Search found 22 matches

Search found 22 matches

Re: Position of Display Bar /Product Filter grid/list positi

is there any posiibility to have second sort bar ? I mean the one above grid and one beneath? COyping the code is not the solution because the values in the second select doesn't seems to be right

Jump to post
  • Sat Aug 10, 2013 5:24 pm
  • Replies 3
  • Views 569
Re: Extra afbeeldingsfuncties

Thanks man! In case you're in Poland, there will be a beer waiting for you (or 2) :)

Jump to post
  • Tue Jan 29, 2013 5:06 pm
  • Replies 8
  • Views 8694
Display stock name assigned in product details form

Is there a possibility not to display quantity in the field of a stock status but the name of the status that I set up when i was entering the details of a product? I added few more stock statuses (Immidiate shipping, 1day shipping etc) so for standard Available status i got few more options. I use ...

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 5:52 pm
  • Replies 1
  • Views 388
Re: Google Analytics Expert

Hi,
thanks for reply. Client decided to change payment method to paypal pro so I will check if it was the reason of mising orders in GA. Thanks for great extension.

Jump to post
  • Fri Oct 26, 2012 12:36 am
  • Replies 156
  • Views 51744
Re: Google Analytics Expert

spitos wrote:What payment method do you use?
PyPal Standard so I guess it's the problem with customer not returning to the shop after payment. By the way is Opencart sending order alert mails after payment is done? I always thought it's in the moment when you reach success page.

Jump to post
  • Thu Oct 25, 2012 3:14 am
  • Replies 156
  • Views 51744
Re: Google Analytics Expert

I've noticed a difference between number of transactions showed in orders area in admin of OpenCart and in analytics stats. What can be the problem here? I've checked few things and it's not the matter of payment method ( I use only one) or shipping method.

Thanks in advance

Jump to post
  • Thu Oct 25, 2012 1:45 am
  • Replies 156
  • Views 51744
Re: Google Analytics Expert

Sorry, my mistake, but the part I posted doesn't reveal any bigger part of a code and is a most common part of vqmod files. But once again sorry. Everything is working fine now so thank you for this very useful extension.

Regards,
Arek

Jump to post
  • Thu Oct 11, 2012 4:57 pm
  • Replies 156
  • Views 51744
Re: Google Analytics Expert

stupid question: do i change the every star sign in xml paths to name of my custom theme?

Jump to post
  • Wed Oct 10, 2012 7:54 pm
  • Replies 156
  • Views 51744
Re: Email Not Working.

maybe this will help. After spending 2 hours of looking for the solution I found that trick (i have 1.5.3.1 ver) http://code.google.com/p/opencart/issues/detail?id=964
and that solved the problem :)

Jump to post
  • Wed Sep 12, 2012 7:51 pm
  • Replies 60
  • Views 32866
Re: Error upgrade 1.5.2.1 with pp_standard.php

Hi, thank you for reply. Seems like the problem is with the extension - I got this error in one of the paypal pro iframe plugins which want to use encrypt function which is not initialized in index.php in 1.5.1.3. problem is in the line: $sData['L_BUTTONVAR57'] = 'custom='.$this->encryption->encrypt...

Jump to post
  • Sun Jul 08, 2012 4:39 pm
  • Replies 5
  • Views 1822
Re: Error upgrade 1.5.2.1 with pp_standard.php

is there any way to fix this bug without neccessity to upgrade whole OC? I got 1.5.1.3 version and made a lot of changes to template files so I don't want to loose them.

Jump to post
  • Thu Jul 05, 2012 5:12 pm
  • Replies 5
  • Views 1822
Re: Database Synchronizing - Undefined index

on the config.php in first line you have to add / at the end of URL e.g:
define('HTTP_SERVER', 'http://test.com/');

that resolved problem in my shop

Arek

Jump to post
  • Thu Mar 01, 2012 5:29 pm
  • Replies 4
  • Views 3106
Re: Order e-mail subject <span class> ?

it is not working for me :/. Maybe there should be a change in this function?

Code: Select all

public function setSubject($subject) {
		$this->subject = html_entity_decode($subject, ENT_COMPAT, 'UTF-8');
	}

Jump to post
  • Mon Aug 01, 2011 4:59 pm
  • Replies 2
  • Views 420
Re: no site, strange symbols - encoding problem?sql?

problem solved. the script compression on server should be off.

Jump to post
  • Mon May 10, 2010 5:23 pm
  • Replies 1
  • Views 296
no site, strange symbols - encoding problem?sql?

hello, i just switch to another hosting provider. I've moved all the files and made a backup of database. Homepage of my store is working fine but every other page looks like that: . Anyone knows what's wrong? encoding problem ? something with encoding and sql? wrong paths? i have no clue thanks for...

Jump to post
  • Mon May 10, 2010 2:45 pm
  • Replies 1
  • Views 296
Re: excluding product list from subcategory list

:D damn, i didn't think about solving this that way :) thanks man!

Jump to post
  • Thu Mar 18, 2010 6:57 am
  • Replies 2
  • Views 505
excluding product list from subcategory list

HI, i got one main category and 3 subcategories. When i click my main category i got a list of my subcategories and beneath there is a list of products from these subcategories. So question is: how to remove the product list form the page where subcategories are listed? I want the products to be sho...

Jump to post
  • Thu Mar 18, 2010 3:00 am
  • Replies 2
  • Views 505
module categories icons

is there any way to add icons to the categories names in 'CATEGOIRES' module? i want to use to this my category images i'm trying to modify \catalog\controller\module\category.php by changing this lines if ($this->category_id == $result['category_id']) { $output .= '<a href="' . $this->model_tool_se...

Jump to post
  • Sun Feb 21, 2010 6:21 am
  • Replies 1
  • Views 361
Re: image problem after changing hosting

seems that i messed up something with the code. I made a backup form old files and now everyhing is OK.

Jump to post
  • Thu Feb 18, 2010 7:10 pm
  • Replies 2
  • Views 434

Search found 22 matches