Search found 9 matches

Page 1 of 1

Search found 9 matches

Re: [SOLVED] search is very slow

Is there any updated script for V. 1.5.4? I had tried to run the script but it gave me so much errors and bug on my site.

Jump to post
  • Tue Oct 30, 2012 3:40 am
  • Replies 37
  • Views 13928
Re: [SOLVED] search is very slow

I have Version 1.5.0. Will the code work for this version? I tried running the query and there was an error. Please help.

Jump to post
  • Wed Aug 22, 2012 10:17 am
  • Replies 37
  • Views 13928
Re: GeoZones [for Dummies]

@ Jonathan:

Thank you for the website. http://www.getclearthinking.com/free-shipping-plus. But I think this would be better in my case. Thank you for the help.

Jump to post
  • Wed Aug 22, 2012 6:08 am
  • Replies 94
  • Views 285999
Re: GeoZones [for Dummies]

I want to do a Free Shipping for two different GeoZones. I went to Extensions -->Shipping--> Free Shipping, and I can only choose One Geozone for Free Shipping. I want another option for a different GeoZone. Can anyone help me with this?

Jump to post
  • Tue Aug 21, 2012 7:56 am
  • Replies 94
  • Views 285999
Coupon Code Incorrect Amount

Hi,

I've set my discount code at 10%. However, at checkout and also my shopping cart, the amount of the coupon is completely different, a lot more than 10%. I have OpenCart v.1.5.0. Please help ASAP.

Thanks

Jump to post
  • Sat Aug 04, 2012 9:29 am
  • Replies 0
  • Views 331
Link Social Media

Hi All,

Please direct me to where I can link these social website on my site. See below for pictures. Right now, if I click on it, it just takes me to my homepage.

http://i190.photobucket.com/albums/z265 ... d86bcf.png

Thanks!

Jump to post
  • Tue Jun 12, 2012 3:28 am
  • Replies 1
  • Views 315
Open Cart Add On - Extension->Add All Zones

Have anyone tried to install this? I tried to follow the instruction and have uploaded to my FTP server. But it still doesn't work. I have Open Cart Version 1.5.0. Please help!

Jump to post
  • Sun May 13, 2012 7:48 am
  • Replies 1
  • Views 464
Re: Catalog -> Information problems

I thought that was the case also so I deleted all my cookies and cache. It didn't work.

Jump to post
  • Sun May 13, 2012 7:33 am
  • Replies 2
  • Views 154
Catalog -> Information problems

Hi All,

Under the Catalog section --> Information, I deleted two section off the Information, but it didn't reflect onto my web page. I checked myPHP files and the section I deleted is no longer in the html files but it's still on my website. Is there something I'm doing wrong?

Please advise.

Jump to post
  • Sun May 13, 2012 4:53 am
  • Replies 2
  • Views 154

Page 1 of 1

Search found 9 matches