Search found 12 matches

Page 1 of 1

Search found 12 matches

Re: how to install xml file in opencart

first you need to install vqmod more info found here http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=23&t=40987 then you need to write the mod in the correct .xml format and upload it to the vqmod/xml folder So it worked but when you add the coupon code to a special priced product it still says "Success:...

Jump to post
  • Thu Dec 01, 2016 9:47 am
  • Replies 3
  • Views 9004
Re: [MOD] How to show SKU in the Catalog

I got the sku to show up on my product page but how do i get it show up in the catalog view. LIST and GRID view. Thank you

Jump to post
  • Tue Sep 27, 2016 5:17 am
  • Replies 14
  • Views 15456
Re: Opencart 2.2. Source edit doesnt save changes

I need help on this as well. I don't understand the 'exit code' you speak of. The $this->cache->delete('product'); shows up 3 times in that file.

Any more advice.

Jump to post
  • Wed Aug 10, 2016 7:01 am
  • Replies 8
  • Views 1130
Re: Does Google Base Feed Work On 2.2.0.0

I would also like this to work.

Jump to post
  • Tue May 24, 2016 9:26 am
  • Replies 1
  • Views 341
Re: Google Base Improved v1.5b for OpenCart 1.5.x

I am now all of a sudden getting this error. Did Google change something. It was working fine a month ago. PLEASE HELP!!! XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity Location: http://www.platinum-records.com/index.php?route=feed/google_base_improved Line Number 1, Column 5: <?x...

Jump to post
  • Thu Feb 06, 2014 9:32 am
  • Replies 23
  • Views 23098
Re: Unable to get customer list

I have this same problem. They are on myPHPadmin but wont show up in the admin. I upgraded from 1.5.1 to 1.5.3 but accidently replaced my 1.5.1 database. I restored the 1.5.1 over the 1.5.3 and customer_group_description, customer_ip_blacklist,order_fraud,order_misc, order_voucher were missing. I ma...

Jump to post
  • Fri Jul 20, 2012 9:31 am
  • Replies 2
  • Views 821
Re: How-to Google Upload of Store Products

I got mine to SEMI-work on 1.5.1.3 ...sort of. Here is what my code looks like $output .= '<g:quantity>' . $product['quantity'] . '</g:quantity>'; //$output .= '<g:upc>' . $product['upc'] . '</g:upc>'; $output .= '<g:weight>' . $this->weight->format($product['weight'], $product['weight_class_id']) ....

Jump to post
  • Fri May 18, 2012 5:58 am
  • Replies 22
  • Views 11890
Re: How to Show Manufacturer Logo on Product Page

Is there a way to make it so the logo doesn't resize. I need it to put the actual size of the logo in that section.

Jump to post
  • Wed Apr 04, 2012 4:24 am
  • Replies 20
  • Views 8883
Re: Opencart perfomance with lots products in main category

So this used to work for me when i commented out those lines for 1.5.1 now i upgraded to 1.5.2 and i get tons of errors. Is there a new or another solution to get the site to run faster. It obviously has something to do with the number count. PLEASE HELP i don't want to have to backtrack to 1.5.1. T...

Jump to post
  • Thu Mar 22, 2012 2:14 am
  • Replies 7
  • Views 2225
Re: RSS Feed + Google Base

Everything was working fine as in the products were automatically showing up in the GOOGLE BASE feed from the rss.php page. NOW IT DOES NOT WORK AT ALL. I know Google has changed there format around SEPTEMBER and once they did this the feed stopped working. Does anyone have an update on how to get m...

Jump to post
  • Thu Nov 03, 2011 9:26 am
  • Replies 40
  • Views 10965

Page 1 of 1

Search found 12 matches