Search found 90 matches

Search found 90 matches

Re: Product images not being displayed

Hi,

I have checked config.php and DIR_IMAGE constant has the correct image folder location

Jump to post
  • Wed Nov 09, 2016 8:39 pm
  • Replies 2
  • Views 138
Product images not being displayed

Hi, I am running Opencart 2.3.0.2 and all of a sudden images are not being displayed. These images not being displayed are product and brand/manufacturer images. When I try to upload new images, a notification pops up saying folder does not exist. But when I check the files, the image folder is ther...

Jump to post
  • Wed Nov 09, 2016 2:56 pm
  • Replies 2
  • Views 138
Reward points not given after successful order

Hi, In Opencart 2.3.0.2, I set reward points for a product and confirmed it was enabled. But when a product was successfully ordered, the reward points are not added to the customers account. The only way I could issue the reward points was to do it from the admin dashboard. Is there a way to automa...

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2016 5:43 pm
  • Replies 2
  • Views 239
Re: Sending Gift Certificate recipient email automatically

I have found some mention of the same issue but in earlier versions of Opencart . Haven't found anything related to 2.3.0.2.

Jump to post
  • Wed Oct 19, 2016 2:29 am
  • Replies 10
  • Views 791
Re: Sending Gift Certificate recipient email automatically

That was what I had assumed but its still not being sent. In System->Settings->Option, the default status when an order is processed is set to complete. When the Gift Certificate is successfully purchased, the status in the dashboard and orders list is complete. All other notification emails are sen...

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 2:23 am
  • Replies 10
  • Views 791
Sending Gift Certificate recipient email automatically

Hi, I am testing Gift Certificates in Opencart 2.3.0.2. The notification emails to the client and admin are sent but the Gift Certificate is not sent on successful purchase. To get the email sent I had to go to the Gift Voucher list in the admin section and sent it from there. Is there a way the ema...

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 1:58 am
  • Replies 10
  • Views 791
Re: Notification emails not being sent for Gift Certificates

Hi,

To send the gift voucher to the recipient, I had to go to the Gift Voucher list in the admin section and send it from there.
Is there a way of the email being sent to the recipient automatically after it is successfully purchased?

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 1:51 am
  • Replies 6
  • Views 392
Re: Notification emails not being sent for Gift Certificates

Hi,

I had messed up with the admin email that was the issue with the order and purchase email notifications but the Gift Certificate recipient email is still not being sent when the Gift Certificate is purchased.

Could this be a problem with Gift Certificates and Vouchers?

Jump to post
  • Mon Oct 17, 2016 10:49 pm
  • Replies 6
  • Views 392
Re: Notification emails not being sent for Gift Certificates

Just done a test purchase with a product I created. Order was successful but notifications are still not being sent.

Jump to post
  • Mon Oct 17, 2016 7:04 pm
  • Replies 6
  • Views 392
Re: Notification emails not being sent for Gift Certificates

I was testing using Paypal Standard. Changed the Transaction mode from Authorization to Sale and the order status is now complete for a successful transaction. But the emails are still not being sent.

Jump to post
  • Mon Oct 17, 2016 6:52 pm
  • Replies 6
  • Views 392
Notification emails not being sent for Gift Certificates

Hi, While testing the gift certificates for Opencart 2.3.0.2, notification emails to the admin, recipient and customer are not being sent. When I look at the order in the orders section, it's status is set to pending (even though i sent default status for processed orders to complete) and in the Gif...

Jump to post
  • Mon Oct 17, 2016 5:28 pm
  • Replies 6
  • Views 392
Re: Error when selecting custom payment method in checkout

Could u be abit more specific. When updating from from 2.2.0.0 to 2.3.0.2 had made the adjustments to the extension/payment ... Don't see which path I could have left out

Jump to post
  • Thu Oct 13, 2016 6:07 pm
  • Replies 7
  • Views 1681
Error when selecting custom payment method in checkout

Hi, I created a custom payment method which I successfully installed and configured in the admin end. When I was testing a purchase and reached the Payment Method section of the checkout, the following errors are displayed. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in localhost/test.opencart/...

Jump to post
  • Thu Oct 13, 2016 3:02 pm
  • Replies 7
  • Views 1681
Re: Issue with code accepted by Zopim Live Chat module

Hi,

Thanks for the response. I do not have any cache module running though.

Jump to post
  • Wed Oct 12, 2016 4:52 pm
  • Replies 2
  • Views 647
Issue with code accepted by Zopim Live Chat module

Hi all, I recently installed the Zopim Live Chat module developed by techshuck in Opencart 2.3.0.2. There is a script I got from zendesk (zopim and zendesk recently integrated) which worked successfully on a separate website but when I enter the same script, enable the module and save, I do not see ...

Jump to post
  • Wed Oct 12, 2016 1:42 pm
  • Replies 2
  • Views 647
Re: Add to cart button redirects to Product detail page

Thanks for the response. Using a product option worked though I was hoping to avoid using it as not all the products will need an option field

Jump to post
  • Wed Oct 12, 2016 1:28 pm
  • Replies 2
  • Views 299
Add to cart button redirects to Product detail page

Hi,

I have OpenCart 2.3.0.2 installed and I am trying to get the "Add to Cart" button to redirect to the product details page for products of specific categories. How would I accomplish this?

Jump to post
  • Tue Oct 11, 2016 12:32 am
  • Replies 2
  • Views 299
Permission denied page when editing custom payment method

Hi,

I installed OpenCart 2.3.0.2 and installed a custom payment module. When I try to save the payment configuration, I get the "Permission Denied" page. I checked the user settings and user groups to confirm permissions but I still get the 'permission denied' page.

Jump to post
  • Sat Oct 08, 2016 1:33 am
  • Replies 1
  • Views 278

Search found 90 matches