Search found 40 matches

Search found 40 matches

Re: images seem to be missing in the admin section of products and image manager

Think I spoke to soon images on the http are working great think that was a config file path problem. Now its all the images under the ssl that are not appearing.
should I post my config files?

Jump to post
  • Wed Apr 18, 2018 4:51 am
  • Replies 12
  • Views 416
Re: images seem to be missing in the admin section of products and image manager

Jesus can't believe it figured it out had to get a dedicated ip address for the ssl and didn't update it on the ftp access meaning images were not on the server. What a muppet. Thanks for the replies and sorry for my brain melt :laugh:

Jump to post
  • Wed Apr 18, 2018 1:48 am
  • Replies 12
  • Views 416
Re: images seem to be missing in the admin section of products and image manager

I have checked and all those files and they seem fine, ill post the screen shots of those later but what i did notice is that using my phone all the images are totally missing so something seems to be very wrong. I seem to be going round in circles. I have removed the SSL and seems to have the same ...

Jump to post
  • Thu Apr 05, 2018 7:32 pm
  • Replies 12
  • Views 416
Re: Extension recommendations

Thanks guys downloaded one just waiting to see if its what the client needs.

Jump to post
  • Thu Apr 05, 2018 1:58 am
  • Replies 3
  • Views 118
Extension recommendations

Hello guys I'm on 2.3.0 and looking for a way to export all products with price. any good trusted extensions people might recommend.

Jump to post
  • Wed Apr 04, 2018 7:51 pm
  • Replies 3
  • Views 118
Re: images seem to be missing in the admin section of products and image manager

Thanks Paul I will take a look, I have checked these files but still think the problem does lie at these files.

Jump to post
  • Wed Apr 04, 2018 7:47 pm
  • Replies 12
  • Views 416
images seem to be missing in the admin section of products and image manager

I have just added the ssl on my shop and the images don't seem to be showing up in the backend. I have checked the folders on the server and they seem to be ok so it must be the link to those images I think. What an I doing wrong??

Any ideas ???

Jump to post
  • Sun Mar 25, 2018 12:58 am
  • Replies 12
  • Views 416
Re: Cash on delivery label edit in the cart???

Found it it was the second link many thanks really appreciate you getting back to me. there are so many duplicated folders in the structur.
Do you by any chance know how vqmod works I have it installed but if I wanted to add this modification.
How do I add it to the vqmod??

Jump to post
  • Thu Nov 02, 2017 12:37 am
  • Replies 4
  • Views 465
Cash on delivery label edit in the cart???

How can I edit the Cash on delivery payment label for the radio button in the cart at the end I dont want it to say cash on delivery I would like to edit i. alternatively can I install a copy of that extension and then change the name of the duplicated one. I have had a look around but cant seem to ...

Jump to post
  • Wed Nov 01, 2017 5:37 am
  • Replies 4
  • Views 465
Re: duplicate items in my admin area

All sorted downloaded the 2.3.0.2 and started to go through the files notice that there was a strange folder and deleted it. I guess I could go through each folder and delete what I dont want. spent ages trying to edit the css file only to find out that I need to press ctrl-f5 and it worked so on my...

Jump to post
  • Wed Sep 20, 2017 3:12 am
  • Replies 4
  • Views 224
Re: duplicate items in my admin area

Cheers I managed to find a post that said so and deleted a load of old folders. but I still have two default themes. Any idea where I might be able to find out how this is happening. I always thought you could upgrade is that not the case, Its does seem like its a bit of a mess now. Where should I g...

Jump to post
  • Wed Sep 20, 2017 1:24 am
  • Replies 4
  • Views 224
duplicate items in my admin area

I seem to have lots of duplicate items in my admin area in the extensions area I have 2 default themes when I delete one they both get deleted. I also have lots of modules that seem to be duplicated.

any ideas why this might have happened and what the solution might be?????

Jump to post
  • Tue Sep 19, 2017 4:03 am
  • Replies 4
  • Views 224
Re: extensions menu missing after upgrade

user group setting
bloody hell whats that all about

Jump to post
  • Thu Aug 31, 2017 1:58 am
  • Replies 3
  • Views 338
Re: extensions menu missing after upgrade

Oh dear now I have a 403 forbidden on my htaccess

You don't have permission to access on this server.
Server unable to read htaccess file, denying access to be safe

Jump to post
  • Thu Aug 31, 2017 1:23 am
  • Replies 3
  • Views 338
extensions menu missing after upgrade

I have just upgraded from 2.2.0.0 to 2.3.2

and I seem to have menu items missing from the extensions menu.
the only items are extensions installer and modifications
Image
does anybody know what might have happened

Jump to post
  • Thu Aug 31, 2017 12:59 am
  • Replies 3
  • Views 338
Re: Import customers to oc_customers table error

Cheers checking that now it actually worked when I imported the user that I exported after I deleted the user from the table. I will add the old users from my other site and see if it works. Thanks for the reply.

Jump to post
  • Tue Jun 27, 2017 5:53 am
  • Replies 2
  • Views 164
Import customers to oc_customers table error

Hello, I'm trying to import some customers to my Opencart site. I exported the oc_customers table and then added all the new user details to the spreadsheet and when I import the CSV PHPMyAdmin gives me this error Invalid column count in CSV input on line 1. anybody any ideas what might be the probl...

Jump to post
  • Tue Jun 27, 2017 1:06 am
  • Replies 2
  • Views 164

Search found 40 matches