Search found 19 matches

Page 1 of 1

Search found 19 matches

Mysql error when opening product or category in back-end

When i try to edit a product or category, i get this error in return: Warning: mysqli::query(): (21000/1242): Subquery returns more than 1 row in /home/megasmoke.nl/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 18 Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Subquery returns m...

Jump to post
  • Fri Nov 04, 2016 12:31 am
  • Replies 0
  • Views 499
Re: The same shop on multiple domains

They didn't knew what Addon Domains are. Is it the same as forwarding a domain?

Jump to post
  • Sun Oct 20, 2013 10:02 pm
  • Replies 12
  • Views 1049
Re: The same shop on multiple domains

I do not understand this completely. In my hostingpanel there isn't any feature called Addon Domains?

Jump to post
  • Sun Oct 20, 2013 8:07 pm
  • Replies 12
  • Views 1049
Re: The same shop on multiple domains

Ok, but how? Do i have to install it on all the domains?

Jump to post
  • Tue Oct 15, 2013 5:21 am
  • Replies 12
  • Views 1049
Re: The same shop on multiple domains

I have an module which provides in multiple languages. So that works. But i want the domain extension to be in the corresponding language. (I own the domains).

Jump to post
  • Mon Oct 14, 2013 10:32 pm
  • Replies 12
  • Views 1049
Re: The same shop on multiple domains

Yes, i have the multiple translations within my shop.

But i want German customers to be pointed to a .de domain (which should be the same shop from .nl)...

Jump to post
  • Mon Oct 14, 2013 7:30 pm
  • Replies 12
  • Views 1049
The same shop on multiple domains

Dear Opencart users, I have Opencart installed on a domain (exampleshop.nl). I have two other domains (exampleshop.de and exampleshop.com), and want the shop from .nl domain also on the other two domains (with the same products, database, etc). I don't want to use a redirect, because i want the othe...

Jump to post
  • Mon Oct 14, 2013 6:58 pm
  • Replies 12
  • Views 1049
Re: Sprachdateien für OpenCart 1.5.x

Hello,

I've installed your German language successfully. But there's a problem. The default language is set to Dutch, but somehow there are a few German translations in the backend. While it is set to Dutch.

How come? And how can i fix this?

Jump to post
  • Sat Oct 05, 2013 12:08 am
  • Replies 25
  • Views 10973
Add invoice number to status update email

Hi there everybody,

I want the generated invoice number in the mails that are sent when changing the status of an order. Does anyone knows how this could be done?

Jump to post
  • Thu Sep 26, 2013 12:45 am
  • Replies 0
  • Views 191
In admin: new category page isn't displayed

When clicking in the admin -> categories on the second (or third, or what so ever) page, that page isn't displayed. It stays on the first page. What is going wrong?

Jump to post
  • Sun Sep 08, 2013 9:20 pm
  • Replies 0
  • Views 206
Re: Company name instead of individual name for wholesalers

Does this modification also makes it possible to search by company name when adding an order manual?

Jump to post
  • Wed Sep 04, 2013 10:54 pm
  • Replies 6
  • Views 1500
SEO friendly urls not displayed in Google

Fellow OC users, I've installed OC 1.5.5.1 successfully and given all my products a SEO url. All products in my store do get this nice SEO friendly url. But some products appear in Google with the old url format. For example this SEO friendly url: http://megasmoke.nl/Megasmoke_E-Liquids/E-Liquids_Re...

Jump to post
  • Mon Aug 26, 2013 10:38 pm
  • Replies 0
  • Views 154
Re: New order edit system in 1.5.2

Dear all,

I'm using OC 1.5.5.1 and when i'm trying to add a new order manually i get stuck with the payment and shipping method. There are no options to select, while they are installed. Has anyone a solution for this very annoying problem?!

Jump to post
  • Mon Aug 19, 2013 2:55 pm
  • Replies 27
  • Views 7338
Re: Insert Order - Error When I Try to Add a Product [Solved

I still have this problem in OC 1.5.5.1

Anyone have a solution for this problem?

Jump to post
  • Wed Aug 07, 2013 7:36 pm
  • Replies 2
  • Views 507
Subdirectory problem - trying for weeks now!

Dear OC users, I have a problem with opening my subdirectories. My Opencart is installed in the root of my server. I have some other subdirectories with other things like scripts and pages. When i try to open them, i get the custom 404 Opencart page. Even when i direct to url/subdirectory/index.php ...

Jump to post
  • Fri May 10, 2013 1:59 am
  • Replies 0
  • Views 87
Can't open a subdirectory

I've installed Opencart succesfully and it's working completely. Now i have another website, just an ordinary HTML website, in a subdirectory. When i'm trying to open that subdirectory, the Opencart 'Page not found' comes up. So i can't open that website. What is going wrong?

Jump to post
  • Mon Apr 08, 2013 2:56 am
  • Replies 0
  • Views 72
Afbeelding pop-up probleem in Internet Explorer 9

Na de laatste update van Internet Explorer, worden de pop-ups van de afbeeldingen op de productpagina niet meer goed weergeven. Slechts de helft van de afbeelding komt in beeld. Anderen hier ook last van? En weet iemand een oplossing?

Ik gebruik 1.4.9

Jump to post
  • Tue Nov 22, 2011 11:53 pm
  • Replies 4
  • Views 834

Page 1 of 1

Search found 19 matches