Post by barnone » Fri Jun 23, 2017 11:24 pm

I ran through a theme update the other day. I also did some work to use full https urls.

I went in and noticed that in the back end some of my modules were not working, such as Admin Quick Edit. Curious if anyone had a thought on why this may have happened?

Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 26, 2012 11:49 am

Post by barnone » Fri Jun 23, 2017 11:36 pm

This is the text I see in vq error log:
"MOD DETAILS:
modFile : /home/database/public_html/vqmod/xml/admin_quick_edit.xml
id : Enables you to select which columns are displayed on Catalog->Products page and enables to quick edit the values in place
version : 2.3.0
vqmver : 2.4.0
author : bull5-i
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/controller/catalog/product.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/language/english/catalog/product.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/model/catalog/filter.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/model/catalog/product.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/view/template/catalog/product_list.tpl] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/controller/common/filemanager.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/controller/common/header.php] (SKIPPED)
VQModObject::parseMods - Could not resolve path for [admin/view/template/common/header.tpl] (SKIPPED)"


I see this or similar on all my vq mods now.

Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 26, 2012 11:49 am

Post by barnone » Fri Jun 23, 2017 11:40 pm

Looks like cache needed cleared. Not sure why. So I think it has been fixed. Thanks

Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 26, 2012 11:49 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests