Post by vanda » Sat Nov 19, 2016 11:54 pm

I search and check some reference for apply khmer language.

I read article in forum have introduce about structure for clone language but when I apply has problem with product adding.

Do you know i apply database table true or fail? Please look at the picture.

Attachments

Capture.PNG

Capture.PNG (10.33 KiB) Viewed 777 times


New member

Posts

Joined
Sat Nov 19, 2016 11:46 pm

Post by thekrotek » Mon Nov 21, 2016 4:59 pm

According to your picture, you didn't change locale and folder, which is pretty important. Also you need to have a "khmer" folder - you can copy "english" folder and rename it, if you decided to go with translation yourself.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by vanda » Mon Nov 28, 2016 9:41 pm

After I clone language and

I register for testing show message
- Notice: Undefined index: approval in /catalog/model/account/customer.php on line 14
- Notice: Undefined index: approval in /catalog/model/account/customer.php on line 30
- Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /catalog/controller/startup/error.php:34) in /system/library/response.php on line 12"

Notice: i used "second language" that clone from "default language" after i clone, I change any text in this language to my language text with "khmer language" but when i register for testing show message error. why?

Please help resolve my problem.

Attachments

Capture copy.jpg

Capture copy.jpg (99.39 KiB) Viewed 742 times


New member

Posts

Joined
Sat Nov 19, 2016 11:46 pm

Post by thekrotek » Mon Nov 28, 2016 11:29 pm

This error (notice, actually) has no relation to language files.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by vanda » Tue Nov 29, 2016 8:28 pm

Do you know to resolve this problem?

New member

Posts

Joined
Sat Nov 19, 2016 11:46 pm

Post by thekrotek » Tue Nov 29, 2016 11:16 pm

Check your customer groups, open and save them. Also check everything in your store related to customer's approval and either turn it on or off.

If nothing helps, simply set Display Errors to No in store settings. Nothing's vital here, just approval index is missing.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests