Search found 6 matches

Page 1 of 1

Search found 6 matches

Re: Diskusi Ekstensi OpenCart Indonesia

Dari sekian banyak ekstensi yang dibutuhkan oleh Toko Online, prioritas utama saat ini adalah: 1. Bahasa Indonesia 2. Shipping (sepertinya ini paling berat) 3. Bank dan Konfirmasi Pembayaran No 1 kayaknya sudah dikerjakan OCID ya https://github.com/opencart-id No 3 apakah belum ? kalau nggak salah ...

Jump to post
  • Thu Mar 27, 2014 1:33 am
  • Replies 89
  • Views 44506
Re: [SHARE] Tips Pengembangan Pake Nama Domain (not localhos

fatal gimana ? nggak menurut saya sih ... kalo dari kasus pengalaman saya sih, saya sering coba restore demo web online pakai backup web test / demo yg masih ada di localan. tujuannya supaya e.g. produk2nya jadi produk2 custom utk tujuan demo yg kita mau dengan cepat. coba buat web demo / test aja ...

Jump to post
  • Thu Mar 27, 2014 12:40 am
  • Replies 37
  • Views 20184
Re: [SHARE] Tips Pengembangan Pake Nama Domain di Linux

terima kasih infomasinya master,
kalau untuk DNS apakah bisa bebas?

Jump to post
  • Thu Mar 27, 2014 12:36 am
  • Replies 34
  • Views 15302
Re: getting noticed and advertising and seo

i use this one http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=4552&filter_search=blog%20manager blogging is related to what ever you want, i sell energy meters, so blogging about saving energy, where it can be used, how to use etc use links in your blog to related pro...

Jump to post
  • Wed Mar 26, 2014 12:33 am
  • Replies 117
  • Views 18877
Re: getting noticed and advertising and seo

i use this one http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=4552&filter_search=blog%20manager blogging is related to what ever you want, i sell energy meters, so blogging about saving energy, where it can be used, how to use etc use links in your blog to related pro...

Jump to post
  • Wed Mar 26, 2014 12:29 am
  • Replies 117
  • Views 18877
Re: How to remove Company ID and Tax ID fields

Really impressed! Everything is very, very clear, open is a description of the problem. It contains the information.

Jump to post
  • Wed Mar 26, 2014 12:12 am
  • Replies 69
  • Views 76689

Page 1 of 1

Search found 6 matches