Search found 77 matches

Search found 77 matches

Re: Problem with cart button not updating when cart is empti

I did that and it didn't help ... and now the cart button doesn't update when I add an item to the cart either.

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 5:28 pm
  • Replies 9
  • Views 521
Re: Problem with cart button not updating when cart is empti

You could be right- the extension takes you to the cart when you add an item, and I noticed it was throwing an error which I couldn't read quick enough before the redirect.

Will disable and see what happens.

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 5:21 pm
  • Replies 9
  • Views 521
Re: Problem with cart button not updating when cart is empti

Were you on the contact or home page when you emptied the cart? That's where it doesn't work for me.

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 5:08 pm
  • Replies 9
  • Views 521
Problem with cart button not updating when cart is emptied

If I add an item to the cart and then go to either the home page or the contact page and open the minicart with the button and then remove the item, the cart empties, and the button says loading but it is not updated and the item still shows on the button. Only after reloading the page will it updat...

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 3:09 pm
  • Replies 9
  • Views 521
Re: google recaptcha error

Actually it was the issue, I had the script added in header.tpl probably my mistake. I took it out and the error has disappeared.

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 2:44 pm
  • Replies 8
  • Views 3161
Re: google recaptcha error

I guess the duplicated script is not the issue, as I get the same error on the register page and the script is only called once there

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 2:31 pm
  • Replies 8
  • Views 3161
Re: google recaptcha error

I don't have that file. It seems to be done differently in my version 2.0.2.0

I did just notice in the header on my contact page, that the recaptcha script is called twice. Maybe this is the issue.

Don't quite know how to fix this though.

Jump to post
  • Tue Jul 05, 2016 2:29 pm
  • Replies 8
  • Views 3161
Re: google recaptcha error

As I said, the recaptcha works but it throws the error anyway and other functionality doesn't work.

Screenshot_12.jpg

Screenshot_12.jpg (55.68 KiB) Viewed 3126 times

Jump to post
  • Fri Jul 01, 2016 12:46 pm
  • Replies 8
  • Views 3161
[SOLVED]google recaptcha error

I am getting the following error (seen in firebug) on all pages with recaptchas on them. Error: ReCAPTCHA placeholder element must be empty Though the pages still function, other js functionality doesn't work. For example - when I empty the cart via the cart button in the header, the cart empties bu...

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2016 12:01 pm
  • Replies 8
  • Views 3161
Re: [SOLVED]Modify banner size to fit images

I solved this by placing a div with the correct width around the slideshow div in

catalog\view\theme\default\template\module\slideshow.tpl

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2016 10:14 am
  • Replies 7
  • Views 1798
Re: Modiify banner size to fit images

Ok apparently my last reply didn't do the job. Maybe it would be easier to visit http://barbaramclennan.com to see the issue. I am using the default slideshow provided with version 2.0.2.0 which is obviously built for landscape images. I would really like to know how to make the slideshow fit portra...

Jump to post
  • Sun Jun 26, 2016 4:31 pm
  • Replies 7
  • Views 1798
Gift voucher not sent to recipient

I am testing gift vouchers at the moment and it's all working so far, except that the voucher is not emailed to the recipient when payment is complete. Any ideas? Using version 2.0.2.0 I have the same complete status set in PP express and admin settings and there are not relevant errors in the error...

Jump to post
  • Mon May 09, 2016 1:55 pm
  • Replies 2
  • Views 200
Re: Notice: Error: E-Mail to required! SOLVED

The silly thing is that the user is created and the email is sent successfully. so I am tempted to just remove the following code - or would this be a bad idea? system/modification/system/library/mail.php if (!$this->to) { trigger_error('Error: E-Mail to required!'); exit(); } if (!$this->from) { tr...

Jump to post
  • Mon May 09, 2016 9:00 am
  • Replies 56
  • Views 25320
Re: Notice: Error: E-Mail to required! SOLVED

I have the same error on the register page. I made the changes to customer.php, setting.php and setting.tpl as described above. Now I am seeing this in admin mail settings in the smtp host field Notice: Undefined variable: entry_mail_smtp_host in /home/barbwool/public_html/bm/barb/view/template/sett...

Jump to post
  • Sun May 08, 2016 3:29 pm
  • Replies 56
  • Views 25320
Re: Help with Aust Post set up - 1.5.2.1. OC

I know it was a long time ago, but did you ever find a solution for this?

Jump to post
  • Sat May 07, 2016 3:46 pm
  • Replies 2
  • Views 1656
Re: SEO URLs not working

Actually I do still have a cache issue - how do I clear the page cache? I've delete all files in system/cache and cleared my browser cache but am still seeing the old urls

Jump to post
  • Sat May 07, 2016 8:57 am
  • Replies 6
  • Views 353
Re: SEO URLs not working

It's all working now - Thanks

Jump to post
  • Sat May 07, 2016 8:44 am
  • Replies 6
  • Views 353
Re: Australia Post not calculating postage correctly.

Ok, now I just need someone to help me figure out how to change the code so it picks up the dimensions from the product.

Jump to post
  • Sat May 07, 2016 8:39 am
  • Replies 12
  • Views 2186

Search found 77 matches