Search found 185 matches

Search found 185 matches

Re: showing main store only in second store

You probably forgot to add the trailing slash.
Common made mistake.

Check if you domains look like this:
http://www.example.com/

Instead of:
http://www.example.com

Jump to post
  • Mon Dec 04, 2017 3:38 am
  • Replies 2
  • Views 113
Re: PayPal Standard amount difference bug.

Thank you already tried it but doesn’t work.
Because the store amount value in the database has 7 digits behind the decimal point.
And your code sugestion only applies to 2 digits after the decimal point.

It needs to round up the 7 digits after the decimal point but on this I am stuck.

Jump to post
  • Thu Nov 23, 2017 2:07 am
  • Replies 6
  • Views 175
Re: PayPal Standard amount difference bug.

I am a developer myself but are a bit stuck.
Using php round I can get the last 2 numbers after the decimal to round up but I can't get the 7 numbers after the decimal to round up.

Jump to post
  • Tue Nov 21, 2017 8:33 pm
  • Replies 6
  • Views 175
PayPal Standard amount difference bug.

On my website I use USD as primary currency but at the checkout I convert it to EUR (for tax reasons). This works great only on a few occasions a bug will happen with PayPal. For example I sold a product for € 10.2411399 (according to the Opencart database) This is displayed in Admin as € 10.24 But ...

Jump to post
  • Tue Nov 21, 2017 5:53 pm
  • Replies 6
  • Views 175
Re: VQMOD suddenly NOT WORKING

Did you try to refresh your Modification cache?
Perhaps install the latest VQMod 2.6.3 it might help.

Jump to post
  • Sat Nov 18, 2017 6:30 am
  • Replies 2
  • Views 126
Re: New privacy rules in the EU

This will be impossible to check. As from now you can’t checkout with agreeing to the terms there for you can presume your customer has agreed to/read your terms. What different will it be if you store the checkbox value of true to the database and display it in your Admin? This still will not prove...

Jump to post
  • Sat Nov 18, 2017 6:09 am
  • Replies 4
  • Views 397
Re: Developer question

How would you fill your own table with the right amount of product_ids ?
To join them you’ll need matching product_ids but with your own custom table you won’t have them.

Jump to post
  • Wed Nov 15, 2017 10:07 pm
  • Replies 8
  • Views 425
Re: SEO Category DB

Check the SEO_URL table.

Jump to post
  • Fri Oct 27, 2017 3:38 pm
  • Replies 2
  • Views 756
Re: i need help guys please look at that

webcorvo wrote:
Mon Oct 23, 2017 7:12 pm
paulfeakins wrote:
Mon Oct 23, 2017 6:28 pm
thekrotek wrote:
Mon Oct 23, 2017 5:49 pm
In the future, please, avoid using subjects like "I need help, please look" or similar. Give more distinctive titles.
Agreed.
Agreed as well
Tripple agreed :laugh:

Jump to post
  • Mon Oct 23, 2017 7:27 pm
  • Replies 18
  • Views 399
Re: Adding a Multistore wierd placeholders being showend

No you need to change the location of your extra multi store to the same root directory as your main website. Then add it to your Admin and this way you can have 1 Admin for 2 stores. Each store can have it’s own theme/layout. You will still need to link all categories and products to the right store.

Jump to post
  • Sun Oct 22, 2017 10:39 pm
  • Replies 3
  • Views 202
Re: Ean nr/Barcode koppelen aan maatopties

Dat is zeker te realiseren.
Wij zouden hiervoor een extensie kunnen maken.
Je kunt contact opnemen hier onder.

Jump to post
  • Sat Oct 21, 2017 4:24 am
  • Replies 24
  • Views 2880
Re: Module not appearing after correct installation

Hmm very strange. Any errors? what the module? Yes that is what I said I have never seen this behaviour. Errors can only occur if you have a working or partly working module but it isn't displayed. And I can say for 100% that the module is ok as I am working on a new release at the moment on my cle...

Jump to post
  • Fri Oct 20, 2017 6:10 pm
  • Replies 4
  • Views 156
Re: Module not appearing after correct installation

I have the credentials and as I have explained I check everything.
But I have never encountered such strange behaviour.
If the files are at the correct locations the module should appear in the list.

Or at least at the user permission page but it is not.

Phpmyadmin has nothing to do with this.

Jump to post
  • Fri Oct 20, 2017 5:11 pm
  • Replies 4
  • Views 156
Module not appearing after correct installation

I have encountered something very strange and hope someone knows the solution. A customer has installed our module (correctly I have checked it) but is is not appearing in the module list. Ofcourse I have checked the user permissions and here is where it gets really strange. My extension isn’t liste...

Jump to post
  • Fri Oct 20, 2017 4:47 pm
  • Replies 4
  • Views 156
Re: Product Tags and character "%" problem

Must be a problem related to your installation.
Just tested this on a clean 2.1.0.2 installation and works fine!

Jump to post
  • Sun Oct 15, 2017 6:37 pm
  • Replies 1
  • Views 65
Re: Adding text to Special Offers page

Even I don’t understand it!
Even if you are not using OCMod extension this needs te be done sometimes.

I had many occasion I just went nuts and didn’t understand why my vqmod change didn’t work.
Simply refresh the Modification cache and it works ???

Jump to post
  • Sun Oct 15, 2017 3:33 pm
  • Replies 3
  • Views 292
Re: Adding text to Special Offers page

Did you try clearing your cache?
Your code should be working fine.

Perhaps try and go to Modifications and hit the refresh button.

Jump to post
  • Sun Oct 15, 2017 5:52 am
  • Replies 3
  • Views 292
Re: Regarding the Current Forum Spam

Perhaps an idea to provide a course in chinese?
This way we can at least understand all these daily posts. ;D

Jump to post
  • Sat Oct 14, 2017 4:36 pm
  • Replies 22
  • Views 9461
Re: Changing Order History error

This is probably an Api user error.
Check if your Api user is set-up correctly.

Under Settings you can see which one is set-up.
And perhaps make a new Api user and set it and then try again to change your Order History.

Jump to post
  • Sat Oct 14, 2017 3:17 pm
  • Replies 6
  • Views 171
Re: Problem with Products

And check if you linked the products to the categories.

Jump to post
  • Tue Oct 10, 2017 1:38 pm
  • Replies 3
  • Views 118

Search found 185 matches