Post by cris » Wed Jan 24, 2018 9:09 pm

اگر از CMS برای ساخت سایت یا وبلاگ خود استفاده کرده باشید، تغییر قالب کار بسیار ساده‌ای باید به نظر برسد که همین طور هم هست. اما این تغییر قابل باید با در نظر گرفتن عوامل زیادی انجام گیرد. اینکه اصلاً هدف اولیۀ شما از تغییر قالب سایت خود چیست. احتمالاً از ظاهر فعلی سایت خود خسته شدید و احساس می‌کنید مخاطبان سایت شما هم همین احساس را دارند. یا اینکه با رشد فناوری طراحی صفحات وب، احساس می‌کنید باید از یک قالب بهتر استفاده کنید. اینها همه دلایل تغییر قالب سابت است. اما یکی از دغدغه‌های مهم برای این امر، تغییر قالب سایت از نظر سئو است که توجه کسانی که نسبت به گرفتن بازدید سایت خود از موتورهای جستجو حساس هستند را به خود جلب خواهد کرد.

تغییر قالب سایت از نظر سئو

ما دو نوع تغییر در قالب سایت خود داریم؛ نوع اول تغییرات جزئی است که مثلاً ممکن است خواسته باشیم طول و یا عرض یک عنصر را کم یا زیاد کنیم. یا اینکه رنگ قسمتی از عناصر صفحه را عوض می‌کنیم. این تغییرات معمولاً از طریق CSS و JavaScript قابل انجام است. این تغییرات اگر در جهت مثبت و افزایش کیفیت تجربۀ کاربریِ بازدید کنندگان باشد، با افزایش رتبۀ سایت مواجه خواهد شد. البته شاید موتورهای جستجو به طور مستقیم متوجه مثبت یا منفی بودن چنین تغییراتی نشوند. اما با بازخوردی که از کاربران سایت می‌گیرند، حتماً این تغییرات را بررسی می‌کنند.

اما نوع دوم تغییرات ظاهر سایت، تغییر در قالب سایت است که به طور یکجا کدهای کل سایت دستخوش تغییر قرار می‌گیرند. در این مورد هم موتور جستجو به بازخوردی که از عملکرد بازدید کنندگان سایت دریافت می‌کند و می‌تواند آنها را با بازخوردهای قبلی مقایسه کند، بی توجه نیست. البته خود الگوریتم موتور جستجو هم شاخص‌هایی دارد که اگر قالبی که تعویض کردید، آن شاخص‌ها را داشت و تغییر مثبت در نظر گرفته شود، حتماً باعث افزایش رتبۀ سایت شما خواهد شد.

در تغییر قالب سایت از نظر سئو اگر قابلیت این وجود داشته باشد که بتوانید کم کم قالب قسمت‌های مختلف سایت را عوض کنید، حتماً چنین کار را انجام دهید. چرا که اثرات سوء تغییر قالب تا حد امکان کمتر می‌‌‌‌‌‌شود.

به طور کلی اگر موتور جستجو، بلاخص گوگل متوجه تغییر مثبتی در قالب سایت شما شود، حتماً امتیاز مثبتی را برای سایت شما در نظر خواهد گرفت. مثلاً فرض می‌کنیم قالب قبلی شما واکنشگرا نبوده و الان با تغییر قالب سایت خود، سایت شما برای بازدید کنندگان حالت واکنشگرا پیدا کرده است. اینکه گوگل چطور متوجه این موضوع خواهد شد، عوامل زیادی دخیل هستند. اما مهم این است که حتماً متوجه خواهد شد. پس تغییرات مثبت در تغییر قالب سایت نه تنها بد نیست، بلکه یک نوع پیشرفت هم محسوب می‌شود. البته این خود نباید بهانه‌ای باشد که هر هفته قالب سایت را تغییر دهیم!
پس لرزه‌ها پس از تغییر قالب سایت از نظر سئو

پس از اینکه قالب سایت را تعویض کردید، ممکن است چندان بازدید شما کم نشود. اما به احتمال قوی روی فهرست شدن نوشته‌های جدیدِ سایت تاثیر گذار خواهد بود. شاید تا مدتی مثلاً یک هفته یا بیشتر صفحات جدید سایت در گوگل Index نشود که این خود طبیعی است. البته باید رفتار گوگل در طی زمان‌های مختلف هم بررسی شود. شاید در آینده نوع پس لرزه فرق کند. اما باز هم مهم این است که حتماً شامل پس لرزه خواهد بود.

پس به طور کلی، اگر تغییر قالب سایت نوعی پیشرفت در سایت شما محسوب شود، این می‌تواند تغییری خوب قلمداد شود. البته پس از این کار ممکن است تبعاتی گریبان سایت شما را بگیرد که پس از گذشت دوران پس لرزه، خواهید دید این تبعات کاملاً جبران خواهد شد. به شرطی که سعی در زنده نگه داشتن سایت خود را محتوای جذاب کنید.

