Post by Frankcastle » Fri Oct 13, 2017 7:54 pm

Goedemiddag,
Graag wil ik 4 opties het zelfde hebben. Het betreffen hier c.a. 29 gerechten.
De klant kan kiezen uit 4x de optie van 29 gerechten. Als ik 3 opties aan maak met 29 gerechten dan is er geen probleem. Alle gerechten worden netjes weergegeven. Maak ik vervolgens een 4e optie aan met nogmaals 29 gerechten dan gebeurt er iets vreemds.
1 optie is dan voor de helft leeg terwijl ik alle 29 gerechten heb ingevoerd. Het lijkt wel een cache probleem?

Ik heb hier en daar gezocht en kom dan uit in de ini.php? echter hier heb ik ook aan gesleuteld maar zonder succes.
Opencart. 2.3.0.2

Heeft iemand een suggestie? Bedankt.

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 13, 2017 7:45 pm

Post by victorj » Sat Oct 14, 2017 4:05 am

Dat is een php gerelateerd probleem.
neem eens de volgende regel op in de php.ini
php_value max_input_vars 5000

met een beetje geluk staat je hosting toe dit via de php.ini te verhogen, zo niet dan moet je contact opnemen met je hosting en vragen of zij het willen verhogen.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Frankcastle » Sat Oct 14, 2017 11:39 am

Hartelijk dank, ik ga het proberen.

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 13, 2017 7:45 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests