO * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Download Options * Free Download Buttons * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by Somethingnew » Wed Mar 20, 2013 3:31 pm

I get this error when going to orders or the dashboard

Fatal error: Cannot redeclare ModelSaleOrder::getOrderOption() in /home/itactica/public_html/store/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_sale_order.php on line 909


any help would be appreciated!
Thanks

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 8:50 am

Post by marvmen21 » Thu Mar 21, 2013 8:44 am

Somethingnew wrote:I get this error when going to orders or the dashboard

Fatal error: Cannot redeclare ModelSaleOrder::getOrderOption() in /home/itactica/public_html/store/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_sale_order.php on line 909


any help would be appreciated!
Thanks
That seems to be caused by a vqmod you installed. Check any installed vqmods that modify the model/ sale/ oder.php

Try disabling the vqmods to see if you still get the error. By the way, you should post here only bugs, if you're not sure what is causing the error, then chances are you're not posting a bug, but just an error caused by an installed mod or any changes you have done to the core files or system configuration.

Regards,

Marvin

You want to thank me for my time! :) Click here to donate


Active Member

Posts

Joined
Tue Nov 09, 2010 4:54 am

Post by opencartdeveloper » Sun Mar 24, 2013 2:08 am

HI,

Its found that when we copy product it is not copying product option values, this was working in previous versions.

Any thoughts.

Thank!

Active Member

Posts

Joined
Sat Jul 23, 2011 1:48 am

Post by carpelux » Tue Mar 26, 2013 2:57 am

Earlier in this thread the problem with the sums sent to klarna was mentioned, where the sums expected by klarna is expected to be in cents and OC is sending it in dollars, rendering the amount received by Klarna 100 times to low.

There was some quick solutions discussed, but I can't get it working. I can get the amounts for the sold items right by multiplying with 100 but shipping cost I can't fix. Can't find that one in the code.

Is this klarna error considered a bug and being worked on or is it left as it is? Right now this is a showstopper in going live with a 1.5.5.1 version updated from our current 1.4.9

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 28, 2010 2:21 am

Post by catjo » Thu Mar 28, 2013 3:07 am

Admin
mystore.com/admin
Forgotten Password link is missing 1.5.5.1. I don't know it, and I can't reset it because there is no link as there is in 1.5.4. Please help.

Thank you

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 2:26 am

Post by Mirela » Fri Mar 29, 2013 2:31 am

I have tried to search through the forum but no luck, so here it is:
Fresh install of 1.5.5.1.
Issues found:
1) The http/https session continuity is broken. I do authenticate in https, but when automagically navigate to http, bye bye authentication;
2) The “SEO Keyword” link is broken in https. It does work great in http, but not at all in https. It should, if one would like to run the entire website https only.
3) The backend and frontend are not session compatible. If, in the same browser (Mozilla) I navigate on the frontend, the admin user is instantly sent to login page.
I am new to Open cart so please excuse me if this is all my ignorance.

Thank you,
M.
PS: This piece of software is lightning fast !
I am really scared !

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 10:28 pm

Post by apeirix » Fri Mar 29, 2013 10:32 am

Continuing to be logged out when trying to upload images, I've gone through all of the "fixes" out there for this bug, but I had to uninstall and go with another since they didn't work. I hope this is resolved, overall I was impressed, but I don't have time to waste being logged out every 3 minutes.

Please let me know when this is fixed.
Used version 1.5.5.1

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 29, 2013 9:45 am

Post by cheepnis » Sun Mar 31, 2013 8:07 pm

The statistics on the dashboard only show orders that have the status of "awaiting payment" and one I created "awaiting Paypal payment". See this thread: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=97934

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by webnow » Mon Apr 01, 2013 12:27 pm

opencart1orderhxproblem.jpg
opencart2orderhistoryprob.jpg
Problem with Order History OC version 1.5.5.1

/home/account order history see opencart1orderhxproblem.jpg shows correctly after admin updates order status to complete

However, when you view the order detail page, which also has order hx, see attached file opencart2orderhistoryprob.jpg
the order history always shows "pending"

Is there a fix for this? please scroll down on the images to see the problem. Thanks

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 09, 2013 11:07 am

Post by JNeuhoff » Mon Apr 01, 2013 7:41 pm

Seriously, looking through this thread here, I'd say many of the postings here are not bug reports, but simple support requests, so shouldn't be in this forum thread.

