Search found 10 matches

Page 1 of 1

Search found 10 matches

Re: Internet Explorer BUG

I just tested locally with a clean install on Opencart 3 and you are correct that it's only OpenCart 3 with IE 11 that shows the issue. The problem is nothing to do with the shipping modules (which is why you were asked to check the demo site). The cause seems to be that version 3 does not call ses...

Jump to post
  • Sun Nov 11, 2018 12:02 am
  • Replies 13
  • Views 492
Re: Internet Explorer BUG

I just tested locally with a clean install on Opencart 3 and you are correct that it's only OpenCart 3 with IE 11 that shows the issue. The problem is nothing to do with the shipping modules (which is why you were asked to check the demo site). The cause seems to be that version 3 does not call ses...

Jump to post
  • Fri Oct 19, 2018 3:31 am
  • Replies 13
  • Views 492
Re: Internet Explorer BUG

Please provide your site address. Are you having same issue on https://demo.opencart.com/index.php?route=common/home The demo is using flat rate shipping so there is no problem with that. The address to my shop is mapleman.se/webshop I have tried a friends OC today, and he uses weight based shippin...

Jump to post
  • Thu Oct 18, 2018 6:09 am
  • Replies 13
  • Views 492
Re: Internet Explorer BUG

The demoversion does only have flat rate shipping, so I get no help from there since it´s the weight based shipping that is the problem unfortionatly. I have disabled the extensions that I have installed (Swedish, GDPR strip, GDPR checkbox, Captcha) but still the same problem, and I´m running the de...

Jump to post
  • Wed Oct 17, 2018 4:31 am
  • Replies 13
  • Views 492
Re: Internet Explorer BUG

I'm curious why you haven't upgraded to Edge? IE 11 was released 5 years ago and that's the end of IE (thank goodness, IMO). Thats because aprox 32% of the visitors on the Companys website is using IE (whereof 20% using IE 11). Thereof the importance the shop is working as it should even with that ...

Jump to post
  • Thu Oct 11, 2018 3:55 am
  • Replies 13
  • Views 492
Re: Internet Explorer BUG

Nothing....
I have tried on 3 different computers (all with IE 11) and it's the same "error" on all three!

Jump to post
  • Wed Oct 10, 2018 11:25 pm
  • Replies 13
  • Views 492
Internet Explorer BUG

When I add an item and go to checkout, the shipping price is correct (weight-based). BUT, if I try to add an item so there will be another shipping cost, there is not! I can add several items so it will be several kilos more, but it still remains on the first shipping cost! Likewise, I have differen...

Jump to post
  • Wed Oct 10, 2018 3:45 am
  • Replies 13
  • Views 492
Fraktpris + explorer 11 = INTE BRA.....

När jag lägger till en artikel och går till kassan så stämmer fraktpriset (viktbaserat). MEN, då testar jag att lägga till en artikel så det ska bli en annan fraktkostnad så hänger den inte alls med! Jag kan lägga till flera artiklar så det blir flera kilo, men den ligger fortfarande kvar på den för...

Jump to post
  • Tue Oct 09, 2018 4:03 am
  • Replies 0
  • Views 93
Extra vikt?

Ni som kör viktbaserad frakt, hur mycket vikt har ni lagt på varje artikel för att det inte ska bli dyrare frakt när ni har packat delarna mot för vad ni har tagit betalt för? Ett exempel: Jag har vissa artiklar som väger 2kg och har lagt postens fraktpriser (som har tex ett pris upp till 2kg) och o...

Jump to post
  • Mon Jul 09, 2018 9:11 pm
  • Replies 1
  • Views 345

Page 1 of 1

Search found 10 matches