Post by Qphoria » Tue Jun 15, 2010 11:56 pm

I can tell you without looking at it that its pingbox.

You can always find which media is not secure in FireFox by
1. Load a secure page (like the login page)
2. Click Tools->Page Info
3. Click the Media tab
4. Scroll through the list and look for things that are http:// instead of https://

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by zelda » Wed Jun 16, 2010 12:25 am

Hi q
I had an inkling that it might be that but I am so not a programmer. I will try to secure. Thanks for all you do.

Active Member

Posts

Joined
Sat May 08, 2010 5:34 am

Post by zelda » Wed Jun 16, 2010 12:37 am

Qphoria wrote:I can tell you without looking at it that its pingbox.

You can always find which media is not secure in FireFox by
1. Load a secure page (like the login page)
2. Click Tools->Page Info
3. Click the Media tab
4. Scroll through the list and look for things that are http:// instead of https://
Ok It was live chat. Now the ssl color bar is steady.
Thank you

Active Member

Posts

Joined
Sat May 08, 2010 5:34 am

Post by yvalni » Wed Jun 16, 2010 2:30 am

Hi,
updated my testsite with 1.4.8.b and in admin in system/option/ Login Display Prices:
Only show prices when a customer is logged in. = YES.

The prices are not shown, but the cart still functions, every product has a + and so you can drop it in the cart and thus showing the price of the product....

Is this a bug or not :-)

Alex

New member

Posts

Joined
Wed Jan 20, 2010 3:04 am
Location - Rijswijk Zuid Holland

Post by Qphoria » Wed Jun 16, 2010 2:36 am

yvalni wrote:Hi,
updated my testsite with 1.4.8.b and in admin in system/option/ Login Display Prices:
Only show prices when a customer is logged in. = YES.

The prices are not shown, but the cart still functions, every product has a + and so you can drop it in the cart and thus showing the price of the product....

Is this a bug or not :-)

Alex

Yes, i addressed it here but forgot to add it to the patch

1. EDIT:
catalog/view/theme/default/template/module/latest_home.tpl
catalog/view/theme/default/template/module/featured_home.tpl
catalog/view/theme/default/template/module/special_home.tpl
catalog/view/theme/default/template/module/bestseller_home.tpl
catalog/view/theme/default/template/product/special.tpl
catalog/view/theme/default/template/product/category.tpl
catalog/view/theme/default/template/product/manufacturer.tpl
catalog/view/theme/default/template/product/search.tpl
catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl

2. IN ALL FILES CHANGE:

Code: Select all

<?php } ?>
<?php } ?>
<a class="button_add_small" href="<?php echo $products[$j]['add']; ?>" title="<?php echo $button_add_to_cart; ?>" >&nbsp;</a>
3. TO:

Code: Select all

<?php } ?>
<a class="button_add_small" href="<?php echo $products[$j]['add']; ?>" title="<?php echo $button_add_to_cart; ?>" >&nbsp;</a>
<?php } ?>
Last edited by Qphoria on Fri Nov 05, 2010 3:43 am, edited 2 times in total.
Reason: Fix added

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Johnathan » Wed Jun 16, 2010 5:42 am

Typo in /catalog/language/english/checkout/payment.php:

Code: Select all

'Enter your code and click "Apply Coupon" and to see your discount instantly applied to your order.'
"and to see" should be "to see"

On a related note, if you have the cart module disabled, you won't be able to see the discount "instantly applied". I think the wording should be changed to something like this:

Code: Select all

'Enter your code and click "Apply Coupon" to have your discount applied to your order.'

Image
Image Image Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by DoctorQ » Wed Jun 16, 2010 6:20 am

In OC 1.4.8b buy without registering as a guest - in the two-step confirmation of purchases - get an error Notice: Undefined index: Subtract in / catalog / model / checkout / order.php on line 75

What is the reason?

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by Qphoria » Wed Jun 16, 2010 7:27 am

get latest 1.4.8b patch that fixes this

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by kgreeff » Wed Jun 16, 2010 11:49 am

Hey Guys,

Think i found a small bug in the Order History Page, when a customer is logged in.

Pagination show links as

opencart/index.php?route=account/history&page=%s

I changed the catalog/controller/history.php from:

$pagination->url = HTTP_SERVER . 'index.php?route=account/history&page=%s';

to:

$pagination->url = HTTP_SERVER . 'index.php?route=account/history&page={page}';

and it seems to be working.

