Search found 64 matches

Search found 64 matches

USPS Shipping Info / Custom Packages?

Any way to get USPS to configure properly with bigger packages? Example: I sell a container that is 14" x 14" x 28" tall, so it's a bigger container. Only weighs 7lbs, so it's lightweight. On the store, I have FedEx and had USPS setup to work, but it lets you ship this Medium Flat Rate Box, which of...

Jump to post
  • Wed May 07, 2014 10:00 pm
  • Replies 1
  • Views 358
Showing WP Blog Entries on Store

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=15061&filter_search=blog I found this extension and it's almost what I want... I already have a blog set up on my website and since we launched the store, I would like to display recent posts in a box on the online store....

Jump to post
  • Wed Mar 12, 2014 4:11 am
  • Replies 0
  • Views 281
Re: Wholesale Costs

Says it needs VQMod, which I am 100% against... I tried, twice, to install VQMod - even with Q's help - and it nuked the damn store both times... maybe the web server we are using doesn't like it; I don't know. So, I will look into the multiple store thing and maybe that will work.

Jump to post
  • Thu Feb 13, 2014 9:32 pm
  • Replies 3
  • Views 609
Wholesale Costs

Instead of modifying all of the products on the store for Wholesale customers, is there a way - without VQMod - to do this in bulk or is it a one by one thing... If I could copy the entire store to another site all together and just modify a second store for wholesale only, that would be wonderful...

Jump to post
  • Wed Feb 12, 2014 10:06 pm
  • Replies 3
  • Views 609
Re: [SOLVED] Categories not showing products

Just deleted vQmod. Screwed everything up, no longer care. Removed it, replaced with original index.php files in root and admin, works like a freakin charm.

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 11:20 pm
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: [Q] Categories not showing products

This is that file.... vq2-catalog_controller_product_category.php Here is the code from lines 160-166 } else { $image = $this->model_tool_image->resize($result['image'], 125, 125); $this->data['categories'][] = array( 'name' => $result['name'], 'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' ...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 10:47 pm
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: [Q] Categories not showing products

Added some code this morning to the index.php file and found this.... Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in /home//public_html/aquaticasuperstore/superstore/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 160 ITS VQMOD... >:D Let's go on and fix us some php... he...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 10:45 pm
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: [Q] Categories not showing products

One more thing I noticed... if I have these tables in the sql database as listed above, the categories still don't work - just blank pages - but it does not log an error... if I remove the tables 'discount' and 'discounts', it logs a ton of errors... Really unhappy at the moment. I backed up the who...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 8:21 pm
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: Changing Logo on Multi Store

I can do code. What file specifically do I need to edit?

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 10:57 am
  • Replies 3
  • Views 700
Re: [Q] Categories not showing products

keep in mind this STARTED when I put in that damn Display as Percentage discount extension that I wasted $12.00 on... and that I have very little SQL experience, more php experience, and that the mysql.php file on line 50 is a blank line... Adding on... I also found that if these two tables - 'disco...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 10:39 am
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: [Q] Categories not showing products

Holy crap I have a lot of errors today... LOL! So... these errors came up and what I found on google and opencart forums was that the "unknown column" of "discounts" in the database "yfa_category" did not exist, so the posts all said to make them... so I opened up phpMyAdmin and found the yfa databa...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 10:37 am
  • Replies 8
  • Views 1560
[SOLVED] Categories not showing products

OC 1.5.5.1 and vQmod 2.4.1 Installed DAP and ever since then, the site is messed up. Kept getting weird 1054 errors, found out that people just added tables to the sql file or something that was missing, so I did that, got the site to at least load now, but when you click on product categories, NOTH...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 5:43 am
  • Replies 8
  • Views 1560
Re: vQmod + DAP = Dead Site... Help!!

Okay so people say to add the tables... so I add the tables in the sql but now all CATEGORIES do not load....
Odd?

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 4:47 am
  • Replies 2
  • Views 448
Re: vQmod + DAP = Dead Site... Help!!

I read Q's reply to one of these says you have to upgrade the script... but then no details on how to do that. I am running (successful install) vQmod 2.4.1 for Opencart and Opencart 1.5.5.1...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 4:25 am
  • Replies 2
  • Views 448
vQmod + DAP = Dead Site... Help!!

Notice: Error: Unknown column 'discounts' in 'field list' Error No: 1054 SELECT DISTINCT discounts, parent_id as cid FROM yfa_category WHERE category_id = '85' in /home/<myserver>/public_html/<mystore>/superstore/system/database/mysql.php on line 50 WTF happened? Installed vQmod, site was fine. Inst...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 4:10 am
  • Replies 2
  • Views 448
Options and Special Prices

I have a product that has 9 options (9 sizes). I offer this as a retail and wholesale product. Initial cost is 129.99 for retail, and 20% off so 103.99 for Wholesale. The way I want to do this is have the wholesale folks log in to the store and when they log in, they have their special pricing which...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 3:24 am
  • Replies 3
  • Views 471
Changing Logo on Multi Store

So I got a subdomain setup for a wholesale version of my retail store. I told Opencart to use the logo for the wholesale store on the wholesale store, but it does not... the multi store is running great, however it does not change the logo... Any ideas?

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 3:10 am
  • Replies 3
  • Views 700
Re: Another Tax Question...

Image

I think I figured it out... My test users were both in Ohio... /facepalm

Still not sure why it figured the tax for the real customer in NY though... I'll have to wait and see what happens but it does look all right. here's to hoping! Thanks!

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 2:19 am
  • Replies 9
  • Views 1002
Re: Another Tax Question...

This is confusing the hell out of me... I have it set up the way I think it is supposed to be based on documentation and youtube... Geo Zone: http://www.aquaticasuperstore.com/geozones.jpg Tax Class: http://www.aquaticasuperstore.com/taxclass.jpg Tax Class Info for Ohio: http://www.aquaticasuperstor...

Jump to post
  • Thu Jan 23, 2014 12:42 am
  • Replies 9
  • Views 1002

Search found 64 matches