Search found 872 matches

Search found 872 matches

Re: OpenCart 2.3.0.2 PayPal Standard not passing Shipping Address to PayPal

Have you made the changes in catalog/controller/extension/payment/pp_standard.php? The issue could also be that the state is missing. Try adding something like the following after $data['country'] = $order_info['payment_iso_code_2'];. if ($order_info['payment_iso_code_2'] == 'US') { $data['state'] =...

Jump to post
  • Thu Jan 24, 2019 4:57 am
  • Replies 22
  • Views 4853
Re: Livechat.js script malware?

I've looked at the script and it looks like it's designed to steal customer input from your checkout page. You should remove it and check you site for any other changes.

However, from the domain you posted you look to be running WordPress with WooCommerce and not OpenCart.

Jump to post
  • Wed Jan 23, 2019 11:44 pm
  • Replies 4
  • Views 266
Re: Scam Opencart Security Email Do Not Follow Links

Would it be possible for someone to send me an example link? Ideally by private message.

I'd like to investigate what method is being used to gain details.

Jump to post
  • Tue Jan 22, 2019 7:08 pm
  • Replies 5
  • Views 442
Re: Core files have been overwritten without my knowledge or consent!

The mod in the first screen shot looks like an installed OCMOD. Can work out which one it is and disable it? Then clear and refresh your modifications cache. If your actual core files have been changed, you could could re-upload the files. Take a backup first of you files and database in case anythi...

Jump to post
  • Mon Jan 21, 2019 11:13 pm
  • Replies 10
  • Views 372
Re: Strange false account registrations

The full POST values are sent to the customer model. They will be posting directly to the controller and not using your form. https://github.com/opencart/opencart/blob/2.3.0.2/upload/catalog/controller/account/register.php#L21 You could add or change some validation to to check that the values you d...

Jump to post
  • Mon Jan 21, 2019 10:53 pm
  • Replies 2
  • Views 282
Re: Warning: No Payment options are available. Please contact us for assistance!

Check that all your products have Requires Shipping set to Yes. Try uninstalling, re-installing and setting up the payment module.

Jump to post
  • Fri Jan 18, 2019 9:56 pm
  • Replies 1
  • Views 100
Re: PayPal Payments Standard returns error "Things don't appear to be working at the moment..."

Products with date options seem to work when I tested. What problem are you getting, do you see anything in the error log and how have you got the product and date set up?

Jump to post
  • Fri Jan 18, 2019 3:33 am
  • Replies 8
  • Views 317
Re: Scam Opencart Security Email Do Not Follow Links

Thanks for the warning.

Some good advice is to never login to your admin interface after following any sort of link in an email or on a website.

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2019 11:43 pm
  • Replies 5
  • Views 442
Re: Getting 403 Forbidden error when checking out

It mainly worked. Although I did receive some 403 errors, these seemed to be random or if a few requests were made in quick succession. For example I received one on just going to the checkout page.

Jump to post
  • Mon Jan 14, 2019 8:56 pm
  • Replies 4
  • Views 203
Re: Blank withe Page Administration

Could be a duplicate in another table. It would need more investigation. A few topics on the same issue. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=110759 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=135731 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=82732 https://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=1453...

Jump to post
  • Sun Jan 13, 2019 2:46 am
  • Replies 9
  • Views 827
Re: Getting 403 Forbidden error when checking out

I couldn't get past the Captcha! Always came up as "Verification is not correct!". I did then start seeing some 403 errors once I'd click continue a few times. In my experience these are usually the result of some security software running on the server. Ask your host if they are using anything. Unf...

Jump to post
  • Sat Jan 12, 2019 12:52 am
  • Replies 4
  • Views 203
Re: Blank withe Page Administration

Did you look in the url_alias table in your database for any duplicates using the same product_id?

Jump to post
  • Fri Jan 11, 2019 11:40 pm
  • Replies 9
  • Views 827
Re: Blank withe Page Administration

The issue is often caused by a duplicate entry in the database. Are there any other error messages that may be related? If not it's often the url_alias table having two entries for one product.

The duplicate entry is usually caused by a modification or extension.

Jump to post
  • Thu Jan 10, 2019 8:18 pm
  • Replies 9
  • Views 827
Re: Someone inserted spammy paragraph into one the categories description

You could look in your web access logs. Look for access to your admin login and then the item that was modified. You may not be able to work out which user account was used, but could confirm how the spam was added. Change all your passwords if you haven't already. There were reports of the same thi...

Jump to post
  • Thu Jan 10, 2019 7:37 pm
  • Replies 6
  • Views 740
Re: admin login error: SyntaxError: JSON Parse error: Unrecognized token '<'

Could be 404 Not Found errors. Use your web browser's network development tools to check to see if any request is receiving an error response.

Jump to post
  • Thu Jan 10, 2019 7:07 pm
  • Replies 8
  • Views 338
Re: OpenCart Alpha 3.1.0.0 has been released

Reading the comments here. https://github.com/opencart/opencart/issues/7130 While there are some important bug fixes in the latest release, many did not make it. The main purpose seems to be to add Google Shopping and update some payment extensions.

Jump to post
  • Wed Jan 09, 2019 11:55 pm
  • Replies 89
  • Views 66272
Re: HTTPS and SEO URLs not playing nice togeter

I think the next step would be to disable your theme and extensions one by one, to see if any of them are causing the problem. You may want to make a duplicate of your site to do the testing on.

Jump to post
  • Wed Jan 09, 2019 11:38 pm
  • Replies 8
  • Views 601
Re: Currency value problem (Interesting!)

It because the database uses a "float(15,8)" to store the value, which does not have enough precision for your value. The (15,8) seems to restrict the value somehow and leads to more errors. You could try changing the database value in the oc_currency table to use "double(15,8)". This seems to be wh...

Jump to post
  • Wed Jan 09, 2019 6:53 am
  • Replies 1
  • Views 111

Search found 872 matches