Search found 333 matches

Search found 333 matches

Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

Yes I was protecting the Dir as a double login
measure. I have now added another protection extension and a Captcha instead.

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2015 3:46 am
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

Have disabled protected Dir but added another secure solution and all is well, except for an error on saving products, which I have posted in a new topic.

Thanks for help.

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2015 1:20 am
  • Replies 15
  • Views 3392
Error after saving products

Have had a crazy weeknd with various OC problems. My site is now accessible again but a new problem. I have an error on updating products which I have not seen before 2015-11-15 16:20:41 - PHP Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'USERNAME'@'localhost' (using password: NO) in ...

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2015 1:17 am
  • Replies 1
  • Views 326
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

UPDATE Success but another question :) I had an ideaa that the .htaccess fiel in /Admin might be stopping the admin page appearing (call it divine guidance or luck!) Anyway its obviously there for a reason so I need to add am amended version but what to change? original file is AuthName "admin" Auth...

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 10:36 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

Checked them and both are correct on test site.

Also uploaded a file to admin and tried to see it www.mysite/admin/test.pdf

it also shows 404

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 8:52 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

Just checked that and it is correct as per your posting :( // VirtualQMOD require_once('./vqmod/vqmod.php'); $vqmod = new VQMod(); // VQMODDED Startup require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'startup.php')); // Application Classes require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/customer.php')...

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 8:33 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

Thanks for the reply.

Vqmod.php is in the Vqmod folder.

Here is the section of the index.php with line 15 in bold

//VirtualQMOD
require_once('../vqmod/vqmod.php');
$vqmod = new VQMod();

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 6:18 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

I've gone another route now but without success. Obtained a copy of my home Dir and Db before PHP upgrade. Installed a fresh copy of 1.5.4.1 on a different server. Tested it. Deleted all but both config files Uploaded the copy of the Public_html Dir Emptied DB and imported the copy of original site....

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 6:09 am
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

I am running VQMOD 2.51 now but the only line vaguely close to yours is

$part = preg_replace_callback('~([^*]+)~', array('self', '_quotePath'), $part);

Wondering if I have the correct VQmod file as it does say 2.51 at the top.

Jump to post
  • Sun Nov 15, 2015 1:43 am
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Can't log in to admin - error message after host PHP upg

I think I have the latest version installed - 2.5.1 ? My host replied to my email with this... I can confirm that the PHP module mysqli and PDO are already enabled in the server. +++ root@harpoon [~]# php -m | grep -i mysql mysql mysqli mysqlnd pdo_mysql +++ Could you make the necessary changes in t...

Jump to post
  • Sat Nov 14, 2015 7:13 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Can't log in to admin - error message after host PHP upgrade

My host upgraded their PHP version this week with no warning and I now cannot log in. The error I get is: Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mysite/public_html/vqmod/vqmod.php on line 329 I'm not good at coding so if anyone can help ...

Jump to post
  • Sat Nov 14, 2015 6:07 pm
  • Replies 15
  • Views 3392
Re: Header already sent bug - possibly caused by PHP hacking

I have implemented most of your advice previously after following the other thread about .jpg exploit. Seems to be no problems on the server at the moment. Just get frustrated by the entries in the error log which is common to other users but does not seem to have a definitive solution.

Jump to post
  • Tue Dec 17, 2013 5:44 pm
  • Replies 3
  • Views 680
Header already sent bug - possibly caused by PHP hacking?

I have tried everything I can find in the forum to solve the errors in my log file on 1.5.4.1 installation… - PHP Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mysite/public_html/index.php:49) in /home/mysite/public_html/system/library/sessio...

Jump to post
  • Tue Dec 17, 2013 3:40 am
  • Replies 3
  • Views 680
Re: Order quantity beyond the available quantity

We use this little extension for something similar... http://www.opencart.com/index.php? route=extension/extension/info&extension_id=5442&filter_username=privatemtx&page=3 May be worth a look. We want customers to be able to order if the item is out of stock. Maybe the developer could tweak the exte...

Jump to post
  • Sun Dec 01, 2013 7:32 pm
  • Replies 2
  • Views 711
Re: route.php.jpg.* in download/

This one was attempted today using (I assume) a spoofed IP address 65.55.215.73 (Bingbot)
http://www.mysite.com/upload/7d98201587 ... 3fad6e.jpg

I assume this is the same sort of attack?

Jump to post
  • Sun Dec 01, 2013 7:17 pm
  • Replies 87
  • Views 42772
Re: [vQmod] Purchase Verification for Reviews

kingcobra1989 wrote:This verification is not enough and not security
Care to tell us all why?

Jump to post
  • Sat Oct 19, 2013 7:15 am
  • Replies 23
  • Views 9938
Re: Please help - Lost menus in admin panel [SOLVED]

Solved May be useful to others if they make the mistake I did :-[ After a bit of head scratching and back tracking I found the answer. I had enabled Hot Link Protection in Cpanel and it wrote the following into the .htacess file # php_admin_value open_basedir none RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http...

Jump to post
  • Sat Oct 05, 2013 1:32 am
  • Replies 2
  • Views 344
Please help - Lost menus in admin panel

Live site, has been running OK for week on 1.5.4.1 Logged in today and all I can see is the Dashboard. The area above is blank with no menus showing. Here is the site log which is usually OK but has a few new entries... 2013-10-04 8:56:10 - PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-sta...

Jump to post
  • Fri Oct 04, 2013 9:06 pm
  • Replies 2
  • Views 344
Re: Advice moving new store dev to Live Server

Thanks for info. Still a bit confused about databases though. Hard to explain but let's say Localhost has a new table called TEST. Do I empty all the tables except Test and import the live server Db? Some layouts have changed too in the new theme, so wondering how that will affect importing the info...

Jump to post
  • Tue Aug 20, 2013 7:56 am
  • Replies 3
  • Views 1171
Re: Copy of my OC Install on localhost

I did similar but forget all the steps. I had the same database name user and passwords for both MAMP and live store and it worked, however I left both config files on the local server as default installation. In other words the config paths are: // HTTP define('HTTP_SERVER', 'http://localhost:8888/...

Jump to post
  • Mon Aug 19, 2013 8:38 pm
  • Replies 2
  • Views 1457

Search found 333 matches