Post by veeru » Fri Mar 29, 2013 3:56 pm

Hi @tik,

I hope you will solve this problem as "New order admin alert emails not working in my site, previously it was worked fine suddenly it is not working other all emails working fine. I have tried your extension copy customer order to owner but it is also not working, additional emails also not working for admin order alerts. Please help how to solve this.

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 29, 2013 3:50 pm

Post by OC2PS » Sat Mar 30, 2013 1:08 am

@veeru You need to ensure your email notifications are working before you install this extension.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by echo-tech » Fri Apr 12, 2013 3:49 am

Hi there,

I'm wondering if you can help me...

In the XML file I want the email that gets sent to the admin to say at the top line something like:

"Below is a new order"

Can you make this for me?

Great extension by the way!

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 12, 2013 3:46 am

Post by koenhuys » Thu Apr 18, 2013 10:34 pm

Dear sir,
I have 2 websites, with the same settings,
when I use your plun in on the first website everthing works like you tell but when I try to use it on the second website it does nothing, can you perhaps tell me what It could be

New member

Posts

Joined
Sun Jul 22, 2012 5:49 pm

Post by parkookk » Tue Apr 30, 2013 2:17 am

Hi, Thank you for your useful extension. I use OC 1.5.4.1, could you please explain what is the difference between version 1 and 1.2?

http://mediasos.co.uk/ - http://avtransfer.co.uk/


New member

Posts

Joined
Thu Jan 17, 2013 11:56 pm
Location - london

Post by OC2PS » Tue Apr 30, 2013 4:13 pm

End-user function is the same. Just keep tightening the code for efficiency and enhanced compatibility.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by parkookk » Sat May 04, 2013 7:35 pm

wow, I just compared the codes and you are right it is much smarter coding now.
Thank you

http://mediasos.co.uk/ - http://avtransfer.co.uk/


New member

Posts

Joined
Thu Jan 17, 2013 11:56 pm
Location - london

Post by dekko » Sat Aug 03, 2013 9:30 pm

Great extension - thank you. Slight problem though. The customer email shortens the options detail to 20 characters. I want to show a more complete option detail but If I increase this to say 30 characters in catalog/model/checkout/order.php
(utf8_strlen($option['value']) > 20
then the extension stops working and it reverts to sending the store owner a minimal detail email.
How can I fix this?
Opencart 1.5.2.1

New member

Posts

Joined
Tue May 15, 2012 8:41 pm

Post by emmavix » Mon Aug 05, 2013 10:30 pm

I've just installed this & I can now see order comments but don't see a full copy of the e-mail that customers receive, can you help?!

Many thanks

Victoria

Newbie

Posts

Joined
Thu May 02, 2013 1:17 am

Post by tragetaschen » Thu Aug 08, 2013 2:47 pm

Hi, it works wonderful at Version 1.5.5.1! THx for that. The only thing is that there is no customer comment in the owner mail! (using german language) Is it possible to fix that? regards

www.bag-stage.de


User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Dec 04, 2012 10:57 pm
Location - Germany

Post by dekko » Sat Aug 17, 2013 11:45 pm

dekko wrote:Great extension - thank you. Slight problem though. The customer email shortens the options detail to 20 characters. I want to show a more complete option detail but If I increase this to say 30 characters in catalog/model/checkout/order.php
(utf8_strlen($option['value']) > 20
then the extension stops working and it reverts to sending the store owner a minimal detail email.
How can I fix this?
Opencart 1.5.2.1
I notice that you don't reply to most of the comments and queries left on here which is a shame. Have you thought about doing so?

New member

Posts

Joined
Tue May 15, 2012 8:41 pm

Post by OC2PS » Mon Aug 19, 2013 5:50 pm

dekko wrote:The customer email shortens the options detail to 20 characters.
This is an OpenCart issue, not related to this extension. Please open a bug report at http://forum.opencart.com/viewforum.php?f=161
dekko wrote:I notice that you don't reply to most of the comments and queries left on here which is a shame. Have you thought about doing so?
I am sorry that it took me a while to answer your question. As you might appreciate, this is volunteer work, for which there isn't always time. I am trying my best.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by qixbix » Wed Aug 28, 2013 8:52 pm

Cant seem to get this Mod to work ??? I still only receive the old sparse email!

OC 1.5.5.1 & VqMOD 2.4.0 - as I said, no problems with the mail setup as I still get the old "sparse" email and email from my contact forms, just not the copy the customer gets

any pointers would be greatly appreciated!!!

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 05, 2013 7:52 pm

Post by OC2PS » Wed Aug 28, 2013 8:57 pm

qixbix wrote: still only receive the old sparse email
Sorry to hear that.

Do you have any mods changing the customer email?

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by qixbix » Wed Aug 28, 2013 10:56 pm

thanks for the reply OC

no mods at all that affect the customer email, nor any hardcoded changes that I can think of.

I've uploaded a fresh order.php file and still the same.

As a side note, your product pictures in email dosn't work either ???

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 05, 2013 7:52 pm

Post by OC2PS » Wed Aug 28, 2013 11:05 pm

qixbix wrote:your product pictures in email dosn't work either
That makes me think there's something very basic thats wrong. e.g. vqmod not installed/active. My mods' XML files not in correct location etc.

PM me your site address and FTP login details and I could have a look.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by alewis » Wed Nov 20, 2013 1:54 am

Thanks so much for providing this mod and for all the tips given here. I just have one question, that I have tried to figure out... but I'm just not very good with the code. Is it possible to have a different greeting on the admin email (so that the customer and the admin have different messages below the logo)?

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 20, 2013 1:48 am

Post by OC2PS » Wed Nov 20, 2013 5:23 pm

alewis wrote:Is it possible to have a different greeting on the admin email ?
Not with this extension. The idea of this extension is to keep things exceedingly simple, and send the exact same email to admin as to customer.

Admin mails CAN be made slightly different, but that's kindof the antithesis of the extension, so I will never make this extension do that.

If you want the change made just for you, please PM me and I can provide a quote for the custom work.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary

Post by Ljubo » Wed Nov 27, 2013 10:13 pm

I am on OC 1.5.3.1 and your vqmod v1.
I have weird things happening possibly not related to your extension, but... any suggestion is appreciated.

Confirm email gets sent regularly, but its characters are not ALL in UTF-8 format.
Some are while some are not.
In other words, greeting, footer text and table headers are not, while the item and customer details are OK.

I have looked at:
1. catalog/model/order.php and there is UTF-8 line associated with greeting line,
2. catalog/view/theme/*/template/mail/order.tpl and there is meta charset utf-8,
3. catalog/language/*/mail/order.php page is UTF-8 encoded.

Where to look more?

Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 10:07 pm
Location - Serbia

Post by OC2PS » Fri Nov 29, 2013 1:18 pm

Ljubo wrote:Where to look more?
Check the encoding of the PHP (and TPL) files themselves. Also re-confirm your database collation.

OC2PS
OC 2.3.0.2, vQmod 2.6.2, Journal2 theme
Arcfesték, Csillámtetoválás, Henna
Image
Check out: All my extensions | My FREE extensions


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 22, 2009 4:15 am
Location - Hungary
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests