Post by M4ketech » Wed Feb 22, 2017 9:21 pm

Moikka,

Pitkään tehnyt töitä nykyään Magenton, Shopwaren, Shopifyn ja muiden alustojen kanssa. Ihmettelin kun OC meni muuttamaan kielipaketin rakennetta ykskaks, no sehän hajotti kielipaketin kokonaan. Toki nyt korjasin sen suoraan tuohon uuteen versiion ja pakkasin kaikki 2.X version kielipaketit samaan.

Mietin mikähän mahtaa olla OC:n tulevaisuus, alusta on tietty loistava esim. "inhouse" alustan pohjaksi. Harjottelijat voisi laittaa kehittelemään loppuun kaikki OC moduulit. Mille on tarvetta?

Mietin ja laitoinkin jo OC:n ylläpidolle viestiä miten kauppapaikan komissiot menee, nythän ne ottaa huimat 50% kaikesta mitä myydään täältä sivustolta. Kuitenkin listattiin nyt omalle sivustolle addonsmaster.com nuo koska support ticketit luodaan kuitenkin tuolle sivulle. Kellään tietoa millon tuosta 50% Bronze tasosta pääsee esim. silver tasolle? Partner ohjelma on ihan posketon, älyttömät ehdot.

New member

Posts

Joined
Fri May 02, 2014 3:20 am

Post by Sekaman » Mon Jan 22, 2018 1:47 pm

M4ketech wrote:
Wed Feb 22, 2017 9:21 pm
Mietin mikähän mahtaa olla OC:n tulevaisuus
Itse mietin samaa, nyt kun olen päivittämässä 3.0.2.0 versioon.
Pari ratkaisevaa moduulia puuttuu uusimmasta versiosta. Kuten Postin ja Matkahuollon toimitustavat.
Tai en ainakaan niitä löytänyt.

Myös omalla kohdalla on probleemana yhden sivun kassa tai "quick checkout", mikä saisi olla jo nykyään alustassa vakiona. Niin niihin ei saa ilmeisesti toimimaan maksunvälittäjän lisäosaa... Checkout Finland ym. Nämä kait toimii vain OC vakio kassalla

Sitä tässä vaiheessa alkaa aina miettimään josko kokeilisi muita alustoja, kuten Prestashop tai Woocommerce...
Kun siinä on kuitenkin sama vaiva ja säätäminen aloittaa alusta.

New member

Posts

Joined
Mon Apr 08, 2013 2:44 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests