Search found 39 matches

Search found 39 matches

Re: Template banner keeps flashing off and on??

malam wrote:
Wed Mar 08, 2017 7:20 pm
hi, I just try it and doesn't work, any other solution please?
Agatha65's mod worked for me in 2.3.0.2 after changing the path from:

<file path="catalog/view/theme/*/template/module/banner.tpl">

to:

<file path="catalog/view/theme/*/template/extension/module/banner.tpl">

Jump to post
  • Tue May 08, 2018 4:25 pm
  • Replies 7
  • Views 1212
Re: Change logo in order email confirmation?

Any chance of an update for OC 2.3.0.2? :)

Jump to post
  • Thu Mar 15, 2018 9:40 pm
  • Replies 23
  • Views 9473
Re: "Additional Alert Mail" doesn't save, OC doesnt send emails

I've added the two fixes together and made an OCMOD. Seems to work for me so hopefully it helps someone else too.

Jump to post
  • Thu Jun 01, 2017 4:19 pm
  • Replies 8
  • Views 1818
Re: not save delivery address to addressbook?

Looking for something like this for OpenCart 2.3. Is this mod still available and where can I find it?

Jump to post
  • Mon Mar 06, 2017 9:57 pm
  • Replies 6
  • Views 1968
Checkout not working on Android 7?

We have just noticed that customers using an Android 7 mobile are unable to complete a purchase because the email field fails in the checkout. The email address field does not validate, even though they fill in a correct email address. Same thing both when registering an account and checking out as ...

Jump to post
  • Wed Feb 01, 2017 7:43 pm
  • Replies 1
  • Views 716
Re: URGENT: Multistore maintenance message as admin

This is still an issue/bug in 2.3.0.2. Is there a free module or a fix for this?

Jump to post
  • Thu Dec 08, 2016 10:33 pm
  • Replies 3
  • Views 546
Export/Import Tool v3.5 - PHP Warnings

I get these PHP warnings in the log when I export a product spreadsheet and then import it again after making a few changes to the products: 2016-08-08 14:58:53 - PHP Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /var/www/vhosts/xxx/system/PHPE...

Jump to post
  • Mon Aug 08, 2016 9:06 pm
  • Replies 0
  • Views 659
Customers not showing in admin

For some reason my customers don't show up in my OpenCart admin. I do see them in the database table oc_customer though. I have the following errors in the log: 2016-08-04 21:01:00 - PHP Notice: Undefined index: approval in /var/www/vhosts/xxxxx/catalog/model/account/customer.php on line 14 2016-08-...

Jump to post
  • Mon Aug 08, 2016 4:01 pm
  • Replies 2
  • Views 435
Re: Inactive product added to all orders!

It seems I've solved the mystery. I'd deleted all old test orders before launch (I thought) by clearing the database table oc_order, only I'd missed oc_order_product, oc_order_total etc so that old data was added to the new orders. Oops ;D However, I still can't see any customers in admin (they are ...

Jump to post
  • Thu Aug 04, 2016 5:09 pm
  • Replies 1
  • Views 327
[SOLVED] Inactive product added to all orders!

I've just released my site and it turns out one of my test products (set to Inactive) is added to all orders :o The only error I get in the log is from one of the payment modules: "The total amount specified for primary receiver does not match the total amount specified by the order items." The cust...

Jump to post
  • Thu Aug 04, 2016 4:04 pm
  • Replies 1
  • Views 327
Re: How to remove Company ID and Tax ID fields

I was having the exact same issue and this is what I did and it worked like a charm: From the administration panel click on the "System" tab and select "Settings". Next, click on "Edit" next to your store name. Then click on option. Now scroll down to "Account" and where is says: "Customer Groups: ...

Jump to post
  • Fri May 09, 2014 9:56 pm
  • Replies 69
  • Views 76536
Tweaking "Image Preview v1" to show full size image

I've installed the free module "Image Preview v1" ( http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=6596 ) on 1.5.6 so I now get a larger version of the product thumbnail on hover on the homepage and category pages. However, my thumbnails are square crops of the product...

Jump to post
  • Thu Feb 13, 2014 9:43 pm
  • Replies 0
  • Views 328
Re: Start price and consecutive price

The price should actually be calculated like this in an ultimate scenario: X + (Y * Z) X = Start cost Y = Quantity Z = Cost per item So if you want to print 100 brochures at a start cost of $100 and a per item cost of $1...: $100 + (100 * $1) = $200 So, basically, all that's really needed is an opti...

Jump to post
  • Wed May 23, 2012 7:23 pm
  • Replies 2
  • Views 507
Start price and consecutive price

I'm setting up an OpenCart shop for a client who is a printer, and I'm trying to get my head around how to get their pricing model to work with OpenCart. What they want to do is have a starting price for a product, in this case a Brochure, of say $100. Consecutive Bruchures should only be say $1 eac...

Jump to post
  • Wed May 16, 2012 10:02 pm
  • Replies 2
  • Views 507
Re: Gift Voucher Error

I'm still having this same issue in OC 1.5.1.3. If the voucher has been bought in the store front it always throws up the same error when entering the voucher code in the cart. Changing the order's status doesn't make any difference. If I generate the voucher code in admin it gives me a success mess...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 10:45 pm
  • Replies 14
  • Views 11481
Re: 1.5.?? Slideshow banner module shows all slides at page

Great! If you want to show the first banner straight away you could also add the following css in addition to what's mentioned above:

Code: Select all

.banner div:first-child {
	display: block;
}

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 7:40 pm
  • Replies 3
  • Views 2259
Problem with foreign (Swedish) characters in Payson addon

I have a problem with the Payson addon purchased at http://theqdomain.com/ocstore/payson When there's a Swedish character in the surname (probably other fields too) the character ö for example turns into ö when landing on the Payson payment page. Is this a problem Payson's end or with the addon you...

Jump to post
  • Fri Apr 15, 2011 2:19 pm
  • Replies 0
  • Views 373
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

@WSurfer and anyone else trying to get the Facebook Like button to show the right image - an extension has just been posted where the solution can be found! Take a look at the Facebook & Twitter Share extension: http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=1701 The o...

Jump to post
  • Thu Mar 24, 2011 4:58 pm
  • Replies 84
  • Views 42025
Re: [MOD] Facebook Like Button on Product Page

@vang: Using the SEO data isn't going to work for me as all my images in this case use the SKU in the name. Also, I don't want to force my clients to name the images one way or the other (or enter the SKU in the SEO field), so the ultimate solution would be to call the image whatever it's called. Ca...

Jump to post
  • Wed Mar 16, 2011 2:56 pm
  • Replies 84
  • Views 42025

Search found 39 matches