Also, many bug reports are so imcomplete, making it impossible for others to reproduce, let alone to fix it.
Last edited by JNeuhoff on Mon Apr 01, 2013 9:33 pm, edited 1 time in total.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Multilingual SEO * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Download Options * Free Download Buttons * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by cheepnis » Mon Apr 01, 2013 7:49 pm

It would be helpful for a moderator to directly address each post that is not a bug report and move it to it's own thread. While the posters could be better at self-policing their posts, nothing beats good moderation on a computer forum.

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by cheepnis » Mon Apr 01, 2013 8:28 pm

My customer entered a different shipping address and the first name of recipient had (I assume) a carriage return in it so that when the invoice was generated, a new line was added in the "ship to" section:

First
Last
Address
City, State, Zipcode
Country

When I edited the order to remove the space (and presumably the carriage return) from the first name field, the invoice displayed the data properly:

First Last
Address
City, State, Zipcode
Country

Clearly, all special control characters should be stripped from the address fields upon initial entry by the user. I'm not sure if this issue extends to other fields in the address or if it also occurs in the main and billing addresses, but if so, it should be fixed there as well.

1.5.5.1, stock theme, stock invoice.

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by i2Paq » Wed Apr 03, 2013 2:10 pm

cheepnis wrote:My customer entered a different shipping address and the first name of recipient had (I assume) a carriage return in it so that when the invoice was generated, a new line was added in the "ship to" section:

First
Last
Address
City, State, Zipcode
Country

When I edited the order to remove the space (and presumably the carriage return) from the first name field, the invoice displayed the data properly:

First Last
Address
City, State, Zipcode
Country

Clearly, all special control characters should be stripped from the address fields upon initial entry by the user. I'm not sure if this issue extends to other fields in the address or if it also occurs in the main and billing addresses, but if so, it should be fixed there as well.

1.5.5.1, stock theme, stock invoice.
This I can confirm, I noticed this to en previous versions as well.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

UPGRADE to 2.x: Contemplate before thou begins!

Our FREE search: Find your answer FAST!.

BUGs?: Known BUGS for All OC Versions.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by cheepnis » Wed Apr 03, 2013 7:29 pm

cheepnis wrote:The statistics on the dashboard only show orders that have the status of "awaiting payment" and one I created "awaiting Paypal payment". See this thread: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=97934
This bug has been resolved with a patch that was posted inside the thread I linked to. It should probably be included in the next release.

The patch allows all orders to be shown in the graph, regardless of status. Still unresolved is a way to display any date range of the admin's choice. We are still constrained to the 1 year or less dropdown box options. Not very useful for long-term trends.

http://www.CheesyFlix.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 15, 2013 3:56 am

Post by dougscabral » Thu Apr 04, 2013 7:59 pm

Problem in Cupons Date Final

Attachments

Cupons---Google-Chrome_2013-03-18_14-58-56.png

Cupons---Google-Chrome_2013-03-18_14-58-56.png (27.21 KiB) Viewed 3292 times


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 22, 2013 1:42 am

Post by rupaknepali » Thu Apr 04, 2013 11:20 pm

After adding the product when we click on checkout and then instantly click some link then a popup with error message is shown.

I have clicked the Checkout and instantly click the shopping cart link

Image

Rupak Nepali
webocreation.com@gmail.com
http://webocreation.com
Enjoy! Tips and tricks as well as free module.


Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 25, 2011 7:04 pm

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by mjutras » Fri Apr 05, 2013 3:04 am

Not sure if the cause is the hosting service hostpapa.ca, but I've setup 1.5.5.1 from their Cpanel.
I tried on 2 different domains as I did some changes in the first one just to rule this out, both have same result.
After a fresh install, I have set to confirm an agreement (anyone) in the Returns section. If I click on the agreement, instead of opening a pop-up like it does on the check-out page it opens a full page and requires the back browser button to go back to the website.

I have posted this there http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=98945 but I figured here is a better place.

Mike

New member

Posts

Joined
Sun Jan 13, 2013 12:28 am

Post by carpelux » Fri Apr 05, 2013 6:09 pm

I still haven't seen any response from developers on the Klarna bug where the amount sent to klarna is 100 times lower than what is seen OC. I had a chat with klarna the other day and they have a few other clients beside us that can't roll out version 1.5.5.1 because of this.

Maybe this thread is the wrong place to report bugs, if so I'd be happy if some one could direct me to a proper place where the bug could be reported.

Also, if the bug is known but not planned to be resolved it would be very good to get a notice of that so it would be possible to plan for alternate ways to act.

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 28, 2010 2:21 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests