Search found 20 matches

Page 1 of 1

Search found 20 matches

Re: ERROR: EHLO not accepted from server!

try your isp's smtp. gmail and hotmail are so unreliable.

Jump to post
  • Thu Feb 21, 2013 1:41 am
  • Replies 39
  • Views 57910
[vQmod] Product price counts as price with tax

So there was a request by my client(and some people on forums here ) to make an option to add price of product as price with tax included. This helped him with calculations of price without tax, when he was inserting product price in admin. He always needed to calculate price without tax so it would...

Jump to post
  • Wed Feb 20, 2013 8:42 pm
  • Replies 1
  • Views 907
Re: Displaying prices without tax deducted

I made a vqmod extension for this problem. You can now enter the price of product, which will be counted as price WITH tax. Therefore you will have displayed full price(with tax) in front-end and under full price there will be price without tax. Which means that you don't need to calculate price wit...

Jump to post
  • Wed Feb 20, 2013 7:30 am
  • Replies 10
  • Views 12987
Re: Taxes not being calculated

Is it fresh install?
Did you change core files?

Did you setup taxes class?

Please provide more information.

Jump to post
  • Wed Feb 20, 2013 7:22 am
  • Replies 1
  • Views 72
Re: Division by zero?

If you use kilograms instead of grams you will get this error.

For example if product weights 1540 grams, you shouldn't write 1,54kg but 1540, and choose grams as weight class.

Jump to post
  • Wed Feb 20, 2013 3:56 am
  • Replies 8
  • Views 7752
Re: OpenCart 1.5.5 Bug Thread

Greetings my fellow trimbula.

Anyways.

I noticed when I save my language files as utf-8(I need that because I use utf-8 characters) that I get 20px top body margin. Really really annoying bug. When I save to ANSI back, I can't see my characters, but margin is gone.

Please check gg no re.

Jump to post
  • Sat Feb 16, 2013 8:46 pm
  • Replies 294
  • Views 152583
Re: Search not Working

Same problem here. Man this script is really buggy :) Poor help replies/support too.

Jump to post
  • Fri Feb 15, 2013 12:03 am
  • Replies 9
  • Views 1033
Re: Strange CSS #menu margin problem

Ok I figured it out. The problem was here: #menu > ul > li { position: relative; float: left; z-index: 20; padding: 6px 5px 5px 0px; } I had to optimize: padding: 6px 5px 5px 0px; So it wouldn't mess up the page. Stuff overlaped over content_top so it messed the site. I always taught, that I cannot ...

Jump to post
  • Thu Feb 14, 2013 5:35 am
  • Replies 1
  • Views 515
Strange CSS #menu margin problem

I want to eliminate margin between menu and content:

This is normal picture:
http://i.imgur.com/sk6zyFC.jpg

When I delete margin-bottom from menu, my site goes mad:
http://i.imgur.com/1Z9Suzw.jpg

I really don't understand.

Jump to post
  • Thu Feb 14, 2013 4:50 am
  • Replies 1
  • Views 515
Re: Problem with calling ajax function in custom page

Ok found a solution after 1 day struggling. So I use custom page, to add custom products to database and than imediatelly to cart. When I called addProduct to shop before I triggered addToCart() function for that product I tried to minimize attributes needed for adding product. Therefore I commented...

Jump to post
  • Wed Feb 13, 2013 2:06 am
  • Replies 1
  • Views 638
Re: Creating Link to add product to cart

Have the same problem, did you manage to find a solution for this?

Jump to post
  • Wed Feb 13, 2013 12:35 am
  • Replies 2
  • Views 313
Re: [TUTORIALS] Opencart's "cart" - a deeper look

Great tutorial! Great work from you! Thanks for deep research and explanation. O0

Jump to post
  • Wed Feb 13, 2013 12:32 am
  • Replies 16
  • Views 16873
Problem with calling ajax function in custom page

I have opencart. function addToCart() that adds products to cart works normal on normal pages. I made custom page where I have just button that triggers function addtoCart(). Just normal button.. On normal page(where it works) I get normal response. Post and response of addToCart() that works on nor...

Jump to post
  • Wed Feb 13, 2013 12:01 am
  • Replies 1
  • Views 638
Re: ERROR: EHLO not accepted from server!

Ok. I tried gmail and hotmail servers. They do not work.

I downloaded argosoft mailserver and setup my localhost mail server and stuff works. What would be the problem for me that gmail or hotmail doesn't work? Am I blacklisted or something? Gmail worked on wordpress like 1 week ago.

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 8:42 am
  • Replies 39
  • Views 57910
Re: ERROR: EHLO not accepted from server!

I want to send email through gmail smtp. My settings: smtp: smtp.gmail.com port: 25 Notice: Error: AUTH LOGIN not accepted from server! in D:\server\Apache2.2\htdocs\amonshop\system\library\mail.php on line 217 When I use ssl smtp: ssl://smtp.gmail.com port: 465 Than I get other error: Warning: fsoc...

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 8:04 am
  • Replies 39
  • Views 57910
Re: Category auto complete

I fixed this by using older versions code. I think it was 1.4.9.6 version.

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 12:37 am
  • Replies 2
  • Views 290
Re: Front end categories sort show

No extension, I fixed this by custom code.

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 12:37 am
  • Replies 1
  • Views 66
Re: order list filter "model".?

hallo and stuff right.

You can easily filter by 1 small sql query:

- you can use oc_order table and "model" attribute to get data filtered by model

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 12:36 am
  • Replies 2
  • Views 266
Front end categories sort show

Can you tell me if there is extension available to sort categories and get results like this left column on www.kozelj.si ?

Jump to post
  • Tue Jan 29, 2013 1:14 am
  • Replies 1
  • Views 66
Category auto complete

Hi. I remember in previous versions I had list when I was selecting category for my product, but now it is auto complete? Is it possible to have list again, since I don't like auto complete?

Jump to post
  • Tue Jan 29, 2013 12:22 am
  • Replies 2
  • Views 290

Page 1 of 1

Search found 20 matches