Search found 1698 matches

Search found 1698 matches

Re: New page all products

domivin wrote:
working well

you can see here https://www.cencial.fr/Products/All-products.html

Thanks
Michel
Link not working!!

Jump to post
  • Sun Mar 13, 2016 1:40 am
  • Replies 5
  • Views 468
Re: After changing server, cannot access admin

Have a look in your system folder and make sure you have a file called startup.php in there

Jump to post
  • Wed Mar 09, 2016 3:13 am
  • Replies 2
  • Views 255
Re: Total Amount Problem in Opencart

Have you got this fixed now as it works ok on cart

cart.png

cart.png (45.31 KiB) Viewed 936 times

and even full cart
full-cart.JPG

full-cart.JPG (56.04 KiB) Viewed 936 times

Jump to post
  • Wed Mar 09, 2016 2:33 am
  • Replies 19
  • Views 1006
Re: TRIED TO UPDATE OPENCART NOW CAN NOT LOAD ADMIN PAGE

Randem wrote:Hi Daisybow,
BTW: Who was sending you these emails to update?
Yes i would also like to know this !!!!!

Jump to post
  • Tue Mar 08, 2016 5:33 am
  • Replies 3
  • Views 434
Re: Changing position of items on mobile 2.2 default templat

not too sure on your question but would be interested in the answer also. one question labeshops...... is that a fresh 2.2 install as i just installed 2.2 and my product page is different to yours.. this is yours: your2-2.JPG and this is mine: my2-2.JPG the add to cart buttons and content layout loo...

Jump to post
  • Sun Mar 06, 2016 4:24 am
  • Replies 4
  • Views 547
Re: What's the value of "Category Image Size" in image edit

Category Image Size = the size of the category image

cat-image.JPG

cat-image.JPG (18.11 KiB) Viewed 220 times

Store Image Size = the store logo size
logo-image.JPG

logo-image.JPG (21.38 KiB) Viewed 220 times

Hope this helps

Jump to post
  • Sun Mar 06, 2016 1:24 am
  • Replies 2
  • Views 224
Re: [SOLVED] Checkout and SSL Problems

Doh!! ;D

At least you found it and its working

Jump to post
  • Sat Mar 05, 2016 3:35 am
  • Replies 4
  • Views 512
Re: Adding text to home page

A link to your site will help others help you ;)

Jump to post
  • Thu Mar 03, 2016 2:28 am
  • Replies 5
  • Views 671
Re: 404 error on save "settings" page

Glad it's not your shop but it would have been nice for your host to mention they are changing something then at least it would be your first place to look

Jump to post
  • Wed Mar 02, 2016 9:20 pm
  • Replies 13
  • Views 996
Re: New OC v.2 Admin 'Top Menu' Look & Handling like OC v.1.

Some good finds there Ernie, I'm sure they will be helpful to a lot of people

Jump to post
  • Wed Mar 02, 2016 9:15 pm
  • Replies 12
  • Views 4608
Re: Navigation Bar

You can find this code in stylesheet.css : #menu { background-color: #229ac8; background-image: linear-gradient(to bottom, #23a1d1, #1f90bb); background-repeat: repeat-x; border-color: #1f90bb #1f90bb #145e7a; min-height: 40px; } And change it to this: #menu { /*background-color: #229ac8; background...

Jump to post
  • Mon Feb 29, 2016 1:38 am
  • Replies 2
  • Views 209
Re: Changes made to correct issues in OpenCart for v2.1.0.x

Well done Randem, you are a credit to everyone using Opencart :clap:

Jump to post
  • Sun Feb 28, 2016 7:32 pm
  • Replies 40
  • Views 4988
Re: New vqmods

We did originally have a zencart shop, then tried magento for a while before using prestashop.....and now opencart. Prestashop early versions were ok but the latest upgrades were so slow it wasnt worth upgrading then spending time altering alot of code to get it working fast again. Currently buildin...

Jump to post
  • Sun Feb 28, 2016 3:08 am
  • Replies 6
  • Views 545
Re: New vqmods

Yup totally understand and agree with you Ernie.... I shall stick to my own ones then lol BTW, i looked into running a Magento shop before, but the code was far too technical for me so then went to prestashop. Modules/addons for prestashop were alot of money as well, so i definately get your point ;...

Jump to post
  • Sun Feb 28, 2016 1:38 am
  • Replies 6
  • Views 545
Re: Updating store address settings doesn't work?

Thats a bit weird as i am running same version and changes are taking effect straight away.
Maybe a browser cache problem, have you tried clearing that.

Also what was the typo and i will see if its changed when i look, if it has then it narrows it down to your browser cache

Jump to post
  • Sat Feb 27, 2016 10:38 pm
  • Replies 7
  • Views 392
Re: New vqmods

Hiya Ernie, thanks for the reply. Perhaps i didnt explain myself properly, i have made a couple of vqmods which i have added to my test shop via vqmod manager and they work as i expect. I was just a bit worried that if somebody on the forum was looking to do the same thing as one of my mods, then wo...

Jump to post
  • Sat Feb 27, 2016 10:31 pm
  • Replies 6
  • Views 545

Search found 1698 matches