P.S. Awesome project you guys have created!!

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 09, 2010 8:01 am

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by pedma » Wed Jun 16, 2010 7:06 pm

Specials Issue on OC 1.4.8 b.

Hi Q,

I'm not sure this is a bug or not. I've tried to create a special price for a product. I set the start date : 2010-06-09 & end date: 2010-06-30 , customer group = default, priority = 1. At frondend, I can see the old price & new price, but it doesn't appear at the Specials box.

Thanks
- pedma -

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Apr 27, 2010 3:06 pm

Post by pedma » Wed Jun 16, 2010 8:19 pm

pedma wrote:Specials Issue on OC 1.4.8 b.

Hi Q,

I'm not sure this is a bug or not. I've tried to create a special price for a product. I set the start date : 2010-06-09 & end date: 2010-06-30 , customer group = default, priority = 1. At frondend, I can see the old price & new price, but it doesn't appear at the Specials box.

Thanks
- pedma -
Hi Q,

It's not a bug. I forgot to fill the Limit !! ... :(

Thanks.
- pedma -

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Apr 27, 2010 3:06 pm

Post by rog_ashbury » Wed Jun 16, 2010 10:56 pm

I don't think 1.4.8 is sorting an array of products in order from Price High --> Low

It isn't in my set up anyway.

New member

Posts

Joined
Mon Nov 02, 2009 6:56 am

Post by Qphoria » Wed Jun 16, 2010 11:03 pm

rog_ashbury wrote:I don't think 1.4.8 is sorting an array of products in order from Price High --> Low

It isn't in my set up anyway.
Yea this has been reported.. I'm looking into it.

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by rog_ashbury » Wed Jun 16, 2010 11:23 pm

The previous suggestion - adding extra line 'p.price' in catalog/model/catalog/product.php - fixes it as far as I can see

New member

Posts

Joined
Mon Nov 02, 2009 6:56 am

Post by OSWorX » Wed Jun 16, 2010 11:52 pm

rog_ashbury wrote:The previous suggestion - adding extra line 'p.price' in catalog/model/catalog/product.php - fixes it as far as I can see
That is/was no suggestion - it is the fix.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by Qphoria » Fri Jun 18, 2010 1:55 am

OSWorX wrote:
rog_ashbury wrote:The previous suggestion - adding extra line 'p.price' in catalog/model/catalog/product.php - fixes it as far as I can see
That is/was no suggestion - it is the fix.
Well its more than just line 23. Ive updated the original post to define all 5 areas that need it

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by jasonk » Fri Jun 18, 2010 7:05 am

16x16px icons

This is kind of a bug. They 16x16 icons are coded into the images directory of the template. So if you copy the default template and change the icons you need to either change all the code references to the new template name or save them under the default template and that is good.

They should be moved to ..catalog/images directory and recoded accordingly.

Not a big problem problem but it should be fixed.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 16, 2010 5:52 am

Post by Qphoria » Fri Jun 18, 2010 7:41 am

jasonk wrote:16x16px icons

This is kind of a bug. They 16x16 icons are coded into the images directory of the template. So if you copy the default template and change the icons you need to either change all the code references to the new template name or save them under the default template and that is good.

They should be moved to ..catalog/images directory and recoded accordingly.

Not a big problem problem but it should be fixed.
Well a tpl file is divided by a theme name for a reason, so there is technically nothing wrong with the images being hard coded into the tpl files. However, they should be added to the stylesheet instead of hardcoded to be even easier to work with.

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Qphoria » Fri Jun 18, 2010 11:47 am

For those getting "Error: Email to required!"
This is due to the additional alert email check adding a single "blank" email to the additional email list.

-EDIT- This also seems to be causing the "Please Wait" message on some payment modules, and hanging on others. The error prevents the function from returning back.

Quick fix:

1. EDIT: catalog/model/checkout/order.php

2. FIND (~line 379):

Code: Select all

// Send to additional alert emails
$emails = explode(',', $this->config->get('config_alert_emails'));
foreach ($emails as $email) {
    $mail->setTo($email);
    $mail->send();
} 
3. REPLACE WITH:

Code: Select all

// Send to additional alert emails
$emails = explode(',', $this->config->get('config_alert_emails'));
foreach ($emails as $email) {
    if ($email) {
        $mail->setTo($email);
        $mail->send();
    }
} 

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests