Post by DesignCart » Wed Apr 04, 2018 8:59 pm

I have problem with my Opencart. After migrate, image menager stoped working. When I click button "edit image", I see only dark, transparency background from modal window but image menager not run. I check defines url from config.php and everything is fine there.
Somebody know how fix it?

???

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 10:22 pm

No OC version posted.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Wed Apr 04, 2018 10:26 pm

I'm sorry. My OC version is 2.3.0.2

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 10:27 pm

When clicking on the image manager button, use the Developers Kit and view the console tab. Do you see events appearing when clicking the image manager button at the same time?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Qphoria » Wed Apr 04, 2018 10:31 pm

If using Chrome:
1. Hit F12 (on windows). That opens the console
2. Click the "Network" tab
3. Then click the "XHR" sub-tab/button
4. Now try to open the image manager and see if there are any errors or if the status is something other than 200

Right click on the image below and choose "Open image in new tab" to see it full size

Attachments

xhr-ajax-image-manager-callback-demo.jpg

xhr-ajax-image-manager-callback-demo.jpg (126.3 KiB) Viewed 505 times


OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by DesignCart » Wed Apr 04, 2018 10:32 pm

Yes, I also checked it. The console is not showing anything. Php error logs is also clean

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 10:37 pm

What about Qphoria's solution?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Wed Apr 04, 2018 10:38 pm

Qphoria XHR is clean also

Attachments

Screen Shot 04-04-18 at 04.36 PM.PNG

Screen Shot 04-04-18 at 04.36 PM.PNG (72.36 KiB) Viewed 498 times

Screen Shot 04-04-18 at 04.35 PM.PNG

Screen Shot 04-04-18 at 04.35 PM.PNG (56.24 KiB) Viewed 498 times


my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 10:41 pm

Try with another browser noticing any errors from the developers kit or if it's also empty.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Wed Apr 04, 2018 10:46 pm

In Mozilla is this same. Do You see dargk grey background? Bootsrap want run but in menager must be some problems.

Attachments

Screen Shot 04-04-18 at 04.43 PM.PNG

Mozilla consol - Screen Shot 04-04-18 at 04.43 PM.PNG (42.11 KiB) Viewed 486 times


my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 11:01 pm

Follow these instructions and retry QPhoria's process afterwards: https://stackoverflow.com/questions/186 ... -the-conso

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Thu Apr 05, 2018 12:58 am

I don't see in bottom. Do You thing about this from my attachment?

Attachments

Screen Shot 04-04-18 at 06.54 PM.PNG

Screen Shot 04-04-18 at 06.54 PM.PNG (11.82 KiB) Viewed 463 times


my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Thu Apr 05, 2018 1:20 am

From which route location are you using the image manager feature in the admin right now?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Thu Apr 05, 2018 3:47 pm

In all admin: catalog/product/edit, catalog/product/add, catalog/option/edit, catalog/option/add etc.
I no longer have any idea what it can be.
:-\

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Thu Apr 05, 2018 8:18 pm

In admin/view/javascript/common.js file,

find:

Code: Select all

success: function(html) {
					$('body').append('<div id="modal-image" class="modal">' + html + '</div>');

					$('#modal-image').modal('show');
				}
replace with:

Code: Select all

success: function(html) {
					$('body').append('<div id="modal-image" class="modal">' + html + '</div>');

					$('#modal-image').modal('show');
				},
				error: function(xhr, ajaxOptions, thrownError) {
					alert(thrownError + "\r\n" + xhr.statusText + "\r\n" + xhr.responseText);
				}
Try the image manager again afterwards. Do you see an error message appearing?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Thu Apr 05, 2018 8:47 pm

No. There are not any errors. In Attachments I send screen.
Everything worked well on localhost.

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Thu Apr 05, 2018 9:12 pm

Looks like a restriction in effect issue. What are your php.ini, .htaccess, config.php and admin/config.php file configurations (without provided passwords from the config files)?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Thu Apr 05, 2018 10:10 pm

I don't change php.ini

magic_quotes_gpc = Off;
register_globals = Off;
default_charset = UTF-8;
memory_limit = 64M;
max_execution_time = 18000;
upload_max_filesize = 999M;
safe_mode = Off;
mysql.connect_timeout = 20;
session.auto_start = Off;
session.use_only_cookies = On;
session.use_cookies = On;
session.use_trans_sid = Off;
session.cookie_httponly = On;
session.gc_maxlifetime = 12000000;
allow_url_fopen = on;

in .httaccess I add redirect from not www to www

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin

Post by straightlight » Thu Apr 05, 2018 10:11 pm

in .httaccess I add redirect from not www to www
It should be .htaccess, however. What changes did you made?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by DesignCart » Thu Apr 05, 2018 10:20 pm

It is my .htaccess

Code: Select all

 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.

# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess.

# For any support issues please visit: http://www.opencart.com

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
 Require all denied
## For apache 2.2 and older, replace "Require all denied" with these two lines :
# Order deny,allow
# Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^xxxxxxxx.com [nc]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.xxxxxxxx.com/$1 [r=301,nc]

RewriteBase /
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=extension/feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/download/(.*) index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

### Additional Settings that may need to be enabled for some servers
### Uncomment the commands by removing the # sign in front of it.
### If you get an "Internal Server Error 500" after enabling any of the following settings, restore the # as this means your host doesn't allow that.

# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off

# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
# php_flag magic_quotes_gpc Off

# 3. Set max upload file size. Most hosts will limit this and not allow it to be overridden but you can try
# php_value upload_max_filesize 999M

# 4. set max post size. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value post_max_size 999M

# 5. set max time script can take. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_execution_time 200

# 6. set max time for input to be recieved. Uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_input_time 200

# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none

my website: Tworzenie sklepów internetowych


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 2:06 pm
Location - Gubin
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests