Post by webs_bd » Wed Apr 04, 2018 12:04 am

Version 3.0.2.0.
On a previous version (2.1.0.1) I added code to add product 'model' to the category page.
I tried to do the same thing on 3.0.2.0. but cannot get it to work.

Previously it was done by bringing the model into the category.php controller page with this:
$data['products'][] = array(
'product_id' => $result['product_id'],
'thumb' => $image,
'name' => $result['name'],
'model' => $result['model'],

then referencing it in the product.tpl with the following:
<?php echo $product['model']; ?>

I tried a similar thing with version 3.0.2.0. but cannot get it to work.
I tried referencing it in product.twig with both
{{ model }}
and
{{ product.model }}
but neither worked.

Is there something else I need to be doing in the new version to make this work?
Thanks
Pete

Big Decision
Website Production, Ecommerce & Digital Marketing in the UK
http://www.bigdecision.co.uk


New member

Posts

Joined
Sat Nov 09, 2013 8:29 pm

Post by straightlight » Wed Apr 04, 2018 12:31 am


The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by webs_bd » Wed Apr 04, 2018 12:39 am

Thank you very much! Appreciated.

Big Decision
Website Production, Ecommerce & Digital Marketing in the UK
http://www.bigdecision.co.uk


New member

Posts

Joined
Sat Nov 09, 2013 8:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests