Post by nefrin » Thu Sep 23, 2010 5:14 am

سلام دوستان عزیز
ممنون میشم کمکم کنید
من این ورژن رو تازه نصب کردم یعنی آپگریت کردم از ورژن قبلی یعنی 1.4.8 بتا ، ولی با یکی از ماژول ها به نام محصولات تصادفی مشکل پیدا کرده و این پیغام خطا رو میده
Fatal error: Call to undefined method ModelCatalogProduct::getRandomProducts() in /home/------/public_html/e-iranzamin.com/catalog/controller/module/random.php on line 28

خط 28 که گفته شده این هست
$results = $this->model_catalog_product->getRandomProducts($this->config->get('random_limit'));

من مجبور شدم این ماژول رو به حالت غیر فعال در بیارم

ممنون میشم بهم بگید این کد رو به چی باید تغییر بدم

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 24, 2010 1:15 am

Post by amertad » Fri Sep 24, 2010 4:52 pm

با سلام .

در صورت توانایی نسخه جدید رو نصب کنید

در غیر این صورت با سایر ماژول ها هم مشکل ایجاد می شود

کد خط 28 مشکلی ندارد .
لطفا مقدار آن را در ادمین تنظیم کنید و عددی مانند 10 رو قرار بدهید

توسعه اپن کارت
گسترش انواع نسخه های opencart
طراحی نرم افزارهای مبتنی بر اپن کارت - امنیت/توسعه اختصاصی/ سیستم تیکت و فروش بلیط/مدیر سمینار و همایش
اتصال به انواع CRM + ٍERP
خدمات سئو حرفه ای اپن کارت
خدمات هاستینگ اپن کارت
http://www.mahmoudi.biz
https://www.seowave.ir
https://www.opencart.com/index.php?rout ... @gmail.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 1:04 am
Location - tehran - iran

Post by nefrin » Fri Sep 24, 2010 8:26 pm

سلام دوست عزیز ، ممنون که جواب دادید
راستش من از جدیدترین ورژن استفاده میکنم این مشکل هم بعد از آپگرید ایجاد شد ، مفدار رو از آدمین 10 گذاشته بودم و اصلاً با 10 تا کار میکرد ولی بعد از بروز رسانی به ورژن جدید یعنی 1.4.9.1 با این پیغام روبرو شدم
و البته وقتی هم این ماژول رو غیر فعال میکنم بدون هیچ گونه مشکلی کامل لود میشه
؟؟؟

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 24, 2010 1:15 am

Post by amertad » Fri Sep 24, 2010 11:20 pm

با سلام.
خواهش می کنم
لطفا اطلاعات زیر رو برسی کنید

1 - db-> settiong

ببینید ایا مقداری که برای این ماژول در ادمین اعریف میشه در سیستم و دیتابیس ثبت میشود.

- catalog-controller-module_name!

در کنترولر ماژول مقداری که با
get توسط
کانفیگ
گرفته میشه رو نشان بدید
echo config->get->....
و ببینید ایا مقدار لود می شود

در غیر این صورت مشکل در فایل
module
ماژول مورد نظر شما می باشد
هست که کوئری را میسازه یا لود میکنه

توسعه اپن کارت
گسترش انواع نسخه های opencart
طراحی نرم افزارهای مبتنی بر اپن کارت - امنیت/توسعه اختصاصی/ سیستم تیکت و فروش بلیط/مدیر سمینار و همایش
اتصال به انواع CRM + ٍERP
خدمات سئو حرفه ای اپن کارت
خدمات هاستینگ اپن کارت
http://www.mahmoudi.biz
https://www.seowave.ir
https://www.opencart.com/index.php?rout ... @gmail.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 1:04 am
Location - tehran - iran

Post by nefrin » Sun Sep 26, 2010 5:13 am

amertad wrote:با سلام.
خواهش می کنم
لطفا اطلاعات زیر رو برسی کنید

1 - db-> settiong

ببینید ایا مقداری که برای این ماژول در ادمین اعریف میشه در سیستم و دیتابیس ثبت میشود.

- catalog-controller-module_name!

در کنترولر ماژول مقداری که با
get توسط
کانفیگ
گرفته میشه رو نشان بدید
echo config->get->....
و ببینید ایا مقدار لود می شود

در غیر این صورت مشکل در فایل
module
ماژول مورد نظر شما می باشد
هست که کوئری را میسازه یا لود میکنه
سلام دوست عزیز
مقدار های که گفتید چک شد و مشکلی نبود درست ست میشد ، از خود بیس هم تغییر دادم که در آدمین هم تغییر کرد بدون هیچ مشکلی ولی همچنان همون خطا رو میگه
خیلی برای عجیب چرا توی این ویرایش جدید همچین مشکلی پیش اومد اون هم فقط با یک ماژول ، و بقیه درست کار میکنند !
آیا شما فروشگاهی رو سراغ ندارید که این ماژول رو روی ورژن جدید نصب کرده باشه؟

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 24, 2010 1:15 am

Post by amertad » Thu Sep 30, 2010 4:37 pm

دوست عزیز ؛ لطفا دوباره نصب نمایید.
پایگاه داده همان است...

توسعه اپن کارت
گسترش انواع نسخه های opencart
طراحی نرم افزارهای مبتنی بر اپن کارت - امنیت/توسعه اختصاصی/ سیستم تیکت و فروش بلیط/مدیر سمینار و همایش
اتصال به انواع CRM + ٍERP
خدمات سئو حرفه ای اپن کارت
خدمات هاستینگ اپن کارت
http://www.mahmoudi.biz
https://www.seowave.ir
https://www.opencart.com/index.php?rout ... @gmail.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 1:04 am
Location - tehran - iran

Post by nefrin » Sat Oct 02, 2010 4:14 am

amertad wrote:دوست عزیز ؛ لطفا دوباره نصب نمایید.
پایگاه داده همان است...
سلام دوست عزیز
چیرو دوباره نصب کنم؟
فروشگاه رو؟
این کار رو چند بار کردم ولی فرقی نداشته ، ضمناً من نسخه خودم رو آپگریت کردم
ولی این ماژول رو روی فروشگاه تمیز هم نصب کردم ولی باز هم همینگونه شد
ماژول کالاهای تصادفی دیگه ای وجود نداره؟

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 24, 2010 1:15 am

Post by amertad » Mon Oct 04, 2010 11:54 pm

با سلام .
شما می توانید از ماژول
show case
که محصولات مورد نظرتون را با انواع افکت به کمک
jquery
ایجاد می شود
استفاده نمایید.
می توانید در انجمن جستجو نمایید.
در غیراین صورت برای من در خواست توسط ایمیل فرستاده تا برای شما بصورت خصوصی ارسال کنم.
با تشکر

توسعه اپن کارت
گسترش انواع نسخه های opencart
طراحی نرم افزارهای مبتنی بر اپن کارت - امنیت/توسعه اختصاصی/ سیستم تیکت و فروش بلیط/مدیر سمینار و همایش
اتصال به انواع CRM + ٍERP
خدمات سئو حرفه ای اپن کارت
خدمات هاستینگ اپن کارت
http://www.mahmoudi.biz
https://www.seowave.ir
https://www.opencart.com/index.php?rout ... @gmail.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 1:04 am
Location - tehran - iran

Post by amertad » Tue Oct 05, 2010 12:10 am

در صورت داشتن اطمینان از مشکل ماژول مورد نظر
از صفحه

http://www.opencart.com/index.php?route=support/bug

گزارش این ماژول را اعلام دارید

توسعه اپن کارت
گسترش انواع نسخه های opencart
طراحی نرم افزارهای مبتنی بر اپن کارت - امنیت/توسعه اختصاصی/ سیستم تیکت و فروش بلیط/مدیر سمینار و همایش
اتصال به انواع CRM + ٍERP
خدمات سئو حرفه ای اپن کارت
خدمات هاستینگ اپن کارت
http://www.mahmoudi.biz
https://www.seowave.ir
https://www.opencart.com/index.php?rout ... @gmail.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Apr 30, 2010 1:04 am
Location - tehran - iran

New member

Posts

Joined
Wed Aug 30, 2017 6:16 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests