Search found 35 matches

Search found 35 matches

Re: cart thumbnails not showing up in chrome

Actually figured it out. Both issues resolved.

Jump to post
  • Tue Jan 22, 2013 12:36 pm
  • Replies 4
  • Views 143
Re: cart thumbnails not showing up in chrome

Thanks for the replies guys. Actually site is not live right now. This is one of 2 things left to tweak. Any suggestions.

Jump to post
  • Mon Jan 21, 2013 4:13 am
  • Replies 4
  • Views 143
cart thumbnails not showing up in chrome

Hi, I just noticed that product image thumbnails do not show up in the mini cart (think that's what its called in the header) when i use chrome but they do show up in Firefox? (haven't tested IE) In Chrome, all i see is a very small dot like a period. And when hovering over it, it does show the link...

Jump to post
  • Fri Jan 18, 2013 4:03 am
  • Replies 4
  • Views 143
Re: How can I make the "postcode" required when registering?

@vntgeclassified Not sure if you are still looking for an answer, but it's a few posts above yours.

Thanks @JohnOC I came here looking for that answer

Jump to post
  • Fri Jan 18, 2013 3:48 am
  • Replies 83
  • Views 298998
Re: [RELEASED]Add To Cart Confirm Ajax Popup

Any way to fix the issue with the mini cart not being updating on the home page?

Noticed the demo site does it too.

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 6:28 am
  • Replies 89
  • Views 23175
Re: Problems with Admin extensions

Well Rph i got everything working. I had changed hosts recently and they did the transfer and looks like something got messed up. The tech was familiar with things so i just tested your script and bam its working.

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 3:22 am
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: Problems with Admin extensions

Hey Rph, i just realized Vqmod manager is one of yours that i am trying. It also installs, i check modules, it's there so i hit install. I then go to edit and it has my Vqmod path and a cancel button. No save button shows up and nothing else. Was starting to think it might be some kind of permission...

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 2:36 am
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: Problems with Admin extensions

Looks like nothing is going to work. Tried them one by one and still nothing. It's weird that any other mod works but just these mods that do something on the admin side don't.

Thanks again for the help.

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 2:14 am
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: Problems with Admin extensions

Hey thanks Rph. You've been really helpful. I'll probably take one last stab at it like you said by changing the order or just running that one alone to see if another extension is causing issues. Just to see how it works but if it's that inefficient i'll probably just leave it out.

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2013 1:17 am
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: Problems with Admin extensions

Thanks, good to know about the errors. I always would get errors when something was wrong so i assumed that's how Vqmod worked. But i use find and replace and double check so i didn't miss any renaming. I even searched again for what search string the Vqmod is looking for and those lines are found i...

Jump to post
  • Wed Jan 02, 2013 2:53 pm
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: Problems with Admin extensions

Yep got updated Vqmod 2.2.1 and no issues with most vqmods. Admin folder is a different name and i updated all links referencing to admin. No errors in logs. Here's one of the extensions that gives no error but just won't work: http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extensi...

Jump to post
  • Wed Jan 02, 2013 12:12 pm
  • Replies 9
  • Views 1129
Problems with Admin extensions

Hi, Hope this is in the right section. I've been adding extensions to my store (not live yet) and of course there's some that don't work with 1.5.4 and some that do but with some minor adjustments as i am using a custom theme. But i am unable to get any extension to work that is supposed to add some...

Jump to post
  • Wed Jan 02, 2013 10:22 am
  • Replies 9
  • Views 1129
Re: «Tecart» awesome OpenCart template

Just found this theme and it looks great. Any more feedback from folks who are using it? And as asked above, can the slide show auto play?

Will download and give it a try. Hope it's responsive also.

Thanks

Edit: Not sure if it's compatible with the lastest opencart version

Jump to post
  • Thu Oct 04, 2012 11:53 am
  • Replies 14
  • Views 11090
Re: Default Theme

Thanks for the replies

Jump to post
  • Thu Oct 04, 2012 12:21 am
  • Replies 3
  • Views 159
Default Theme

Hi, I just signed up and did a search and didn't find anything so i hope this hasn't been asked before. But i am setting up a new online store and have decided on using Opencart. But i think i will use the default theme for now but i was wondering if that is a good idea? Does anyone use the default ...

Jump to post
  • Thu Sep 27, 2012 3:29 am
  • Replies 3
  • Views 159

Search found 35 matches