یو پی اس-قیمت یو پی اس-فروش یو پی اس-نودی


Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 03, 2017 4:16 pm
Location - tabriz

Post by mohammadalihashemi » Mon Jul 09, 2018 3:47 pm

به نظر شما اگر کامل قالب رو عوض کنم مشکلی پیش میاد؟ ما اول کار دقیق نمی دونستیم که قالبمون باید چه ویژگی هایی داشته باشه و یعنی می دونستیم ولی اون موقع حالیمون نبود که قالبی رو انتخاب کنی که مثلا بشه فروشگاه داشته باشه و ... اما الان ویژگی هایی که لازم داریم روی ایین قالب نمیشه به خوبی پیاده کرد به نظر شما قالب رو عوض کنیم مشکل پیش میاد؟

آموزش آنلاین زبان
آموزش مهارت های آیلتس
آموزش آنلاین مهارت های تافل



Posts

Joined
Mon Jul 09, 2018 3:36 pm


Post by hana96 » Mon Dec 10, 2018 6:26 pm

در سفر با تور باتومی این چرخ و فلک را در برنامه بازدید تور گرجستان خود قرار دهید

Newbie

Posts

Joined
Mon Dec 10, 2018 5:56 pm

Post by LidaRzai73 » Thu Jan 30, 2020 2:37 am

خیر وقتی قالب سایت رو عوض کنید هیچ مشکلی تو سایت پیش نمیاد.
من این کارو کردم هیچ مشکلی پیش نیامد .
Last edited by LidaRzai73 on Tue Mar 31, 2020 7:22 pm, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 29, 2020 12:15 pm

Post by LidaRzai73 » Tue Mar 31, 2020 7:32 pm

گوگل سندباکس،Google SandBox برای جلوگیری از اسپم به وجود آمد. وب سایت هایی که در حال اسپم مارکتینگ هستند به سند باکس گوگل انتقال پیدا می کنند که بین ۴ تا ۷ ماه درون سند باکس گوگل می مانند.

الگوریتم جستجوی گوگل خیلی پیچیده است و شامل سیگنال های مختلفی است. در حالی که این الگوریتم ها ماهیتشان خیلی مخفی است، اما یک کامپوننت که در سئو خیلی اهمیت زیادی دارد و آن هم سن دامنه سایت می باشد. یکی از دلایل اصلی را می توان گفت که گوگل قصد دارد سایت هایی را که تجربه کاربری بالاتری دارند نسبت به بقیه در مکان و رتبه بالاتری قرار دهد که مسلما این مورد برای سایت های تازه طراحی شده وجود ندارد( چونکه ممکن است آن ها در حالت بتای خود باشند و همچنین ایراداتی در طراحی داشته باشند که مانع از ایندکس شدن آنها گردد).

اثر سندباکس گوگل چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟
وقتی یک وب‌سایت جدید با یک دامنه‌ی جدید وارد دنیای موتورهای جست‌وجو می‌شود، گوگل برحسب قاعده‌ی «وایسا تا ببینم کی هستی» عمل می‌کند، و تا مدتی رفتار وب‌سایت را با دقت در نظر می‌گیرد. در طول مدتی که یک وب‌سایت جدید در سندباکس قرار گرفته نمی‌تواند در کلمه‌ها و عبارات موردنظرش در نتایج جست‌وجو رتبه بگیرد. در واقع سندباکس شبیه به نوعی تنبیه است، برای کار اشتباهی که شاید انجام داده باشید! و اگر گوگل مطمئن شود که شما بچه‌ی خوبی هستید، بعد از 1-6 ماه شما از سندباکس بیرون می‌آیید و وارد اکیپ می‌شوید.

از اثر سندباکس دقیقا چه می‌دانیم؟
اگر یک وب‌سایت راه‌اندازی کرده‌اید که محتوای به دردبخوری دارد و لینک‌های قوی و مرتبط دارد، اما هنوز در نتایج جست‌وجو در ناکجاآباد است، اصلا ایراد از شما نیست. شما در سندباکس گوگل قرار گرفته‌اید. در سال 2004 وقتی که با بروزرسانی الگوریتم گوگل، دامنه‌های جدید از نتایج جست‌وجو حذف شدند، معلوم شد که اثر سندباکس به الگوریتم گوگل اضافه شده است. اگرچه تا سال‌ها گوگل هیچ نظری در این رابطه نداشت، چند سال پیش Matt Cutts از گوگل، در ویدیویی مربوط به عمر دامنه، اثر سندباکس را غیرمستقیم به عنوان یکی از فاکتورهای الگوریتم گوگل تایید کرد و در ادامه Aaron D’Souza هم مستقیما اثر سندباکس را تایید کرد.

