Post by foodsalive » Sat Oct 30, 2010 2:17 am



Posts

Joined
Thu Oct 07, 2010 3:59 am

Post by JAY6390 » Sat Oct 30, 2010 2:31 am

Check your error logs to see what errors are coming up if it just stays blank

ImageImageImage

SEO MEGA KIT PLUS - Get your site ranking higher in the search engines
Better Product SEO URL's - Perfectly structured product links
SEO URL's Route Editor PRO - Make ANY url on your site have clean keywords - even third party extensions (remove index.php)


Image


User avatar

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by 12OZmouse » Fri Jan 21, 2011 9:20 am

Hello,

I've tried digging around on the forums for an answer to this issue, I have attempted a fix myself but I am not having much luck getting this resolved.

My online store is at http://500madness.com/500madness/shop/index.php

Basically what happens is if you try to add a product to the cart without logging in, the sales tax is applied before checkout. You can see the direct result of this in the Featured Product box on the left sidebar. I can't have this, my customers should only see any applicable taxes when they go to checkout.

Worse is that the tax is applied to everyone, despite that I only have 1 tax Geo Zone set for California. Out of state users will see the CA sales tax. I have tried this with multiple accounts with non-CA addresses to confirm the issue.

In settings I have Display Product With Tax disabled. All products have applicable Tax settings enabled.

I don't know if this issue has been addressed for 1.4.8, I have read the threads regarding this for earlier versions and their respective fixes don't help.

I have considered upgrading to a newer version, but I have not done that before and it is a really bad time to try to work that out if its a long process. We're already live and downtime would hurt my client and I badly. Is there a quick fix or am I SOL? Thanks for any and all help.


Posts

Joined
Thu Sep 16, 2010 8:45 am


Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by Purebeads » Thu Apr 07, 2011 1:15 pm

The "Please Wait" bug seems to be still active on my site, despite the fact that I installed the fix a long time ago. A customer sent me a screen shot that shows the Please Wait prompt in the background, with an error window in the foreground that says: "The page at https://www.purebeads.com says: The transaction cannot be processed at this time. Please try again later." I called my hosting company and they couldn't find anything in the error logs that would explain it, so I assume that it was the Please Wait bug. Other customers don't seem to have a problem, however. This customer was using the Chrome browser. A couple other people have said that they are still experiencing the Please Wait bug. I should upgrade from 1.4.8b, but things are very busy right now.


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm

Post by Qphoria » Thu Apr 07, 2011 9:10 pm

Please Wait for what page? payment module? which?

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Purebeads » Thu Apr 07, 2011 9:29 pm

I thought you would understand what I was talking about. I'm talking about the Please Wait bug that causes OpenCart to hang when a person clicks Confirm to place an order (after c.c. information is inserted). You posted a fix for it which I incorporated many months ago, but I've had a few customers since then who had problems when they clicked Confirm. Is there something else besides this bug which could cause OC to hang when Confirm is clicked?


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm

Post by Qphoria » Thu Apr 07, 2011 9:43 pm

No.. the confirm order please wait fix had only 1 fix. perhaps another mod for 1.4.8 that didn't have the fix replaced your model/checkout/order.php file

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Purebeads » Thu Apr 07, 2011 9:54 pm

I double-checked to make sure the new code was in there. The only mods I am running are yours.

However, the bug is happening rarely (if it is the bug). I wonder if the problem was the browser she was using, Chrome. I suppose that there might have been a server malfunction right when she clicked Confirm. She is going to try to place the order again today, and we'll see what happens.


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm

Post by Qphoria » Thu Apr 07, 2011 10:34 pm

Sorry I'm getting my fixes confused. The Please Wait fix I gave for this was the "Email Send To required" fix. This was causing those with working servers to get stuck on please wait when using Authorize.net AIM or PP Pro or other on-site payment modules.

It is still possible that there is a communication error for those modules after that particular fix. But the modules weren't written all that well as they don't handle situations where curl fails.

I've decided to try to address this issue now. See this page for patch versions of the on-site payment options offered by OpenCart

http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 76#p146889

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by burrito » Fri Apr 15, 2011 9:00 pm

I already posted this in a seperate thread (click)... but then I saw this one, so reposting

When creating a new customer in the backend, I can add and remove addresses, no problem. But once the customer is saved, or is an existing customer from the site, I cannot add addresses, the button to add an address(form) doesn't work.

I have no idea why it doesn't work, I don't see any obvious mistakes in the code.

Image
Opencart specialist | Our website | Our modules


User avatar

Posts

Joined
Tue Dec 15, 2009 6:10 pm
Location - Amsterdam, The Netherlands

Post by olstar » Fri Jul 22, 2011 11:32 pm

This last fix doesnt fix the issues with the newer opencarts :(

Professional UK Based eCommerce - Our Free Opencart Mods - Our Premium Opencart Mods
Kashflow Integration


User avatar

Posts

Joined
Tue Jul 05, 2011 3:53 pm
Location - Midlands, UK

Post by neil » Thu Apr 26, 2012 4:43 am

Hi i am getting lots of errors as follows;

PHP Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/xxxxx/public_html/store/upload/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 1

line 1 looks like this;

<?php if (!strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6')) echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>'. "\n"; ?>

Any ideas what i'm doing wrong or what i'm missing


Posts

Joined
Wed Aug 04, 2010 7:06 pm


Post by OSWorX » Thu Apr 26, 2012 3:10 pm

You are doing nothing wrong.
It is just that line.

Use this instead and the message will be past:

Code: Select all

<?php if (isset($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']) && !strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6')) echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>'. "\n"; ?>

Image


User avatar

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by Purebeads » Fri Apr 27, 2012 3:01 am

A customer placed an order yesterday and I got a payment via PayPal Payments Pro, but no order was recorded in the cart. She said that the cart seemed to be stuck when she placed the order (probably on "Please Wait", but she didn't say). There was previously a "Please Wait" bug which I fixed, so it couldn't have been that.

It was probably a fluke, but I thought I would mention it. I didn't know that such a thing could happen.


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm

Post by Purebeads » Sun May 13, 2012 4:26 pm

Once again a customer placed an order and I got the payment, but the order wasn't recorded in the cart. The customer said she got stuck on the Please Wait message. So this has happened twice in one month. Any ideas?

I need to find out what browser she was using.


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm

Post by studioj » Sun May 13, 2012 9:35 pm

When I try to open my admin login page to get to my dashboard, this is the message I receive:

Warning: require_once(/hermes/web01b/b2161/moo.studiojwolff/system/startup.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /hermes/waloraweb071/b2161/moo.studiojwolff/admin/index.php on line 15

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/hermes/web01b/b2161/moo.studiojwolff/system/startup.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php-5.2.17/lib/php') in /hermes/waloraweb071/b2161/moo.studiojwolff/admin/index.php on line 15

How do I fix this


Posts

Joined
Sun May 13, 2012 9:33 pm

Post by Purebeads » Mon May 14, 2012 5:22 am

I found out that my customer was using Google Chrome.


Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 12:07 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests