Search found 28 matches

Search found 28 matches

Re: Can't "VIEW" Order

Did you sort this problem as I get exactly the same error

Jump to post
  • Thu Mar 16, 2017 1:31 am
  • Replies 2
  • Views 638
Re: home layout not showing for multi-store

This seems rediculous. I keep reading how great the Store feature is but no one mentions having to create extra layouts for it.
Where are the layouts situated as the last answer on this topic doesn't correspond with my folders on the server?
??? :choke:

Jump to post
  • Tue Mar 14, 2017 11:12 pm
  • Replies 6
  • Views 3229
Prices are different than I am entering in Data

I've cancelled all Taxes as I don't charge any but the prices I have entered in the Products Data are showing at a discount on the website. Does any one know why this would be? I've not had this problem before and as far as I can see, the settings are the same as another of my websites which show th...

Jump to post
  • Mon Jan 23, 2017 10:05 pm
  • Replies 1
  • Views 314
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

I've solved my problem now. For anyone else with the same problem. Once you've created an add on domain or a sub domain you must point the 'document root' to where Opencart is installed. In my case it was /public.html/
Hooray!! :laugh: :banana: :bang:

Jump to post
  • Sun Jan 22, 2017 11:21 pm
  • Replies 188
  • Views 171003
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

The Opencart Documentation tells you to create a subdomain, which I have done. My main domain is picturesonwood.co.uk and I have created a sub-domain for one of my add on domains personalisedgifts.net which is now gift-shop.personalisedgifts.net. I've set up this as an additional store in the settin...

Jump to post
  • Sun Jan 22, 2017 10:44 pm
  • Replies 188
  • Views 171003
Re: Set Up Issues

Are you sure you've 'enabled' your products? On the data tab right at the bottom where it says 'Status'

Jump to post
  • Sun Jan 22, 2017 10:20 pm
  • Replies 2
  • Views 828
Product prices on website are not the same as the data

I have several Opencart sites but this is a problem I've not had before. I've listed products with their net prices and set the VAT to be added on at 20% But the prices appearing on the website are completely different. For example: Dremel multitool is inserted at £69.95 but appears on the website a...

Jump to post
  • Wed Aug 26, 2015 4:06 pm
  • Replies 2
  • Views 623
Re: Chameleon

Also, I would like to inform people who want to buy this theme, that you need to enter: <meta name="viewport" content="initial-scale=1"> in the header.tpl. Otherwise, the responsive design won't work and Google doesn't recognise it as a responsive theme. Love the theme in general though and being ab...

Jump to post
  • Thu May 21, 2015 5:35 pm
  • Replies 2
  • Views 2482
Re: Chameleon

I have this theme installed on http://www.keymertools.co.uk but have a couple of 'bugs' When trying to register as an affilitate, there is now drop down menu of Region / State:
Also, like on your demo page, the facebook id number doesn't work.
Any ideas? Thanks

Jump to post
  • Thu May 21, 2015 5:32 pm
  • Replies 2
  • Views 2482
Reducing height of top menu tabs

I've recently installed Chameleon responsive theme and have all the main categories at the top of the website, to look better on smartphones. But, I would like the height reduced. At the moment they are 64px high and look a bit over the top. I've managed to reduce the height of other headings but ca...

Jump to post
  • Wed May 20, 2015 4:56 pm
  • Replies 1
  • Views 435
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

Managed to set this up OK as a add on to an already sub-domain. So where you said to just let it say public_html, I had to put public_html/mydomain. It goes to the new website fine. But I can't put it's own content on the homepage. ie Welcome message. There's no choice under the modules to add it to...

Jump to post
  • Fri May 15, 2015 9:46 pm
  • Replies 188
  • Views 171003
Re: Transparent Header Background

It's so annoying when someone resolves a problem and doesn't let anyone else know how.

Jump to post
  • Sat Apr 18, 2015 10:48 pm
  • Replies 5
  • Views 1568
Sudden loss of visitors since theme change

I changed my Opencart theme to Chameleon last week and suddenly visitor numbers have dropped to 1 or 2 a day. Can this be anything to do with changing themes? None of the content has changed. I'm using Opencart v1.5.5.1Image

Jump to post
  • Thu Apr 02, 2015 5:58 pm
  • Replies 2
  • Views 288
Re: VAT not working

I've been puzzling over this problem for several weeks now and just found, if you go to Tax Classes and choose Store address as the taxable address, it all works OK. So, thanks for the info above. Normal service has been resumed. :)

Jump to post
  • Thu Mar 26, 2015 6:15 pm
  • Replies 6
  • Views 1752
Installed new theme then tried to go back and messed up

I installed a new responsive theme on my website, which worked OK but it changed some of the admin and catalog code. I copied all my files and folders to a spare folder on the server, then when I decided to go back to my original design, I copied over the files and folders that I'd backed up and - H...

Jump to post
  • Fri Mar 13, 2015 10:49 pm
  • Replies 2
  • Views 296
Re: Add Special and Add Discount Buttons not working

I've now solved my own problem with Discounts and Specials not working. A few months ago I added a new User group called VIP's, so I thought I'd try deleting that group and reverting back to just having a Default Group. And 'Hey Presto' the buttons work again. Hope this helps someone out there with ...

Jump to post
  • Wed Jul 23, 2014 4:16 pm
  • Replies 4
  • Views 584
Re: Add Special and Add Discount Buttons not working

I've got this problem now. I've tried re-uploading all the Opencart files and replaced product_form.tpl but it still doesn't work. I have no idea why this has suddenly happened, the discount button was working fine up until recently and I haven't made any changes to configuration.

Jump to post
  • Thu Jul 17, 2014 7:46 pm
  • Replies 4
  • Views 584
Re: Add Store logo to invoice

to add your store logo to your invoice go to admin/view/template/sale/order_invoice.tpl and add <img src="http://yourdomain.com/image/data/title.png"> just before the H1 tag as seen below. <?php echo '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>' . "\n"; ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 St...

Jump to post
  • Mon Jan 06, 2014 8:25 pm
  • Replies 47
  • Views 23343
Re: Can't log in to admin because of welcome message mistake

This problem was sorted by a friend who had (thankfully) kept a backup from php admin. Still don't know what caused the problem.

Jump to post
  • Mon Jan 06, 2014 8:01 pm
  • Replies 2
  • Views 943
Re: How to remove welcome message

I am using Version 1.5.0 and found it works to open the following file and edit it: catalog/language/english/module/welcome.php you'll find: <?php $_['heading_title'] = 'Welcome to %s'; ?> which you can change to: $_['heading_title'] = ''; or whatever you want your message to be. Our store is here ...

Jump to post
  • Fri Dec 06, 2013 11:43 pm
  • Replies 30
  • Views 15364

Search found 28 matches