Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Issue selecting images from Product->Image tab (oc 1.5.6

The issue is only is selecting images in Products -> Image Tab (in the tab to select several images for the product ).
In Products ->Data Tab works fine

Jump to post
  • Wed Aug 07, 2013 11:23 pm
  • Replies 12
  • Views 7424
Re: Issue with quotes in editor with 1.5.6

Thank you for your post, but all is a little confused. My issue is that I can not use class="xx" in source html because new "e"e"e"e"e"e characters are added every time I edit this text. If you use " in text mode (not in source html) it will be changed by \\\\\\\\\\\". In sum...

Jump to post
  • Tue Aug 06, 2013 11:23 pm
  • Replies 5
  • Views 3604
Issue selecting images from Product->Image tab (oc 1.5.6)

Some times the image selected at Product -> Image tab is not showed. Sometimes work and sometimes not . I couldn't find any rules about it. I have seen that the images selected from filemanger are replicated in several size in images/cache/data ( imagename 248x248, imagename 74x74,, imagename 500x50...

Jump to post
  • Tue Aug 06, 2013 11:17 pm
  • Replies 12
  • Views 7424
Re: Issue with quotes in editor with 1.5.6

this bug is new in 1.5.6 or already existed in the previous version 1.5.5?

Jump to post
  • Sat Aug 03, 2013 4:34 pm
  • Replies 5
  • Views 3604
What is the correct way to report new bugs?

I don't know what is the correct way to report new bugs in 1.5.6 version. Could someone clarify this? 1.- Creating a new Post under Bug Reports : http://forum.opencart.com/viewforum.php?f=161 2.- Sending a post in Opencart 1.5.6 BUG topic 3.- Registering the new bug in https://github.com/opencart/op...

Jump to post
  • Fri Aug 02, 2013 6:47 pm
  • Replies 160
  • Views 190768
Re: Bug in Opencart 1.5.6

me too is getting this error. Clean 1.5.6 instalation

Jump to post
  • Thu Aug 01, 2013 11:28 pm
  • Replies 12
  • Views 6361
Issue with quotes in editor with 1.5.6

When you write in html in the editor something like that: <p class="classname"> , when you edit again, after save it, the text you get is something like that:
<p class="\"classname\"">

And every time you edit this text, two \&quot are added this way:
<p class="\"\"\"\"\"classname\"\"\"\"\"">

Jump to post
  • Thu Aug 01, 2013 11:26 pm
  • Replies 5
  • Views 3604

Page 1 of 1

Search found 7 matches