Post by vistacali » Mon Sep 19, 2016 7:35 pm

سلام چگونه میشود چند تا ماژول را به شکل زیر در یک گروه قرار داد

Attachments

a.PNG

a.PNG (1.69 KiB) Viewed 975 times


Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 18, 2016 5:55 pm

Post by nasser.man » Mon Sep 19, 2016 11:21 pm

میشه واضح تر بگید؟

اگر پیامتون در این انجمن ندیده باشم با من از طریق وبسایتم در تماس باشید.
http://ressan.ir


New member

Posts

Joined
Fri Oct 09, 2015 11:16 pm


Post by vistacali » Wed Sep 21, 2016 11:47 am

من یک ماژول ساختم دارای دو بخش میباشد ُ
یکی بخش ارسال
یکی بخش تنظیمات
میخوام مثل عکس این دو بخش رو زیر هم توی یک لیست داشته باشم

توی عکس نوشته بنر و بعد دو تا دسته بهش داده دقیقا میخوام دو بخش خودم رو بیارم توی یک دسته تا مشتری بدونه باید چیکار کنه

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 18, 2016 5:55 pm

Post by nasser.man » Wed Sep 21, 2016 2:15 pm

ینی الان مشکلتون طرز نمایش با اچ تی ام ال هست؟ !!!

اگر پیامتون در این انجمن ندیده باشم با من از طریق وبسایتم در تماس باشید.
http://ressan.ir


New member

Posts

Joined
Fri Oct 09, 2015 11:16 pm


Post by vistacali » Fri Sep 30, 2016 1:52 pm

والا نمیدونم چطور توضیع بدهم

نگاه توی اخرین نسخه از اوپل کارت قسمت ماژول ها یه ماژول هست بنام بنر اون بنر یه دسته هست و دو تا ماژول داخل خود اون دسته است

یا دسته بعدی خودش فقط یک ماژول هست هیچ دسته نبدی ندارد

یا دسته بعدی باز یه سرگروه داره و چند تا زیر گروه

مازول من چند بخش داره میخوام قسمت تنظیمات رو بزارم زیرش مثل دقیقا بنر

Attachments

a.png

a.png (15.1 KiB) Viewed 896 times


Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 18, 2016 5:55 pm

Post by nasser.man » Sat Oct 01, 2016 12:38 am

اگر درست موجه شده باشم اون دوتا گزینه که زیردسته نشون داده می شن در واقع دوتا ماژول ساخته شده از روی ماژول بنر هستند.
یعنی تو این عکس یک ماژول بنر وجود داره که از روی اون دوتا نسخه یکی با نام بنر۱ و یکی کتگوری ایجاد شده.

اگر ماژول شما چند بخش داره و می خواین اونها به صورت درختی تو لیت افزونه ها نشون داده بشه فکر می کنم به این حالت ممکن نباشه

می تونید ماژول تون رو دو یا سه یا چند تا ماژول مجزا درست کنید یا اینکه یک ماژول اصلی داشته باشید و دسته بندی یا قسمت هاش رو توی اون مدیریت کنید و لینک بدید.

مثل صفحه اضافه کردن محصول که یک لینک هست ولی وقتی کاربر می ره توش چندیت تب هست که هر قسمتش یه کاری می کنه

اگر پیامتون در این انجمن ندیده باشم با من از طریق وبسایتم در تماس باشید.
http://ressan.ir


New member

Posts

Joined
Fri Oct 09, 2015 11:16 pm

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests