Post by Pittman » Fri May 18, 2012 1:23 am

DELETE
Last edited by Pittman on Fri May 18, 2012 1:25 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 09, 2012 12:43 am

Post by Pittman » Fri May 18, 2012 1:24 am

bull5-i wrote:Unfortunately AQE does not work with AceShop.
I took a closer look on one installation and found out that css/js include paths are different and mangled in a strange way. Furthermore AceShop f*cks up the AJAX/JSON responses as it always adds the Joomla admin header into it.
Contacted AceShop, and they fixed the issue, now Admin Quick Edit PRO is working fine, all except for one issue - the "Filter" button under the "Actions" column is now missing....waiting to hear back from AceShop to see if there's a fix.

Anyone here run into the same issue?

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 09, 2012 12:43 am

Post by bull5-i » Fri May 18, 2012 2:07 am

Interesting. It must be either a missing HTML tags somehwere in the output code or another vqmod eats it. I suppose vqmod log file is not of any help in this situation?

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by bull5-i » Wed Jun 06, 2012 2:22 am

Released version 3.1.0 for OpenCart 1.5.2.x - 1.5.3.x:
  • Added: option to choose between single and double click quick editing
  • Added: Filename to Download list page and made Mask quick editable (OC 1.5.3.x)
  • Added: Bottom quick editable field to Information list page (OC 1.5.3.x)
  • Fixed: affiliate page quick edit

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by bull5-i » Thu Jun 07, 2012 1:43 pm

Released version 3.2.0 for OpenCart 1.5.2.x - 1.5.3.x:
  • Added: image quick editing

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by hlv008 » Sat Jun 09, 2012 4:13 am

Unfortunately Admin Quick Edit PRO (vQmod) does not work with Multi Vendor / DropShipper Module (OpenCart Addon - vQmod).
Product screen blank
Can you help?
Thank you!

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 4:00 am

Post by hlv008 » Sat Jun 09, 2012 11:55 am

bull5-i,

I just bought AdminQuickEditPRO vQmod but it confilicts with my other extension, multi vendor/drop shipper vQmod.
The problem is in Product list page where an additional column, vendor name, provided by multi vendor dropshipper is not able to work with your extension. Could you tell me what needs to be changed to make it work?
You can reach me by email at hlv008@gmail.com.

Thanks,
jenny510525
hlv008

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 4:00 am

Post by fcastrof » Thu Jul 05, 2012 12:59 am

I install the extension and it doswnt work i have this error up in de admin:

Notice: Undefined index: store_ids in /home/mysite90/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 1333Notice: Undefined index: store_ids in /home/mysite90/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 1333Notice: Undefined index: store_ids in /home/mysite90/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 1333Notice: Undefined index: store_ids in /home/mysite90/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 1333Notice: Undefined index: store_ids in /home/mysite90/public_html/vqmod/vqcache/vq2-admin_model_catalog_product.php on line 1333

How can i fix it thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 04, 2010 12:51 pm

Post by bull5-i » Thu Jul 05, 2012 5:09 am

The variable store_ids is not connected with this extension. Another vqmod you are running is causing this.

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by andrejuseu » Wed Aug 29, 2012 11:10 pm

bull5-i wrote:The variable store_ids is not connected with this extension. Another vqmod you are running is causing this.
vQmod doesn't run your mods XML file with latest 1.5.4.1 version...

CART.lt - custom opencart development, import and export systems, migrations to opencart


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Dec 23, 2011 7:36 pm

Post by bull5-i » Thu Aug 30, 2012 3:07 am

I've personally tested it on clean OC 1.5.4.1 installation and it works fine. Did you download the latest file from OC site?

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by bull5-i » Tue Oct 09, 2012 4:35 am

Released version 3.3.0 for OpenCart 1.5.2.x - 1.5.4.x:
  • Added: new documentation
  • Added: product descriptions, tags, categories, stores, downloads, attributes, discounts, additional images, options, specials and related products, stores, downloads quick editing
  • Added: a few more data integrity validations
  • Added: AceShop support
  • Fixed: conflict with Shoppica 2 admin panel
  • Improved interval filtering

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by wingsnut25 » Thu Oct 11, 2012 4:06 am

Hello,

I am interested in purchasing Admin Quick Edit Pro, but I need to make sure it provides the necessary functionality. From the screen shots I could not verify that it provides the functionality I am looking for.

I need to be able to search on the Coupons page, I will end up having thousands of coupon codes, and when a customer calls with a problem I need to be able to quickly find their coupon based on the code. I will gladly purchase this contribution if it will allow me to do this.

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 11, 2012 4:03 am

Post by bull5-i » Fri Oct 12, 2012 2:02 am

Currently, AQE PRO does not add filtering to pages that do not have it and Coupons page does not have it.

There's a live demo you can check out: http://goo.gl/tPglz

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by Bartelli » Fri Nov 23, 2012 8:03 pm

AceShop 2.0 Compatibility Issues sequel. Already some improvements! ;D

I've cleared opencart's cache and Joomla's cache several times, I used FF and Chrome to test. I can now edit the products inline. I cannot change the category though. Also in the action column descriptions or specials don't work. Only view and edit seem to work.

To make changes I seem to have to click "apply" first and then "save". So that is something I already learnt. :-\

Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 23, 2012 7:00 pm

Post by bull5-i » Sat Nov 24, 2012 8:04 pm

Hi Bartelli,

If you can provide me with a copy of AS 2.0 then I can work out a compatible version for it.

BR,
bull5-i

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by kouatt » Tue Dec 18, 2012 6:25 pm

I Installed your module following the documentation. And It 'is not working. In my admin panel When I open the module: Extension > module > Admin Quick Edit PRO, I found a loading icone that never end loading script. like on this picture attached.

Attachments

ERROR.jpg

loading icone that never end loading script - ERROR.jpg (275.25 KiB) Viewed 5052 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 02, 2012 11:20 pm

Post by bull5-i » Tue Dec 18, 2012 7:45 pm

Please check the vqmod log files. If you see the spinning wheel at that location, it indicates that some CSS is not loaded.

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm

Post by iHostXtremes » Sat Jan 05, 2013 1:55 am

Seems we have an issue - this module is not paginating the products listing properly, nor is it finding the products I am searching / filtering to edit. Any Advise? I have 1.5.4 version of opencart installed.

Newbie

Posts

Joined
Sat Jan 05, 2013 1:45 am

Post by bull5-i » Sun Jan 06, 2013 2:21 am

I have not noticed this before, nor has anybody complained about such an issue.
Database inconsistency is the only thing I can currently think of that may result in such a behaviour.

If you can give me temporary FTP & shop admin access with some examples I could investigate the matter further. You can PM me the delicate information.

|V|355 \/\/17|-| 7}{3 |3357, ... [you know the rest]

Commercial mods: New! Questions & Answers PRO - Admin Quick Edit PRO - Product Downloads PRO - Custom Product Tab PRO - New! Product Quick Edit Plus

All mods & extensions by me


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 8:49 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests