Search found 32 matches

Search found 32 matches

Re: add page to header menu

I figured it out for Version 3.x (10/2018) in Admin, Design > Theme Editor > Common > menu.twig - Add items to link to in standard HTML JUST BEFORE the closing </UL> tag at the bottom of the default (and very brief) file. Worked like a charm, easy to get to.

Jump to post
  • Sat Oct 20, 2018 2:30 am
  • Replies 5
  • Views 1573
Re: add page to header menu

I found this old thread from 2011 in 2018 and we're on 3.0.2.0, It might be great if OC can get a "Top Menu" check box for info pages but I found my simple and I think effective workaround. I'm creating Empty Categories, Selecting "Top Menu" & treating them as Information pages. Done. Any questions?...

Jump to post
  • Fri Oct 19, 2018 9:49 pm
  • Replies 5
  • Views 1573
Re: Authorize.net order doesn't save as order

Hey, still on this. So this is interesting. I was logged into authorize.net and saw that the "Relay Response URL" didn't match what was in the cart. copied the URL from my opencart to Authorize.net (admin). Attempting a transaction never came back to the cart. Instead, the page that drew at https://...

Jump to post
  • Fri Jan 26, 2018 3:29 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

New code still not writing a comment to the error log. Last error code was yesterday's date and time and result of me (intentionally) fouling the script. (adding bad characters to force it to fail) how odd is this?

Jump to post
  • Fri Jan 19, 2018 7:30 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

Had an idea... The authorize.net tech had mentioned something about timestamp being off to such a degree that it failed in this manner. I'd spoken to my hosting admin who indicated the server date/time is accurate to within moments. I did notice though, with these tests, that the time on the error ...

Jump to post
  • Thu Jan 18, 2018 10:11 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

UPDATE - Atfer I got back to this I realized I had the script in the wrong location - so below until next red notes are from THAT where it was producing error codes. Saw a couple of things, first that I think the error log post script may have been missing an enclosing ". $this->log->write("AUTHORI...

Jump to post
  • Thu Jan 18, 2018 9:25 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

I saw the "providing the Authorize.net SIM events generated from the logs" - not sure where I can view the "logs"? There is no control for "Debug Mode" within the (my?) Authorize.net SIM extension. I suspect "Test Mode" is their term for Debug mode? This *is* the screen I should be looking at, corre...

Jump to post
  • Thu Jan 18, 2018 12:23 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

I saw the "providing the Authorize.net SIM events generated from the logs" - not sure where I can view the "logs"? There is no control for "Debug Mode" within the (my?) Authorize.net SIM extension. I suspect "Test Mode" is their term for Debug mode? This *is* the screen I should be looking at, corre...

Jump to post
  • Wed Jan 17, 2018 10:36 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

I don't see a link to error logs, how do I access them?

Jump to post
  • Fri Jan 12, 2018 9:53 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

Thanks again for your persistent guidance. I did note that even though the authorizenet sim module was absolutely in "Test Mode" the transaction processed "fully" with the only exception (still) that the order status was set to " Missing Orders " - The process returned to the cart, payment was appro...

Jump to post
  • Thu Jan 11, 2018 10:01 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

Within Extensions > Extensions > Payment > Authorize.net (sim) Payment module, I have " Order Status " set to " Processing " which (by virtue of language) seems correct (You sent your order, the payment appears validated but may not be in our accounts yet, so we're processing it now). Within System ...

Jump to post
  • Wed Jan 10, 2018 11:26 pm
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

WAIT, something to add, I just noticed that orders could have a status of "Missing" so I filtered the orders for that status and that these orders were in there! I hope that suggests something as to why orders returning from the Authorize.net SIM module (which are set in extensions manager to set or...

Jump to post
  • Wed Jan 10, 2018 3:31 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Authorize.net order doesn't save as order

Hi straightlight and thank you! I did the tests as requested (I think I did them correctly) by placing the "Authorize.net (sim)" payment module in "Test Mode" (you suggested debug mode which I don't see there, guessing test mode is what they call that in this module). The only difference I'm seeing ...

Jump to post
  • Wed Jan 10, 2018 2:57 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Authorize.net order doesn't save as order

Payment processes, shopper returns to the site with confirmation but then no order saved and items remain in shopping cart? Details: Problem appears to be that orders placed on my cart using the authorize.net (sim) module are processing a payment, then returning to the cart which confirms the order ...

Jump to post
  • Thu Jan 04, 2018 12:05 am
  • Replies 23
  • Views 1778
Re: Slideshow speed

Hi, my question is nearly identical and I was hoping the same slider.jquery.js would have an obvious spot for this but I'm currently blind to it if it's in there. Using the suggestion above it was easy to slow down the "transition". It appears to then hold on a slide for about 4 seconds before the n...

Jump to post
  • Wed Oct 11, 2017 10:46 pm
  • Replies 13
  • Views 3804
Re: Overwriting heading_title

Thanks for the Fix MHC! Just thought I'd note for others as "newbie" as I (really I'm not that new, just a jack of all trades so I consider myself PHP-intermediate, not at all fluent) When I first "added" the code to the bottom of the document it generated an error on the cart page (line 479). Inste...

Jump to post
  • Thu Oct 05, 2017 9:20 pm
  • Replies 9
  • Views 763
Re: Text on my home page - not from the HTML Module

::) embarrassed but to be a good sport I'll share it in case someone else can't figure out how to edit text on their OpenCart pages. The text in question is generated within an "HTML Content Module" inserted above the slideshow. The text in question is the "Heading Title" which I mistook for functio...

Jump to post
  • Thu May 25, 2017 10:50 pm
  • Replies 6
  • Views 616
Re: Text on my home page - not from the HTML Module

Hi IP_Cam not taken personally and I TOTALLY understand. It's hard when there isn't a lot of money involved and I have a hard time finding really cost effective support for the "little" things. (Things I think are little but maybe they aren't?) I'm always hoping there is someone who can pop a "That'...

Jump to post
  • Tue May 09, 2017 9:15 pm
  • Replies 6
  • Views 616
Re: Text on my home page - not from the HTML Module

I'd love to do that but as this is a client project I am challenged on sharing that information in a public forum. Is there a private channel where I can send that information. I have no issues sharing the solution publicly of course. The text as described appears just below the default themes upper...

Jump to post
  • Sat May 06, 2017 2:58 am
  • Replies 6
  • Views 616
Text on my home page - not from the HTML Module

I know this is my bad and something I'd done historically incorrectly. I have text that appears on my home page, below the upper horizontal nav menu and above the first HTML text module. I looked all over in the admin screens and scanned the sites PHP/TPL files to see where the text is from and can'...

Jump to post
  • Fri May 05, 2017 8:57 pm
  • Replies 6
  • Views 616

Search found 32 matches