از کجا بفهمیم در سندباکس گوگل قرار گرفته‌ایم؟
از آن جایی که سندباکس بسیار شبیه به Google Ban (جریمه گوگل و حذف شدن از نتایج جست‌وجو) است، باید این موارد را بررسی کنید تا ببینید آیا شما هم در سندباکس قرار گرفتید یا نه.

اگر مشخصا وب‌سایت‌تان را (با www. و .com) سرچ می‌کنید و حتی در صفحات 4 و 5 هم وجود خارجی ندارید.
دقیقا تیترهای خودتان را سرچ می‌کنید اما در نتایج جست‌وجو ظاهر نمی‌شوید.
وب‌سایت شما در یک عبارت رتبه‌ی خوبی گرفته اما یهو به ناکجاآباد سقوط می‌کند.
وب‌سایت شما در موتورهای جست‌وجوی بینگ و یاهو رتبه‌ی خوبی دارد اما در گوگل نه.
در این حالت‌ها، وب‌سایت خود را به این صورت سرچ کنید:


اگر گوگل صفحاتی از وب‌سایت شما را به شما نشان داد، معلوم می‌شود که آن‌ها را ایندکس کرده پس شما در سندباکس قرار گرفته‌اید. اما اگر هیچکدام از صفحات‌تان ظاهر نشود شما جریمه شده‌اید.

اثر سندباکس به چه درد گوگل می‌خورد؟
همانطور که می‌دانید گوگل به شدت به نتایج جست‌وجو اهمیت می‌دهد. این نکته را ته ذهنتان به خاطر بسپارید. از طرفی کاربران زیادی هستند که با تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه وب‌سایت خود را بالا می‌آورند. این وب‌سایت‌ها هر چقدر هم که برای موتورهای جست‌وجو بهینه هستند، برای کاربران بی‌فایده هستند و اسپمر محسوب می‌شوند. اگر گوگل بخواهد با دامنه‌های جدید مثل قدیمی‌ها عمل کند، اسپمرهای زیادی به محض ورود به دنیای گوگل در صدر نتایج جست‌وجو ظاهر می‌شوند، در حالیکه برای کاربران بی‌فایده هستند. البته اگر اثر سندباکس وجود نداشت گوگل به مرور زمان این ترفندها را می‌فهمید و آن‌ها را جریمه می‌کرد، اما با اثر سندباکس گوگل[/url] هوشمندانه نتایج جست‌وجو را کنترل می‌کند و از رتبه گرفتن اسپمرها جلوگیری می‌کند.

تاریخچه سندباکس گوگل[/url]
در سال ۲۰۰۴ ، وب مسترها و متخصصان سئو متوجه شدند که وب سایت های تازه راه اندازی شده آنها با وجود تلاش های سئو در چند ماه اول در گوگل رتبه خوبی ندارند. وب سایت های جدید به درستی توسط گوگل فهرست بندی شده اند، اما آن ها حتی برای کلمات کلیدی و عبارات با رقابت کم هم رتبه ای ندارند. اما آن ها در سایر موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو رتبه خوبی کسب کردند.

این اثر “سندباکس گوگل” نام گرفت و از چند هفته تا چند ماه به طول انجامید. به خاطر داشته باشید که گوگل می خواهد محتوای معتبر و با کیفیتی را در اختیار کاربران خود قرار دهد و ممکن است به وب سایت های کاملاً جدید اعتماد نکند.
محتوای تکراری یا Duplicate Content چیست؟

نرخ تبدیل یا Conversion Rate چیست ؟
آشنایی با الگوریتم های گوگل و تاثیر آن بر نتایج جستجو[/url]

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 29, 2020 12:15 pm

Post by jafaar » Mon Jun 08, 2020 5:24 pm

تغییر قالب حتما باید اصولی باشه.
شما نمیتونید از یک قالب خوب به یک قالب متوسط کوچ کنید و انتظار تغییرات مثبت داشته باشید.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 08, 2020 5:18 pm

Post by maxtory » Wed Sep 30, 2020 5:12 pm

مطلب جالبی بود
https://melopink.com/

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 20, 2020 3:46 am

Post by LidaRzai73 » Tue Oct 06, 2020 12:06 am

توسعه برنامه با رویکرد مدرن برنامه ی کاربردی
طراحی یک تجربه ی کاربری خوب، UX ای قوی که موفقیت یک کسب و کار را تضمین میکند، طراحی عناصر تعاملی در طراحی سایت و ساخت اپلیکیشن که برای کاربر آشنا و قابل پیشبینی هستند، کار تیمی حرفه ای و تولید پروتوتایپ و نمونه اولیه برای امکان تغییرات و بازخورد سریع قسمتی از فرآیند توسعه برنامه ها در تی مدیا است.
طراحی سایت در تبریز
سئو سایت در تبریز
طراحی اپلیکیشن در تبریز

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 29, 2020 12:15 pm

Post by moradbiglari » Wed Nov 11, 2020 11:38 pm

سلام
ممنون بابت زحمتی که میکشید

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 11, 2020 11:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests